Атака обяви протестите за свои, иска оставка на правителството

Идеята за изгонване на монополистите била на партията
Обновена: 17 фев 2013 16:58 | 17 фев 2013 16:46,
305
Атака обяви протестите за свои, иска оставка на правителството
Снимка: Bulphoto

”Атака” настоява за оставка на цялото правителство, тъй като то не може да се справи с чуждите монополисти и колонизацията на страната, стана ясно от съобщение на пресцентъра на партията.

”Искаме незабавно съставяне на кабинет на българския национален интерес, който да проведе честни и прозрачни избори и да предотврати фалшификация на народния вот от управляващите”, заявяват националистите.

От партията ”поздравяват” всички протестиращи българи излезли днес на протест срещу ”колонизаторите” на България.

Радваме се, че идеята на ”Атака” чуждите монополисти ЧЕЗ, EVN и ЕНЕРГО – ПРО да бъдат изгонени от България днес е настояване на милиони българи. С тази кауза партията води битка срещу чуждите монополисти вече осем години, се посочва в съобщението.

Във всички протести в днешния неделен ден ядро и движеща сила бяха активисти и депутати от Атака, твърдят от централата. Така щяло да бъде и занапред.

С огромно възмущение разбираме, че вицепремиерът, министър на вътрешните работи и председател на предизборния щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов е нарекъл протестиращите българи „боклуци”, подчертават от политическата сила. От ”Атака” настояваме за тази обида на българския народ Цветанов незабавно да подаде оставка.

По-рано днес се появи информация, че вътрешният министър Цветан Цветанов е коментирал, че ”с боклуци не му се занимава”. Информацията се разпространява предимно чрез социалните мрежи и няма официално потвърждение.
Вече започна кампания за издирване на запис, в който се чува как Цветанов изрича думите. До момента такъв не е намерен.

Още от началото на протестите лидерът на ”Атака” Волен Сидеров не спира да припомня, че идеята за национализация на ЕРП-тата е била първо негова и организира свои протести срещу дружествата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


305
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
156
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ГЕРБ контролира ЧЕЗ ( Шеф на надзорния съвет е мутрата Димитър Стефанов - каратиста , Е ОН избяга от рекета и се продаде на ***, ЕВН е подставена фирма на БУДА има подставени лица в капитала на австрийското дружество, Всяка платена от нас смека за тока носи пари на милиардера Борисов . Богаташите И. Павлов , кюлев , Костов, Черепа, Софиянски са като бедни роднини, ако ги сравнявате с Буда , Мутрата е плечкосал всички нас и ни смуче кръвта ежедневно
155
7
 
15
 
! Отговори
Walther Schellenberg преди 11 години
ВОЛЕН ПРЕМИЕР!!! ДЖАМБАЗКИ - МИНИСТЪР НА ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ!!! ЕДИН НАРОД СЕ СЪБУЖДА - СВОБОДЕН, СОЦИАЛЕН, НАЦИОНАЛЕН!!!
154
4
 
7
 
! Отговори
Откраднати преди 11 години
Откраднатите милярди мой човек, ги търси при червените куфарчета на БКП-то и ***!
153
15
 
9
 
! Отговори
имигрант преди 11 години
Ей хора,разкарайте тва националистическо влечуго от политическия живот на БГ,че ще берете ядове квото е рядко кафево тоя.
152
1
 
2
 
! Отговори
пич преди 11 години
ИДЕЯТА ВАША, РАЗХОДИТЕ- НАШИ.Знаеме,знаеме.
151
2
 
8
 
! Отговори
"Стандарт" преди 11 години
Тези които ограбихте България и българите и доведохте хората до чудовищна бедност и мизерия, всички отдавна ги знаем!!! Това сте БКП-БСП и клонингите им СДС и ОДС. Моля, собственикът на в. "Стандарт", който също е бивш агент на ДС, да се въздържа да публикува подобни статии, за да не остане вестникът му без читатели!!!!
150
4
 
13
 
! Отговори
FIJDLID преди 11 години
НЕЗАБАВНА ОСТАВКА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО !ВРЕМЕННО ПРАВИТЕЛСТВО ОТ ЕКСПЕРТИ С ЗАДАЧА мораториум на всички инвестиционни и лукс разходи, с изкл. на тези, които са свързани с проекти по Еврофондовете! ДА ВНЕСЕ НОВ ДБ и тези средства да се насочат към социалното министерство .Става въпрос за милиарди! За пенсии, детски надбавки, програми за малкия и среден бизнес , помощи за социялно слаби и др.Граждански надзор в всяка институция!
149
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И не се притеснявайте за Волен Сидеров и АТАКА,те няма да влезнат в парламента.Надявам се и тандема Ярешки патерицата на ГЕРБ ДА НЕ ВЛЕЗНЕ.
148
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Сидеров е един евтин манипулатор !!!Обави, че сградата където се помещава Енерго Про във Варна е построена с нашите пари ! А Енерго Про се помещава под наем в един от моловете !
147
0
 
4
 
! Отговори
без майтап преди 11 години
електрификация плюс съветска власт=комунизъм!Да да ама не!Това не е Ленинският лозунг от преди 90 години.Това е реалността в Бг.Олигарсите занимаващи се с бизнеса електрификация си построиха комунизъма за тех и техните следващи поколения щото сегашната"съветска власт" им го даде т.е позволи.Не се сърдете на монополите дето ви дерат кожите сега.Сърдете се на червените сините жълтите и сегашните комунисти дето ви управляваха и упровляват сега!
146
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
идеята наистина е на Волен, колкото и да не ни се иска да е така, просто се случи това, за което той предупреждаваше! Народа стана на крака....браво!
145
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Истината е че протеста е пренасочен основно към ЕРПтата,които са едното зло ,което надува тока.Българската енергиина мафия ограбва народа.Валентин Златев и Цветелина Бориславова притежават най-големи дялове от така наречената зелена енергия за която също плащаме скъп ток.Защо Бойко не изпълни предизборното си обещание да отнеме лиценза на ЧЕЗ ЕОН и ИВН?Защо не се обясни на храта кой точно ги краде?
144
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ако не дай Боже атака вземе властта, ставаме за пореден път задунайска губерния немедлено, така или иначе заминавам от тука!
143
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Сега всички партии от опозицията ще се сбият на кого са протестите за да трупат предизборни девиденти на гърба на недоволството на хората от сиромашкия живот на който те самите са ги обрекли с крадливите си и нескопосани решения в миналото. ГЕРБ ще операт пешкира а тока ще продължи да поскъпва със строителството на АЕЦ Белене от комунистите и бъдещите им кражби покрай него. Както се казва язък за барута. Бития бит, еб*ния еб*н.
142
1
 
3
 
! Отговори
реалист преди 11 години
"...и всички вкупом станаха излишни"-И Болен и Буда и Гея и Пръмовица и Янка са *** дето живеят на наш гръб.Само хора избрани пряко от народа и задължително безпартийни , могат да направят нещо за България.Да изхвърлим *** !!!
141
7
 
7
 
! Отговори
eve1 преди 11 години
Аз протестирам срещу ЕРП-тата,срещу мафията,срещу политическото управление на България през последните 24 години също и срещу този психопад Сидеров.Следващият път ако го видя на протеста камъни ще хвърчат и по неговата глава!
140
2
 
9
 
! Отговори
BVG преди 11 години
"Днес беше краят на ГЕРБ. Трябва да запомним тази дата - 17 февруари", каза пред БГНЕС той. Според Дайнов гражданите протестират срещу олигархичния модел на ГЕРБ да се разграбва държавата, да се плячкосва от близки до властта олигарси."Тази съпротива прерасна в бунт чрез призивите за оставка на правителството. Най-яркият пример за това е случилото се във Варна, където жандармерията на практика подкрепи протеста на гражданите", каза още Дайнов. Според него позитив от това недоволство ще извлече БСП.
139
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
........И АТАКА Е КЛОАКА.......
138
1
 
11
 
! Отговори
Хладилникът изяде те преди 11 години
"Хората са на улицата от недоимъка, защото не могат да си платят отоплението и тока, но всъщност са заради ужасяваща мизерия и тоталната липса на справедливост", казва Бабикян. Според него накрая се е случило единствено възможното - хладилникът е изял телевизора. "Владеенето на цяла кохорта от медии, политолози и социолози, които в продължение на години ни обясняваха колко безкраен е рейтингът на Бойко Борисов се срина. Той се сриваше тихо в кухнята, а днес го видяхме и по улиците на цялата страна", обясно Бабикян. На същото мнение е и друг известен политолог Евгени Дайнов.
137
10
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ПП АТАКА ДА ВЗЕМЕ ВЛАСТТА