"Атака" поздрави "олигофрените" в НС с Радо Шишарката

Националистите излизат от парламента под звуците на "К****, сбогом"
Обновена: 6 мар 2013 15:00 | 6 мар 2013 11:41,
441
"Атака" поздрави "олигофрените" в НС с Радо Шишарката
Снимка: Dnes.bg

”Атака” излиза от парламента и повече няма да участва в заседанията на НС, заяви лидерът на партията Волен Сидеров, след което депутатите му спретнаха музикален поздрав към народните представители от другите политически сили.

Депутатите отхвърлиха предложението на ”Атака” в едномесечен срок да се отнемат лицензите на ЕРП-тата, прекратяване на приватизационните договори и връщането на активите им в държавата и това предизвика недоволството му.

70 народни представители гласуваха, 12 от тях бяха ”за”, против – 13, останалите се въздържаха.

Лидерът на партията Волен Сидеров за пореден път обясни, че ЕРП-тата трябва да се национализират, защото не спазват приватизационните договори, надписват сметки, подават ток с лошо качество.

В днешния ден минималните ни очаквания, че това НС може да направи нещо в синхрон с исканията на протестиращите, умряха, заяви Сидеров.

Според него проекторешението на националистите е било отхвърлено с циничен присмех от депутатите от ГЕРБ.

„За мен това са олигофрени. В момент, в които ние искаме българският парламент да направи нещо за българите, тези льохмани ми се хилеха в лицето“, заяви Сидеров.

„Излизаме от парламента и започваме борба следващият парламент да не включва такива национални предатели“, закани се Сидеров.

Той очаква на следващите избори „Атака“ да получи по-висока подкрепа от тази на вота през 2009 година.

Сидеров не си спести острите думи за депутатите от другите парламентарни групи, като ги нарече ”мушмороци” и ”национални предатели”. Гневът му беше предизвикан и от отхвърлянето на искането на „Атака“ 17 май да бъде обявен за ден на почит на загиналите българи при турското робство.

По думите на Сидеров във всеки град ще бъдат разлепени табла със снимките на хората, които са отхвърлили двете предложения.

„Нека българският народ да знае какви хора са изпратени тук. Нека хората, които са гласували за тях, да си посипят главата с пепел“, заяви Сидеров.  Според него всички освен представителите на „Атака“ са национални предатели.

Парламентарната група на „Атака“ залепи на вратата на стаята си в НС списък с имената на депутатите, които отхвърлиха исканията им днес в НС, заедно с техни снимки и с поздрав за всички тях с песента на Радо Шишарката ”Курви, сбогом”.

Минути по-късно от стаята на групата излезе депутатът от националистите Венцислав Лаков с включен таблет, на който звучеше култовата песен от 90-те.

Той обясни, че партията просто използва добре познат израз, а Радо Шишарката много добре бил нацелил тона.

Лаков допълни, че ”Атака” можело да покани чалга певецът на някой свой митинг.

 


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


441
Още по темата: Волен Сидероватака
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
269
0
 
1
 
! Отговори
ф-1 преди 11 години
Няма да забравя, когато ЕРП бяха държавни/не частни/ веднаж минах рано сутрин през циг.махала-кв. Х.Ботев/боже, Ботев ако знае къде му стои името/ и поглеждаики на горе виждам от всякъде към копторите светят едни червени паяжини.Чак след секунди включих, че това бяха закачени с куки кабели директно към мрежата и черпеха ток "на корем" който ние плащахме, а държавата се правеше,че не вижда. Това беше 92-93 год.Всички *** тогава гласуваха за БСП.
268
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
АТАКА - напред!
267
2
 
3
 
! Отговори
До 305 от Стига преди 11 години
Малко си в грешка. Хората по света не осъзнават, че са прости, напротив - всеки ден им повтарят по медии и молове,че са най, най... остави анализа на хора който са обиколили света малко. За процентите ти няма да говоря. Предложения има за оправия, но медиите ги крият от вас. Разбери кой политици не ползват облаги от властта (има такива) и чуй техните виждания. Не напразно пиша под тази статия. Сидеров до колкото знам, няма облага от това,че е депутат.
266
6
 
1
 
! Отговори
Болен Лидеров преди 11 години
аз съм от ситхите от Меджузведни войни и искам да превзема Галактиката, на страната на Тъмната сила съм, както и всички, които ме следват
265
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Болни комунистически глави!!!
264
6
 
2
 
! Отговори
Болен Лидеров преди 11 години
занимавам се с окултизъм, магия, имам 5 врачки на разположение и имам лек наполеонов комплекс
263
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Bраво на Волен-единствения който иска да спре продаването на България.Всеки който даде отрицателен коментар е антибългарин или не е добре с психиката
262
6
 
4
 
! Отговори
Болен Лидеров преди 11 години
Вчера имах среща с Ванга в отвъдното, която ми каза, че Хитлер ми е завещал да съм новия Фюрер на столипиново
261
0
 
3
 
! Отговори
лол преди 11 години
Волен каза да си ядете овесените ядки, че иначе темпелиерите ще дойдат да ви хванат
260
4
 
6
 
! Отговори
банкеръ преди 11 години
До ЛАМБО Волен Сидеров е Български Патриот а ти си спукан *** и си част от тая мафия нали.Каква ли не помия изляхте отгоре му,но идва ви времето хич няма да ви бавим.
259
0
 
5
 
! Отговори
Наполеон преди 11 години
Наполеон ПРЕЗИДЕНТ!!!!!!Наполеон ПРЕЗИДЕНТ!!!!!!Наполеон ПРЕЗИДЕНТ!!!!!!
258
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ЕВАЛА !
257
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Волен президент!!
256
5
 
11
 
! Отговори
ВОЛЕН СИДЕРОВ преди 11 години
ВОЛЕН СИДЕРОВ ПРЕЗИДЕНТ!!!!!!ВОЛЕН СИДЕРОВ ПРЕЗИДЕНТ!!!!!!ВОЛЕН СИДЕРОВ ПРЕЗИДЕНТ!!!!!!
255
0
 
12
 
! Отговори
Стига 2 преди 11 години
Напълно възможно е да получавате поне 5 евро на час, което прави средна заплата към 1700 лева, и това е малко но знайте, че е възможно - разликата сега отива, като комисионни по сделки на тъмно преминали под шапката на кабинета. Евтината работна ръка се създава с тереор - високите сметки са терор и с унижение, което само си го причинявате като се наричате *** народ. Вярвайте в себе си и един ден ще почнем да се връщаме в родината вместо да я напускаме.
254
8
 
2
 
! Отговори
e преди 11 години
Волене,когато пиеш кафе-да избягваш кофеиновото,най-много си позволявай "3ин1" ! Хубаво я подкаравш,ама до някъде,почти като "Ганкиното & рокендрол".Знаеш ли къде ти е проблема ? В амбициите-тези-Миксовете" .Предлагаш за разглеждане минимална заплата от 1000лв,обаче откъде да се вземат,след като не ти работи "вълшебната пръчка".И още нещо-не слушай много силна музика с басово звучене.
253
1
 
3
 
! Отговори
лол преди 11 години
Волен каза да си ядете овесените ядки, че иначе темпелиерите ще дойдат да ви хванат
252
3
 
2
 
! Отговори
някой преди 11 години
Лаков допълни, че Атака можело да покани чалга певецът на някой свой митингАми с това само ще затвърдите репутацията си на чалгаджийска партия!
251
1
 
9
 
! Отговори
Оказва се, че ЧЕЗ преди 11 години
Оказва се, че ЧЕЗ имат достъп до системните режими на електромерите си през инфрачервеният порт, предвиден за отчитане на консумацията. По - просто казано, ЧЕЗ имат възможност, да задават коефициент/ 1, 2до 5 / на електромера, без да го разпломбират. С други думи, могат да го настроят така, че при реално изконсумиран от потребителя 1kW, електромера да отчете 2kW, 5kW, или колкото е коефициента.В една нормална държава, щеше да има орган, който да следи, това да не е възможно!!! НО НИЕ СМЕ КОЛОНИЯ БРЕ КОЛЕГИ СЪНАРОДНИЦИ!!!
250
3
 
3
 
! Отговори
ф-1 преди 11 години
Комунизмът е проклятието на България!Страхливият и глупав народ е идеалната среда за развитие на комунизма.В нормална държава на този циркаджия не биха му обърнали внимание.