"Атака" поздрави "олигофрените" в НС с Радо Шишарката

Националистите излизат от парламента под звуците на "К****, сбогом"
Обновена: 6 мар 2013 15:00 | 6 мар 2013 11:41,
441
"Атака" поздрави "олигофрените" в НС с Радо Шишарката
Снимка: Dnes.bg

”Атака” излиза от парламента и повече няма да участва в заседанията на НС, заяви лидерът на партията Волен Сидеров, след което депутатите му спретнаха музикален поздрав към народните представители от другите политически сили.

Депутатите отхвърлиха предложението на ”Атака” в едномесечен срок да се отнемат лицензите на ЕРП-тата, прекратяване на приватизационните договори и връщането на активите им в държавата и това предизвика недоволството му.

70 народни представители гласуваха, 12 от тях бяха ”за”, против – 13, останалите се въздържаха.

Лидерът на партията Волен Сидеров за пореден път обясни, че ЕРП-тата трябва да се национализират, защото не спазват приватизационните договори, надписват сметки, подават ток с лошо качество.

В днешния ден минималните ни очаквания, че това НС може да направи нещо в синхрон с исканията на протестиращите, умряха, заяви Сидеров.

Според него проекторешението на националистите е било отхвърлено с циничен присмех от депутатите от ГЕРБ.

„За мен това са олигофрени. В момент, в които ние искаме българският парламент да направи нещо за българите, тези льохмани ми се хилеха в лицето“, заяви Сидеров.

„Излизаме от парламента и започваме борба следващият парламент да не включва такива национални предатели“, закани се Сидеров.

Той очаква на следващите избори „Атака“ да получи по-висока подкрепа от тази на вота през 2009 година.

Сидеров не си спести острите думи за депутатите от другите парламентарни групи, като ги нарече ”мушмороци” и ”национални предатели”. Гневът му беше предизвикан и от отхвърлянето на искането на „Атака“ 17 май да бъде обявен за ден на почит на загиналите българи при турското робство.

По думите на Сидеров във всеки град ще бъдат разлепени табла със снимките на хората, които са отхвърлили двете предложения.

„Нека българският народ да знае какви хора са изпратени тук. Нека хората, които са гласували за тях, да си посипят главата с пепел“, заяви Сидеров.  Според него всички освен представителите на „Атака“ са национални предатели.

Парламентарната група на „Атака“ залепи на вратата на стаята си в НС списък с имената на депутатите, които отхвърлиха исканията им днес в НС, заедно с техни снимки и с поздрав за всички тях с песента на Радо Шишарката ”Курви, сбогом”.

Минути по-късно от стаята на групата излезе депутатът от националистите Венцислав Лаков с включен таблет, на който звучеше култовата песен от 90-те.

Той обясни, че партията просто използва добре познат израз, а Радо Шишарката много добре бил нацелил тона.

Лаков допълни, че ”Атака” можело да покани чалга певецът на някой свой митинг.

 


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


441
Още по темата: Волен Сидероватака
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
289
16
 
7
 
! Отговори
Мдааааааа преди 11 години
Само Болен липсва и готово. До сега ни се смяха за Боко ама ако си изберем па Болен ееееее това вече е класа, каквато само ние можем да сътворим. Точно така дерзайте. Само АТАКА. Искам да го гледам тоя сеир. А има и нещо друго. Ще влезем в историята на Европа със избирането последователно на мутра и шизофреник.
288
8
 
6
 
! Отговори
мда преди 11 години
Волене, може да си прав, че масоните си имат свои планове за бъдещето, и че и те като теб се интересуват от апокалиптичните пророчества, но това не означава, че ако те не са прави ти си на прав път, независимо какво предстои напред, човек има собствен морал с който отговаря за собствените си постъпки. Е, не знам какъв морал има някой който се прекланя пред Хитлер, освен верно да ни доведе някой (мини) апокалипсис на главите?
287
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Волене,много се афишира за твоята прословута "формула-'перпето мобиле",която непрекъснато носиш в джоба си.Ами общонародвай я я,когато дойде парламентарно време,предложи я сега като твой "патент",понеже големият ти проблем е "лидерството".Това,че казваш за повишение на доходите -възможно е! Но как в настояще и в близко бъдеще.Нека ти спомена,че без да знам твоята "декларация' ,ти споменавам,за фактор-геополитически в Еврозоната и той се нарича "Валутен борд". До тук нещо говори ли ти това ? Сега малко по-назад в историята. Спомняш ли си момента на "девалвацията на лева" ? Сега пак в "днешно
286
0
 
8
 
! Отговори
До 285 преди 11 години
Не е съвсем така. Абе как я виждате вие тая работа с конкуренцията? Имате една жица и един електромер и няколко желаещи да им се плаща на тях. Как става така, че ти ще плащаш на един, а съседа ти на друг? Това са абсолютно излишни обирачи на пари. Трябва от производителя - директно при консуматора. И всичко това - държавно. Цената на киловата да се определя от минималната раб. заплата. Толкова е просто!!!
285
4
 
29
 
! Отговори
Плюете го преди 11 години
По Сидера плюйте колкото искате, но дайте един друг политик с толкова книги и стаии, с толкова идеи и виждания. Мажат ви очите за него с разни историйки а вие вярвате. Само АТАКА говори за аферата Челопеч , за Пирдоп , за природните богатства ,в САЩ природните богатства са изключително държавни защо не и тук? Защо не и Сидеров да говори истини и да има желание да помогне на своите? Защо?
284
7
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Само Волен е способен да подреди хаоса!
283
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До *** Всичко беше нарочно фалирано,за да го приватизират, ако не знаеш. От частния монопол по-лош е частният! Както е сега! Хайде борете се с него де!
282
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
този човек не е добре не си е пил хапчетата
281
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Анонимен"При управление на АТАКА доходите стават рязко по-високи. Най-ниската пенсия 500 лева, минималната заплата 1000 лева. Тези доходи се индексират всяка година според инфлацията. При управление на АТАКА незабавно се развалят концесиите за златодобива и поне 3 милиарда евро ще бъдат връщани занапред в български ръце всяка година."Представям си колко национални предателя слагат минуси под коментар за връщането на ресурсите на българите от България в български ръце!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
280
1
 
3
 
! Отговори
Факт!!! преди 11 години
Факт!!!През 1991 г. в сейфа на директора на ЦРУ е заключен един документ. Той си е там и до днес. В загадъчния му текст се споменава за древен портал и тайно място под земята. В документа също се съдържа изразът Той е заровен някъде там.Всички организации в този роман реално съществуват, включително масоните, Невидимият колеж, Службата за сигурност, ЦПСМ и Институтът за ноетични науки.
279
5
 
15
 
! Отговори
anonimna преди 11 години
samo volen moje da vkara Bylgariq vyv red
278
2
 
4
 
! Отговори
Д-ра псих.отделение преди 11 години
има ли други почувствали месиански пориви в себе си, докато са гледали ментетата гледачки на телевизия Скат?
277
14
 
8
 
! Отговори
Питам АЗ преди 11 години
Кухата ТИКВА Волен, как национализацията не ЕРП-та ще понижи цената на тока? Как бе тъпан , Кажи?
276
2
 
2
 
! Отговори
СССР преди 11 години
Едно време Съветския Съюз налагаше, но и ни даваше! Пък тези само искат разни неща в тяхна полза. Това се отнася и за Европейския съюз. Пишат доклади, искат да ни пратят сичкото *** от Малта и не знам от къде още, и гетото България ще заиграе в ритъма на кючека и негърските танци! Сакън!... ще ти *** мамата ако направиш нещо такова! ОБЕЩАВАМ ТИ ЧЕ ЩЕ ТИ СЕ СЛУЧИ КОГАТО МУ ДОЙДЕ ВРЕМЕТО АКО СЕ САМОЗАБРАВИШ!!!!
275
0
 
5
 
! Отговори
наблюдател преди 11 години
Защо да не си върнем златодобива в наши ръце? Страната ни е богата, а не можем да се ползваме от природните дадености. Само Волен се осмели да го предложи това! Преди време проф. Гергелчев обясни, че златните ни запаси се изчисляват на 793 млрд. долара, или прогнозно около 18 000 тона от скъпия метал при добив от 445 гр/тон! Отделно в недрата има сребро за близо половин милиард долара!
274
1
 
2
 
! Отговори
Стига преди 11 години
Само когато по медиите спрат да ви говорят колко сте *** а обратното, започнат да ви лъскат , както е тук само тогава ще се усети че излизате от кризата. Дигнат ли ви самочувствието и цената ви се вдига, не им позволявайте да ви обиждат... Всеки от вас е достоен да се нарече човек и има право да живее нормално.
273
1
 
0
 
! Отговори
До 294 преди 11 години
Как бихме могли това да го докажем? Някакви идеи???
272
0
 
1
 
! Отговори
банкеръ преди 11 години
До 308 Какво искаш да кажеш нещо или просто си чешеш клавиатурата.Кажи нещо дето си направил през живота си или няма какво.
271
1
 
4
 
! Отговори
Лумпени преди 11 години
Ръководители на народното недоволство"). Скоро ще Ви стане ясно от къде идват и на къде отиват и колко са им кухи тиквите и кой ги е "наел"!!!! Защо аз не съм на тяхно място въпреки, че съм изявявал позицията си от четири години насам??! Говори ли ви нещо това?!! Ще ви кажа - Пари, ***, Политика и *** (ПППЛ - името на новата организация, извинявайте партия!) Аз ги определям като такива тези "ръководители" от протеста! Единствено подкрепям Волен Сидеров,
270
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Изяжда ли ве крадливата съвест от вътре,комунисти???