Психотест за депутатите поиска отново ГЕРБ

Ние популизъм няма да правим, отсече Красимир Велчев
Обновена: 6 мар 2013 13:58 | 6 мар 2013 12:27,
93
Психотест за депутатите поиска отново ГЕРБ
Снимка: БТА

Това само доказва думите ми, че преди да влязат в НС, хората трябва да минават психотест, заяви председателят на ПГ на ГЕРБ Красимир Велчев по повод разлепените от партия ”Атака” имена на депутати, отхвърлили техни предложения, и поздрава на националистите към народните представители с песен на Радо Шишарката „Курви, сбогом".

Не казвам такова нещо, заяви Велчев на журналистически въпрос дали твърди, че представителите на националистите са луди. Вие го казвате, може би има нещо вярно в думите ви, допълни още той.

Всеки излиза на трибуната и иска да покаже колко е загрижен за хората, допълни председателят на парламентарната група на мнозинството. По негови думи депутатите от ГЕРБ няма да отговорят на националистите защо не са подкрепили техните предложение.

Още по темата
Ние популизъм няма да правим, допълни Велчев. Според него искането на „Атака“ да се национализират ЕРП-тата връща страната 100 години назад и ГЕРБ няма да застанат зад подобни действия.

Зам.-председателят на парламента Менда Стоянова отказа да коментира тези ”простотии”. Тя допълни, че не се чувства обидена, защото не се разпознава в определението на ”Атака” към депутатите.

Даже не съм го и видяла, това за мен е най-малкото аморално, заяви народният представител от ГЕРБ, чието име фигурира в списъка с депутати. Тя отказа да каже дали действията на ”Атака” я притесняват.

Нека хората да кажат дали това ги притеснява и дали хора, които говорят по този начин, какви политици са, допълни тя. Според нея обаче подобни лозунги нямат място в НС. Депутатката обаче допълни, че няма да иска извинение за действията на „Атака“, защото всеки сам отговаря за действията си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


93
Още по темата: атакаКрасимир Велчев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
16
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 11 години
Абсолютно подкрепям ГЕРБ за искането ,стига толкова луди,защото народа ни полудуха.
21
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Бойко щял да ги набута в панделата?!Бойко как да се набута сам в панделата с *** му приятели не ми е много ясно. Ние сме Мутристан.
20
1
 
10
 
! Отговори
Веселба преди 11 години
Няма нужда от психотестове. Да им дадат тест за правопис за кандидатстване в гимназии - и него няма да го издържат.
19
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
до 14 - това е огромна глупост - народът ЗНАЕ какво иска - висок сдтандарт и политици които ги е еня за него. И наистина го иска веднага. Омръзна му да чака. Той протестира през 1990, през 1997, през 2009 (тогава имаше 70 проценат гласували и и от тях над 65 прпоцента гласуваха срещу тройната коалиция - срещу корупцията - една част гласуваха за Герб, други за ковачки, трети за РЗС, четвърит за Атака, но масово имаше вот на недоволни)днес е четвъртата вълна. Бойко ни изигра и си плаща.
18
3
 
11
 
! Отговори
BAY PANDEL преди 11 години
PRI PSIHOTEST ,,GERB,, OSTAVAT BEZ DEPUTATI
17
1
 
11
 
! Отговори
Пак ми се вдигна преди 11 години
КРЪВНОТО.....................
16
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
аз също съмв за псипотестове....половината от Герб и всичкиет ат Атака и РЗС няма да ги издържат....
15
4
 
5
 
! Отговори
К... ВИ преди 11 години
СБОГОМ!
14
2
 
7
 
! Отговори
Дръндер преди 11 години
Пич вие бяхте най-популиската партия в историята на България късно е вече моме за китка!Нека кажа нещо на отявлениете *** на политически зад.....ци. С партии като ГЕРБ, БСП, СДС и неговите разклонения, ДПС, Атака и дори България на гражданите, които все са от една майка БКП е свършено. Те приключиха, ако ви плащат да пишете простотии тук правете го, но ако не ви плащат не си хабете думите те са трупове, просто още не го знаят. Промяната идва и няма кой да я спре!
13
7
 
12
 
! Отговори
Наглост преди 11 години
Една закачка, която много ми хареса.Ораторът: КОИ СМЕ НИЕЕЕЕЕ Митингът: НАРОДЪЪЪТОраторът: КАКВО ИСКАМЕЕЕЕМитингът: НЕ ЗНАЕЕЕМОраторът: КОГА ГО ИСКАМЕЕЕЕЕМитингът: ВЕДНАГАААААА
12
2
 
8
 
! Отговори
ДУЛО преди 11 години
ВЪЛЦИТЕ СЕ ЗДАВИХА!А СМЕТКИТЕ ВАЛЯТ,ВАЛЯТ,ВАЛЯТ!ВЪН ОТ НАШИТЕ ДОМОВЕ, ДАЖИВЕЕМ НА ПАЛАТКИ!ТОВА ИМ Е ЦЕЛТА!
11
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
***, сбогом". Малееее, това много ми хареса.... Г-н Велчев, ако има такъв тест само Яне Янев ще го издържи. Един парламент, който срина рейтинга си до нула, който приема закони и решения с 50-60 гласа, и след 1 месец започва да ги променя, провежда заседания със 70-80 присъстващи, въпреки, че чл.42, ал.1 от собствения му правилник го задължава да провежда такива само в присъствието на повече от 1/2 от избраните депутати. Ще издържите ли теста, другарю Велчев?
10
5
 
14
 
! Отговори
мето преди 11 години
ГЕРБ е псевдопартия-подигравка със статуквото. А ако тогава имаше психотест за депутатите, най-малко сега нямаше да познаваме Цветанов и Дянков /а те и двамата бяха вицепремиери?!?/
9
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Само дето пропускат, че тези, които гласуват за Атака са именно хора, на които отдавна им е писнало от обичайните партии и искат точно някой достатъчно луд, за да казва истината без да му пука как изглежда...
8
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Велчев,Фидоската какъв психотест ще издържи или В.Шопова.
7
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
одавна трябваше да има такъв психотест
6
10
 
7
 
! Отговори
дгд преди 11 години
Kакво да очакваме от Болен Лидеров, той е толкова ***, колкото и феновете му. Какви политици доживяхме да имаме. Уджъст.
5
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ние популизъм няма да правим, отсече Красимир Велчев ......Напълно импотентни откъм акъл хора, каквито са всички в ГЕРБ не могат да правят какво и да е в политиката!Вън от полотиката завинаги!
4
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Много добро предложение
3
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Най после едно умно предложение