Определени сили си правят сценарии с досието "Буда"!

Тази информация се появява за четвърти път, преброи Цветанов
Обновена: 4 фев 2013 14:52 | 4 фев 2013 14:40,
382
Определени сили си правят сценарии с досието "Буда"!
Цветан Цветанов Снимка: БТА

Публикациите за досието „Буда“ са начин определени сили в държавата да реализират сценариите си преди изборите. Това заяви днес вътрешният министър Цветан Цветанов в село Бисер.

„Публикациите, според които премиерът Бойко Борисов е трябвало да бъде вербуван като информатор на някогашната Централна служба за борба с организираната престъпност  - ЦСБОП с псевдонима "Буда", са сценарии, които определени сили в държавата реализират преди изборите“, коментира Цветанов.

Още по темата
"Една малка част от това, което беше писано в интернет пространството, сме го чели през 2005 година, когато Бойко Борисов беше кандидат за кмет на София.  Тогава преди втория тур на изборите почти всички, които ползваха интерент, на своите имейл адреси получиха подобна информация. През 2009 година отново това беше актуална тема, 2011 г. преди президентските и местните избори също", изброи Цветанов.

Според вътрешния министър няма нищо притеснително в тиражираната информация.

"Премиерът е този, с чоето име се спекулира и само той може да поиска евентуалното изнасяне на тази информация публично, защото грифът на класифицираната информация е изтекъл", коментира още вътрешният министър.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


382
Още по темата: досиеЦветан Цветанов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
191
13
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Говорете си не ни пречите :)САМО ГЕРБ!!!
190
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А за аферата Новера и изцепката на вДянков що нищо не се гвори
189
10
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ХИТРАТА СВРАКА - С ДВАТА КРАКА...*))))Лъжливи червени ***!
188
3
 
24
 
! Отговори
РУМЕН221 преди 11 години
ЗНАМ ТРИ ИСТИНИ...- ПЪРВАТА - АЗ СЪМ БУДАЛА...!- ВТОРАТА - ОРДИНАРЕЦА МИ Е БУДА-ЛА...!!ТРЕТАТА - НИЕ ВСИЧКИ СМЕ БУДА-ЛИ...., ЧЕ НЕ ЩЕ ТЪРПИМ ДА НИ УПРАВЛЯВАТ КОМУНИСТИ...!!!
187
10
 
22
 
! Отговори
ахаха преди 11 години
Щом от *** треперят от Боко и пускат през ден компромати по стар партиен навик, значи здраво ги е настъпил по интереса. Секнаха ли ви приходите в партийната каса, другари, разритаха ли ви спонсорите и далаверите от Герб, че така виете на умряло? Щом вие сте зле, значи България е добре. Пак за Боко ще гласувам значи!
186
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Е де...всеки си мисли, че видите ли Цвинокио сам има силите да защитава Тиквоний. Сам не става бе драги ми Смехурковци. Става със силна организация. Ако един се махне, то на негово място веднага иде друг. Работата не е само до Будалай и Многоапартаментчика. Покрай тях и зад тях има още хиляди.
185
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А човека който го вербувал след това станал шеф на ИПОН а сега шеф на ДАНС :))))абе к'во да говорим
184
13
 
21
 
! Отговори
Реалист преди 11 години
Да г-н Цветанов.От тук до изборите ще е така,трябва да свикваме,лайномета е зареден и всеки ден очаквам да има такива компромати.*** са се изприщили,и няма да се спрат пред нищо за да очернат ГЕРБ.Те цяла църкава взривиха,та едни компромати ли няма да съчиняват.И простия народ им се връзва,и плюе ли плюе по ГЕРБ.Но.....вола рие и пръста пада по него,все си мисля че има и свестни българи,които да помогнат на ГЕРБ да спечели втори мандат,и да се довърши започнатото,магистрали,болници,зали!!
183
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Разбира се,че е сценарий!Всичко,което излезе на бял свят за мръсните дела на Бойко Борисов,неговата *** веднага обявява за сценарий.Това лице има само една гънка в мозъчната си *** и се опитва да се подирава с целия народ.Докога ще позволяваме на него итакива като него да се гаврят с нас?Добре е вече да се опълчим срещу тези мутри,които съсипаха България.
182
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
КОЙ НЕ Е ВИКАЛ ЧЕРВЕНИ ***!!!
181
6
 
21
 
! Отговори
До ШЕСТАЦИТЕ преди 11 години
Той е не само агент Буда, но и агент Шива, агент Мохамед и агент Христос. И както твърдят червените тикви е работил за КГБ, Щази, Мосад и ЦРУ едновременно! Увайаеми другари, стига сте го величали, че ще вземе отново да спечели изборите. А тогава откъде ще крадете?
180
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Всички се правят на абсолютно ударени. Нема лошо по принцип да е вербуван за плюцията. Всички се правят, че всичко останало го няма. Тоест защо точно е вербуван ? Понеже е престъпник и се движи сред престъпници. А не, че ако някъде нещо чуе и като един честен човек да обади в полюцията. И да се правите на ударени и да не се правите в края на краищата всичко излиза наяве. Когато и да е.
179
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
БУДА-ла е буда!
178
1
 
32
 
! Отговори
ВВВ преди 11 години
БУДА-ЛИ ЗАЩО ИЗБРАХМЕ МИН.ПРЕДСЕДАТЕЛ БАНДИТ ЗАЩО??
177
2
 
22
 
! Отговори
Идат избори преди 11 години
Да не спорим! Който с референдум върне закона за изтребление на разбойниците на Стамболов,за този ще гласувам! Мафиотски приказки не ми се слушат!
176
3
 
27
 
! Отговори
РУМЕН221 преди 11 години
ЗНАМ ТРИ ИСТИНИ...- ПЪРВАТА - БОКО Е АГЕНТ БУДА...!- ВТОРАТА - ОРДИНАРЕЦА МУ Е БУДА-ЛА...!! ТРЕТАТА - НИЕ ВСИЧКИ СМЕ БУДА-ЛИ...., ЧЕ ОЩЕ ГИ ТЪРПИМ ДА НИ УПРАВЛЯВАТ...!!!
175
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Аз не знам какво още трябва да се случи за да си подадът оставката тези мутроконунисти.........То не беше Мишо бирата, Вучката, Казахстанчева, Калинки................
174
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Гледайте Милен Цв. за агент Буда
173
3
 
18
 
! Отговори
Na kakvo преди 11 години
До АнонименНа кого и какво предатели? Престъпниците никой не ги обича, даже те сами не се харесват. Не виждам на кого може да бъде предател, човек който е работел за интересите на държавата и нормалните хора?
172
5
 
33
 
! Отговори
anonimen преди 11 години
ИСТИНАТА Е ЧЕ БОЙКО БОРИСОВ Е АГЕНТ БУДА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ДОЛУ ГЕРБ ПОВЕЧЕТО ЧЛЕНОВЕ НА ГЕРБ СА БИВШИ КОМУНИСТИ