Определени сили си правят сценарии с досието "Буда"!

Тази информация се появява за четвърти път, преброи Цветанов
Обновена: 4 фев 2013 14:52 | 4 фев 2013 14:40,
382
Определени сили си правят сценарии с досието "Буда"!
Цветан Цветанов Снимка: БТА

Публикациите за досието „Буда“ са начин определени сили в държавата да реализират сценариите си преди изборите. Това заяви днес вътрешният министър Цветан Цветанов в село Бисер.

„Публикациите, според които премиерът Бойко Борисов е трябвало да бъде вербуван като информатор на някогашната Централна служба за борба с организираната престъпност  - ЦСБОП с псевдонима "Буда", са сценарии, които определени сили в държавата реализират преди изборите“, коментира Цветанов.

Още по темата
"Една малка част от това, което беше писано в интернет пространството, сме го чели през 2005 година, когато Бойко Борисов беше кандидат за кмет на София.  Тогава преди втория тур на изборите почти всички, които ползваха интерент, на своите имейл адреси получиха подобна информация. През 2009 година отново това беше актуална тема, 2011 г. преди президентските и местните избори също", изброи Цветанов.

Според вътрешния министър няма нищо притеснително в тиражираната информация.

"Премиерът е този, с чоето име се спекулира и само той може да поиска евентуалното изнасяне на тази информация публично, защото грифът на класифицираната информация е изтекъл", коментира още вътрешният министър.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


382
Още по темата: досиеЦветан Цветанов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
171
2
 
30
 
! Отговори
не вярващ преди 11 години
Някъде бях чел, че МУТРИТЕ са договорили, платили и направили Бойко Борисов главен секретар на МВР, за да не бъдат обезпокоявани. Дали е вярно това или е пълна глупост можем само да гадаем и за това нашия премиер трябва да нареди да се създаде НЕЗАВИСИМА държавна комисия, която да проучи и разследва миналото му и по този начин ще докаже невинноста си и народа отново ще му повярва. Направи го Борисов и по този начин ще спечелиш и втори мандат, в противен случай хората се разочароваха много.
170
19
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ПАК ЩЕ СПЕЧЕЛИМ НИЕ МЪРЗЕЛИВЦИ!!!НА БОЙКО МЕЧА ДА ЯДЕТЕ ДРУГАРИ!!!САМО ГЕРБ!!!
169
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Предателите никой не ги обича. Добре са докато има полза от тях, но после...
168
3
 
26
 
! Отговори
---- преди 11 години
Трябвали им още 4 години да са на власт и щели да оправят държавата.Ами всички бяха по за 4 години и оставяха държавата много на по добро ниво от вас.Вие я съсипахте окончателно.И спрете да ми се хвалите защото вече не ви издържам.Четири години все някой друг ви е виновен,как за нещо вие не станахте виновни .
167
10
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И какъв е проблема бе, другарЕ?И така да е било - бил е информатор на ЦСБОП през 96, а не на ДС през 86 г.?!Вас другарЕтЕ все някаква треска ви тресе и май не правите разлика между доносник на комунистическите тайни служби и ЦСБОП!
166
0
 
20
 
! Отговори
Гочо преди 11 години
Да,да...Мръсните империалисти...
165
2
 
35
 
! Отговори
ВВВ преди 11 години
УРОДА НА БЕДНОСТТА ПАРТИЯТА НА БЕЗРАБОТИЦАТА НАЧЕЛО С АГЕНТ БУДА ТРЯБВА ДА БЪДЕ ИЗРИНАТА НА ИЗБОРИТЕ ИЗРИНАТА
164
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
голямата ---ФАЙДА!Хубавата новина е ,че Б.Б. ще си замине ,а ЛОШАТА Е ,ЧЕ СЕ ЗАВРЪЩА ----3-ната коалиция !Въпросът е ,КЪДЕ ЩЕ Е МЯСТОТО НА .... БЪЛГАРИНЪТ ,ОТНОВО ЛИ ----23г.,ПРЕХОД ?
163
0
 
25
 
! Отговори
до 191 преди 11 години
В България няма разследващи журналисти! Ако имаше, щяхме да знаем истината за Доган, Овчаров, Гоце, Станишев, Борисов дори и добревски на първата седмица след като излязат пред прожекторите. Тук е пълно с подлизурковци които пускат компромати когато партията която ги е купила им каже. Добрев е министър от 1 години днес се сетил "разследващ" журналист да провери нещо което се проверява за 2 дни!Аман!!! А и дипломата нито прави човека, нито делата му!!!
162
0
 
17
 
! Отговори
NIKOLA GESHEV преди 11 години
Kakvo Sledva ot NASSILSSTVENIA KARVAV Lazereferendum ot 1946 g.i ot Nezakonnata Falshiva i Prognila republika za VSICHKI BALGARI...Balga ria,okupirana ot SATANINSKITE republikanski sili,izpada v Robstvo i ot NAI-BOGATATA STRANA na Balkanite i EDNA OT NAI-BOGATITE v Evropa,Zalkata-Podlata i Mrasnata republika za 50-60 godini ia prevarna v NAI-BEDNATA na Balkanite i EDNA OT NAI-BEDNITE v Evropa...Samo VASTANOVAVANETO na TARNOVSKATA KONSTITUZIA i ZARSTVO BALGARIA ste DADE ISTINSKI STIMUL na BALGARI
161
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Шефа на Биволь. . . Атанас Чобанов - 5 в евролистата на Синята коалиция Атанас Чобанов е роден през 1968 г. Доктор по компютърна лингвистика от Университета Париж-Запад. . . Костов е навсякъде.
160
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До 195Ама в америка шерифите се избират :))) а и ББ не е шериф а премиер
159
1
 
20
 
! Отговори
До р. Овч.221 преди 11 години
Ти не си будала, а заблудена ов.а!
158
9
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
АКО ПИШАТ ЧЕ БОЙКО ЩЕ БИЕ ЧЪК НОРИС ПАК ЛИ ЩЕ ВЯРВАТЕ БЕ ОВЦЕ НАИВНИ!!!
157
2
 
30
 
! Отговори
сега преди 11 години
Да бе пак Станишев,ДПС и световното затопляне са ви виновни.Сякаш не ви знаем,че всички сте бивши мутри.Откъде са му милионите на Борисов -от бедните/по неговите приказки/родители.Защо ни мислите за такива балами,чак такива *** не сме.
156
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
---188В америка ,има много Шерифи ,които са в момента на работа ,а преди са били в затворите !
155
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Мръсни гадове! Ченгета-ченгета - всичките ченгета на мезета! червени ***!
154
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Верно ли няма нищо притеснително бе, Цецо? Няма нищо притеснително в това, че Премиера се е движил с "оперативно интересни" лица, а? И забележи, той не е внедрен в тези среди, за да сътрудничи, а се опитват да го вербуват след това, след като вече има богато минало с мутрите и ги познава всичките. Е, на това, ако му викаш "безинтересно", направо си за лудницата!
153
0
 
20
 
! Отговори
До 173 преди 11 години
Мда, а кой друг трябва да е на власт за да не се случи това? Нима при БСП, ДПС, Кунева нещо от тази прогноза ще е по розово .... проблема не са партиите, а народа които гласува за тях и се кара по между си за партии и от злоба неможе да види реалността ....!!!! През всеки 4 години някой Ви е виновен ... тази година ще изберете тези които ви бяха виновни преди 4 години, след 4 години ще изберете тези които са ви виновни сега .... и после защо така?!?!?!
152
2
 
31
 
! Отговори
ВВВ преди 11 години
Разследващият журналист Григор Лилов съобщава на страницата си във Facebook, че новоназначеният министър на икономиката, енергетиката и туризма Делян Добрев не присъства в регистрите на завършилите Wesleyan University, Мидълтаун, Кънектикът.