БСП с „обосновани предположения“ за зависимост на премиера

Употребихте КСНС, скочи левицата за Хизбула
Обновена: 8 фев 2013 12:16 | 8 фев 2013 12:16,
142
БСП с „обосновани предположения“ за зависимост на премиера
Ангел Найденов. Снимка: БСП

Консултативният съвет по национална сигурност  е употребен, за да се изкаже това становище за Хизбула, без да има достатъчно доказателства и без да е приключило разследването.

Това заяви червеният депутат Ангел Найденов в декларация от парламентарната трибуна.

За пореден ден левицата изказа своето възмущение от думите на вътрешния министър Цветан Цветанов след заседанието на КСНС във вторник. Тогава МВР шефът обясни, че може да се направи ”обосновано предположение”, че военното крило на Хизбула стои зад атентата в Бургас.

Според Найденов КСНС е създал международна новина, която обаче е била предсказана и очаквана.

Найденов отново върна темата и на факта, че нито една политическа сила освен управляващите не е подкрепила посочването на Хизбула за отговорна за атентата.

Непостигането на съгласие не е изненада. Но когато от едната страна са само управляващите, а срещу тях са всички останали, има нещо смущаващо, категоричен бе Найденов.

Още по темата
Той за пореден път намекна, че зад това решение стои външен натиск. Каква е цената за това решение и отчита ли правителството рисковете за българските граждани, попита риторично Найденов.

"Да, ние сме част от антитерористичната коалиция, не трябва да се страхуваме да посочим виновните за ужасното нападение срещу невинни граждани на летището в Бургас", каза Найденов. Според него обаче всичко това не бива да е плод на политическа псевдокоректност и първосигнално послушание. 

Найденов отново обвини правителството в неуважение към парламента, а оттам и към българските граждани. Той припомни, че премиерът Бойко Борисов не дойде в парламента да информира народните представители за позицията на правителството на заседанието на Съвета на ЕС в Брюксел по многогодишната финансова рамка.

"Свеждането на народното представителство до безлична маса от хора - механично гласуващи, е обезличаване на ценности, на вековни традиции и принципи. Резултатът ще се види на изборите и той няма да е в полза на днес управляващите", каза Найденов. 

В декларацията си депутатът припомни и скандала с досието на премиера Бойко Борисов, кръстено „Буда“.

Найденов перифразира думите на Цветанов и обясни, че може да се направи ”обосновани предположения” за зависимостта на българския премиер от определени кръгове.

Коалиция за България ще предложи да бъде създадена анкетна парламентарна комисия "за проучване на историята с агента Буда".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


142
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
15
 
10
 
! Отговори
sviro преди 11 години
От КГБ в Украйна e предало на ЕВРОПАЛ иформация за свой служител(двоен агент), мюсолмански терорист от Хизбола с пвсевдоним Хамстера.
55
26
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
БЪЛГАРИЯ НЯМА ТЪРПЕНИЕ ДА СЕ ИЗСЕРЕ НА ГРОБА НА БСП
54
20
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
БСП правят огромна грешка че се подлагат на ислямистите. Това не само ще ги доведе до загуба на изборите но и...Ето един цитат от Чърчил, дано го разберат:"Вие имахте да избирате между войната и позора. Вие избрахте позора. Но вие ще получите и войната! "вж. bg.wikiquote.org/wiki/%D0%A3%D0%B8%D0%BD%D1%81%D1%82%D1%8A%D0%BD_%D0%A7%D1%8A%D1%80%D1%87%D0%B8%D0%BB
53
2
 
3
 
! Отговори
до 54 преди 11 години
Искрено се надявам да си от онези ***,дето после си качват снимките във фейсбук и се хвалят колко големи мъже са.
52
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
След като се наведоха пред сащ и израел Бойко и Цецо и без доказателства обвиниха за Атентата в Бургас организацията Хизбула и с излизането на папката с документи за Буда уличаваща лицето Бойко Борисов като мутра наркотрафикант и бандит се питам ,що за *** трябва да е някой да седне да защитава такива (хора) като Цветанов и Буда Бойко
51
14
 
12
 
! Отговори
sviro преди 11 години
Спинозните подчинени на този *** на снимката, *** форума.
50
12
 
27
 
! Отговори
Istinata! преди 11 години
БЪЛГАРИЯ НЯМА ТЪРПЕНИЕ ДА СЕ ИЗСЕРЕ НА ГРОБА НА БОКО ТИКВАТА!
49
9
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Партия герб -гроб е еврейска + Партия герб-гроб е (българска)- Гласувайте!
48
16
 
13
 
! Отговори
mislitel преди 11 години
Аз имам обосновани предположения, че БСП/БКП съсипаха страната, то не бяха Луканова зима, Виденова зима, станишевско крадене, т.е. БСП/БКП е терористична организация целяща да унищожаването на българите и забогатяването на комунистическата върхушка. Тази партия да бъде забранена, а лидерите и - в затвора , по-точно в Белене.
47
5
 
19
 
! Отговори
Vankata преди 11 години
Това, което БСП пуснаха, само потвърждава, зависимостта на БУДА и ролята му в държавната ни политика, а САЩ без да искаха ни осведомиха по въпроса, навремето през Уикилийкс - имаме си марионетно правителство и е крайно време да го повярваме, жалко че и светът го разбра, заедно с нас!
46
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Герб са ционисти и национални предатели.Николай Младенов насъд и екстрадиране в Израел.Ционистките предатели от Герб вън от България.
45
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
АУУУУУ как сте ревнали гербарисчетаа , клати ви се стола ха ха усещате ли ??
44
24
 
8
 
! Отговори
sviro преди 11 години
Че комунагите са терористи, това е безпорно доказано от историята. При това терористи хизболисти.
43
20
 
10
 
! Отговори
Наблюдател преди 11 години
В БСП се състезават кой ще е следващият който ще цъфне в сайта на Хизбула.
42
1
 
6
 
! Отговори
Златко преди 11 години
Авер, аз нали ти казах- че ако нещо ми се случи- има хора дето съм им дал да публикуват едни странички...
41
4
 
18
 
! Отговори
читател преди 11 години
от форумите разбирам, че Герб имат "обосновани предположения", сведени до "комунисти", "комуноиди, мръсни, долни" и т. н. и "ББ е велик".Нито едното е вярно, нито другото, но на тях толкоз им е багажа.Но и те не могат да запомнят сложните фрази на Цв.Цв. Предлагам да бъдат събрани и издадени, допълнени от Дянков и врътките (словесни и житейски) на ББ.Четивото ще има огромен пазарен успех, а всеки, който чете, ще оцени писачите по достойнство.
40
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
всички дупетати от еврейската и анти българска партия герб са плъпнали по всички форуми да бранят като Матросов на амбразурата мутрата бандит Буда ББ,но това е обяснимо ,защото ги тресе нейстов страх ,че герб ще бъдат размазани като настъпени *** на изборите и народа де хване някой от тях по градове,села и паланки ще се саморазправя с тях и ще ги линчува
39
13
 
10
 
! Отговори
Х преди 11 години
НА ДРУГИ ЛАЛАДЖИИ ОТ БСП ИМ СЕ ВИДЯХА КИРЛИВИТЕ РИЗИ, И СЕГА ПУСНАХА НАЙДЕНОВ ИЗГЛЕЖДА ТОЙ Е ПО МАЛКО ОКАЛЯН.
38
19
 
10
 
! Отговори
arhar преди 11 години
Трябва да благодарим на поръчителите за псевдо - компромата срещу Бойко, защото по този начин те САМО доказаха, че премиерът НЕ е зависим от ДС, а напротив , заедно с Цветанов яко са притиснали мафията в БГ !Говори се, че британският премиер Дейвид Камерън е пожелал да изиграе един футболен мач с нашия премиер ... Ето на това му се казва среща от Премиершип / среща между премиери / , а това още веднъж доказва, че Европа предпочита Борисов за премиер . Това си е форма на доверие към него и никой не може да отрече това !Ние ще очакваме с нетърпение футболната среща на премиерско ниво , к
37
23
 
9
 
! Отговори
Иван преди 11 години
Озверели и озлобени.Бойко врътна доста кранчета - кранчето Белене,кранчето "посредник доставка руски газ", горички,дюни.Ако врътне и кранчето за посредниците на ток - цена няма да има.Три мандата още ще получи.