"Атака" поздрави "олигофрените" в НС с Радо Шишарката

Националистите излизат от парламента под звуците на "К****, сбогом"
Обновена: 6 мар 2013 15:00 | 6 мар 2013 11:41,
441
"Атака" поздрави "олигофрените" в НС с Радо Шишарката
Снимка: Dnes.bg

”Атака” излиза от парламента и повече няма да участва в заседанията на НС, заяви лидерът на партията Волен Сидеров, след което депутатите му спретнаха музикален поздрав към народните представители от другите политически сили.

Депутатите отхвърлиха предложението на ”Атака” в едномесечен срок да се отнемат лицензите на ЕРП-тата, прекратяване на приватизационните договори и връщането на активите им в държавата и това предизвика недоволството му.

70 народни представители гласуваха, 12 от тях бяха ”за”, против – 13, останалите се въздържаха.

Лидерът на партията Волен Сидеров за пореден път обясни, че ЕРП-тата трябва да се национализират, защото не спазват приватизационните договори, надписват сметки, подават ток с лошо качество.

В днешния ден минималните ни очаквания, че това НС може да направи нещо в синхрон с исканията на протестиращите, умряха, заяви Сидеров.

Според него проекторешението на националистите е било отхвърлено с циничен присмех от депутатите от ГЕРБ.

„За мен това са олигофрени. В момент, в които ние искаме българският парламент да направи нещо за българите, тези льохмани ми се хилеха в лицето“, заяви Сидеров.

„Излизаме от парламента и започваме борба следващият парламент да не включва такива национални предатели“, закани се Сидеров.

Той очаква на следващите избори „Атака“ да получи по-висока подкрепа от тази на вота през 2009 година.

Сидеров не си спести острите думи за депутатите от другите парламентарни групи, като ги нарече ”мушмороци” и ”национални предатели”. Гневът му беше предизвикан и от отхвърлянето на искането на „Атака“ 17 май да бъде обявен за ден на почит на загиналите българи при турското робство.

По думите на Сидеров във всеки град ще бъдат разлепени табла със снимките на хората, които са отхвърлили двете предложения.

„Нека българският народ да знае какви хора са изпратени тук. Нека хората, които са гласували за тях, да си посипят главата с пепел“, заяви Сидеров.  Според него всички освен представителите на „Атака“ са национални предатели.

Парламентарната група на „Атака“ залепи на вратата на стаята си в НС списък с имената на депутатите, които отхвърлиха исканията им днес в НС, заедно с техни снимки и с поздрав за всички тях с песента на Радо Шишарката ”Курви, сбогом”.

Минути по-късно от стаята на групата излезе депутатът от националистите Венцислав Лаков с включен таблет, на който звучеше култовата песен от 90-те.

Той обясни, че партията просто използва добре познат израз, а Радо Шишарката много добре бил нацелил тона.

Лаков допълни, че ”Атака” можело да покани чалга певецът на някой свой митинг.

 


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


441
Още по темата: Волен Сидероватака
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
9
 
11
 
! Отговори
Чичко Гугъл преди 11 години
Юлиус Фучик (чеш. Julius Fučík, 1903-1943) е чешки журналист, литературен и театрален критик, публицист и общественик. По време на Втората световна война взема активно участие в Съпротивителното движение, за което бива екзекутиран от нацистите. Най-известното му произведение е "Репортаж, писан с примка на шията" (Reportáž psaná na oprátce), написано в пражкия затвор през 1943 г.--------------------------------------ХОРА БДЕТЕ относно този шизофреник Волен
8
16
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И като ги национализират какво? Ще се разгряабят като БДЖ, топлофикация и всички останали държавни ***. Топлофикация като е държавна кяр има ли? Хем не искат да има държава хем да национализират. Нов 9-ти Сепетмври не искат ли? Пълни *** яхнали вълната и те са в същия куп и в същия парламент седяха 8 години, където сега излезнаха внезапно радетели за демокрация. Българският народ е доста *** и лесен за манипулиране, заслужаваме си съдбата...
7
25
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Волене, съвсем смешени си вече. Някой да не ти казва по какъв начин да унищожиш и малките шансове да влезеш в парламента. Първо смешните ти идеи как като съкратиш държавната администрация ще повишиш на 1000 лв заплатите на българите, които работят предимно в частния сектор. После идеята работници да могат да закриват фирми...сега и това...Не си редовен, да знаеш.
6
12
 
6
 
! Отговори
десен преди 11 години
До поздрав за боко...от тебе по голяма тъква няма,жалкото е че сте много и за това сме бедни и нещастни
5
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Трябваше да вкарат в парламента Радо Прашката и да им изпее песента на Радо Шишарката !!!
4
28
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Кой беше написал на времето " ХОРА БДЕТЕ " , за да не се допусне възраждане на нацизма , не мога да се сетя ще помогне ли някой , защото в момента точно това се случва с изцепките на АТАКА .
3
17
 
50
 
! Отговори
поздрав за боко преди 11 години
ГЕРБераси се строяват за последен пътТиквата се уволнява мутрите реват
2
9
 
46
 
! Отговори
s преди 11 години
аз аз бих ги поздравил с КАЛАШНИКОВ
1
36
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тия загубеняци да се отиват и да не се връщат никога ! Има циркове за тях .