БСП с „обосновани предположения“ за зависимост на премиера

Употребихте КСНС, скочи левицата за Хизбула
Обновена: 8 фев 2013 12:16 | 8 фев 2013 12:16,
142
БСП с „обосновани предположения“ за зависимост на премиера
Ангел Найденов. Снимка: БСП

Консултативният съвет по национална сигурност  е употребен, за да се изкаже това становище за Хизбула, без да има достатъчно доказателства и без да е приключило разследването.

Това заяви червеният депутат Ангел Найденов в декларация от парламентарната трибуна.

За пореден ден левицата изказа своето възмущение от думите на вътрешния министър Цветан Цветанов след заседанието на КСНС във вторник. Тогава МВР шефът обясни, че може да се направи ”обосновано предположение”, че военното крило на Хизбула стои зад атентата в Бургас.

Според Найденов КСНС е създал международна новина, която обаче е била предсказана и очаквана.

Найденов отново върна темата и на факта, че нито една политическа сила освен управляващите не е подкрепила посочването на Хизбула за отговорна за атентата.

Непостигането на съгласие не е изненада. Но когато от едната страна са само управляващите, а срещу тях са всички останали, има нещо смущаващо, категоричен бе Найденов.

Още по темата
Той за пореден път намекна, че зад това решение стои външен натиск. Каква е цената за това решение и отчита ли правителството рисковете за българските граждани, попита риторично Найденов.

"Да, ние сме част от антитерористичната коалиция, не трябва да се страхуваме да посочим виновните за ужасното нападение срещу невинни граждани на летището в Бургас", каза Найденов. Според него обаче всичко това не бива да е плод на политическа псевдокоректност и първосигнално послушание. 

Найденов отново обвини правителството в неуважение към парламента, а оттам и към българските граждани. Той припомни, че премиерът Бойко Борисов не дойде в парламента да информира народните представители за позицията на правителството на заседанието на Съвета на ЕС в Брюксел по многогодишната финансова рамка.

"Свеждането на народното представителство до безлична маса от хора - механично гласуващи, е обезличаване на ценности, на вековни традиции и принципи. Резултатът ще се види на изборите и той няма да е в полза на днес управляващите", каза Найденов. 

В декларацията си депутатът припомни и скандала с досието на премиера Бойко Борисов, кръстено „Буда“.

Найденов перифразира думите на Цветанов и обясни, че може да се направи ”обосновани предположения” за зависимостта на българския премиер от определени кръгове.

Коалиция за България ще предложи да бъде създадена анкетна парламентарна комисия "за проучване на историята с агента Буда".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


142
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
116
2
 
0
 
! Отговори
ИВАН преди 11 години
СТИГА СТЕ ПЛЮЛИ ПО БСП, НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ В КАКЪВ ХАУС НИ ДОКАРА ДЪРЖАВАТА БОЙКО БОРИСОВ, ЗАЩО ГО ЗАЩИТАВАТЕ, СЛЕЗТЕ МАЛКО ПО НАДОЛУ И ВИЖТЕ КАК ЖИВЕЯТ ХОРАТА В МАЛКИТЕ ГРАДОВЕ И СЕЛА, МИЗЕРСТВАТ ,ЕДВА ОЦЕЛЯВАТ, СЛАГАТ СИ КРАЯ НА ЖИВОТА И ТО МЛАДИ ХОРА, ЗАЩО ТОЙ НЕ ПОМИСЛИ ЗА ТЯХ, ЗА БЕЗРАБОТИЦАТА, ЗА ПЕНСИОНЕРИТЕ НАШИТЕ РОДИТЕЛИ, ЗА ДОХОДИТЕ НИ, НЕМОЖЕ ДА СЕ ЖИВЕЕ С 240 ЛЕВА, С НЕТЪРПЕНИЕ ЧАКАМ ИЗБОРИТЕ И ЩЕ ГЛАСУВАМ ПРОТИВ ГЕРБ, НЕ МИ ТРЯБВАТ ТАКИВА НЕКАДЪРНИЦИ, ПО СТО ПЪТИ СЕ СМЕНИХА!!!
115
0
 
4
 
! Отговори
Гаварит Масква преди 11 години
От болната глава на здравата, типично по комунистически!
114
1
 
3
 
! Отговори
Моника Станишева преди 11 години
Когато имахме два мандата президент с доказана доносническа дейност - агент Гоце, нямаше проблем.Сега когато имаме премиер с недоказана агентурна дейнос е проблем - така лиЧервени пачаври - на цяла България акитата не могад да ви запълнят устите.
113
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тез 8% про руски отрекпи докога ще се опитват да ни продадат на дон ***...май забравиха как им палнахме централата преди 23 години.............
112
0
 
9
 
! Отговори
Mаузер преди 11 години
До М21;Koга комунистите са били почтени.Дойдоха на власт с руска помощ и преврат.От 90% собственици направиха 100% наемни работници.За 2 месеца убиха 30 000човека. Бяха против богатите и частната собственост, а сега са най богатите ито с кражба. Къде им е морала.Никога БКП/БСП на власт.
111
3
 
7
 
! Отговори
М21 преди 11 години
Има нещо дълбоко непочтенно в позицията на БСП!Очевидно е, че обявяването на "обоснованите предположения" от страна на Правителството се наложи поради големия международен интерес, като същевременно е ясно, че Израел иска да ни въвлече в своя "танц " с арабите!Освен това не върви някакси по темата за тероризма да се изказват точно от БКП/БСП авторите на найкървавия атентат в нашата история!Взривяването на църквата "Св.Неделя"!
110
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ТОЗИ ТАЛИБАН , ЛЮБОВНИКА НА КАЛИНКАТА МАЯ КОЛКО ПАРИ ПОЛУЧИ ОТ ХИЗБУЛА ЗА ДА СЕЕ ЗАРАЗА ????
109
5
 
9
 
! Отговори
a4o преди 11 години
Сега е момента да се подчертае дебело...Драги сънародници.Ако допуснем КРАДЛИВИТЕ ''партии'' от тройната коалиция да се домогнат до властта, това вече наистина ще е ФАТАЛНО за България.Защото тези фондове ще бъдат ОГРАБЕНИ Дай боже това да не се случва никога вече!!!!!Нека да дадем втори шанс на ГЕРБ, те са хората които усвояват успешно евро-фондовете.
108
5
 
9
 
! Отговори
Gerb преди 11 години
ЧЕТЕТЕ БЕ БЪЛГАРИ И СИ ОТВАРЯЙТЕ ОЧИТЕ ЗАЩОТО ТИЯ *** ОТ ДПС ИСКАТ ДА ПРАВЯТ СЛЕДВАЩОТО ПРАВИТЕЛСТВО И НАЛИ ЗНАЕТЕ КЪДЕ ЩЕ ОТИДЕТЕ ПОСЛЕ.ТОВА Е ВЪРХЪТ НА НАГЛОСТТА НА ДПС КОИТО СА В КОАЛИЦИЯ С БСП И ИСКАТ ДА ПРАВЯТ НОВО ПРАВИТЕЛСТВО НА КОАЛИЦИЯТА РЪКОВОДЕНО ОТ ДПС.БЪЛГАРИ СТЕГНЕТЕ СЕ ЗА ТИЯ ИЗБОРИ И ИМ НАБИЙТЕ ТАКЪВ ШУТ НА ТИЯ МЕКЕРЕТА ОТ ДС ЧЕ ПОВЕЧЕ НИКОГА ДА НЕ ВЛЯЗАТ В НС.АКО БЪЛГАРИТЕ НАПРАВЯТ ГРЕШКАТА ДА ДОПУСНАТ ТОЯ ПЪТ ДО ВЛАСТ ДПС/БСП ПОСЛЕ ЩЕ РЕВАТ С КЪРВАВИ СЪЛЗИ.!!!!!!!!!!!!!
107
4
 
3
 
! Отговори
Добре казано преди 11 години
"Свеждането на народното представителство до безлична маса от хора - механично гласуващи, е обезличаване на ценности, на вековни традиции и принципи. Резултатът ще се види на изборите и той няма да е в полза на днес управляващите", каза Найденов.
106
0
 
2
 
! Отговори
До Анонимния посерко преди 11 години
Явно си падаш по копрофагия :)))))))
105
4
 
5
 
! Отговори
Цвъ Цвъ преди 11 години
Наистина има "обосновано предположение", че хисБУДАла служат на чужди на България интереси и са маронетки.....
104
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
НЯМАТЕ НИКАКВИ ДОКАЗАТЕЛСТВА /а само предполагаеми/,че ХИЗБУЛА СА ИЗВЪРШИТЕЛИ НА АТЕНТАТА. И С ТЕЗИ ПРЕДПОЛОЖЕНИЯ ИЗЛИЗАТЕ ПРЕД СВЕТА, И КЗАВАТЕ- ДА,ТЕ ХИЗБУЛА СА ВИНОВНИЦИТЕ. ЗНАЙТЕ,ЧЕ С ТАЗИ ВАША ПОЗИЦИЯ НАНАСЯТЕ НЕПОПРАВИМА ВРЕДА ЗА БЪЛГАРИЯ,КОЯТО В ЕДИН ДЕН МОЖЕ ДА БЪДЕ 100% МИШЕНА,УДАРЕНА ПО НАЙ-ЖЕСТОК НАЧИН.АЗ ПИТАМ: КОЙ ЩЕ ОТГОВАРЯ ЗА ТАЗИ ПОРАЗИЯ ТОГАВА? КОЙ ? СИГУРНО ЦЯЛАТА ОПОЗИЦИЯ В БЪЛГАРИЯ,КОЯТО ВИ Е ПРЕДУПРЕЖДАВАЛА,ЧЕ ТОВА КОЕТО ТВЪРДИТЕ Е ОПАСНО ЗА БГ ДТРЖАВА И НАРОД.
103
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До акуд до 112 След като империализма претърпи крах в Сирия отново ше е ред на Израел, а когато звездата на Израел залезе, ще блесне тази на Хизбуллах, която вече 31 години грее високо над Палестина, въпреки, че големи територии от нея са окупирани от ***, но съвсем скоро Станишев ще посети независима Палестина, а Бойко няма как да иде в Израел за инструктаж, нито Ники Младенов, щото няма да я има вече държавицата измислена Израел
102
0
 
6
 
! Отговори
DJIPI преди 11 години
IMATE PRAVO SAMO HA EDHO!!!!HAPRAVLENIE ZA DOKTOP ZA GODINATA-GAPAHTIPAHO VI OT GERB!!!!
101
8
 
10
 
! Отговори
акуд до 112 преди 11 години
станишев направи си една бук с добра фото-сесия и я прати на хизбула да те призентира, че идват избори
100
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Само две партии ще спечелят повече гласове на изборите,а именно СК и ГЕРБ...Ако гласуваш за СК натисни +,за ГЕРБ натисни -
99
13
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До акудСъвсем правилно, организации като Хизбула бяха създадени, и се финансираха, от КГБ и ДС/ спомни си петрол срещу храни и ролята на БСП-БКП/ Разликата между хизбула и БКП-ДС е, че Хизбула не са взривявали църква или джамия за да убият стотици невинни деца и жени, докато от БКП са го направили, и мнооого се гордеят с този терористичен акт, направиха филм за това и се изучаваше в училищата. Станишев, като безродник-интернационалист, резонно подкрепя братската партия и тероризма.
98
7
 
9
 
! Отговори
Родопите преди 11 години
До акуд, Не мисля, че половината свят подкрепя Израел, дори не и 1/3 от света, навсякъде сте малцинство, дори и в България, въпреки че я управлявате евреите
97
6
 
9
 
! Отговори
акуд преди 11 години
:) ГЕРБ и ПОЛОВИНАТА СВЯТ приятелю, нали виде как ЕС си отвори кесЙката за България