"Атака" поздрави "олигофрените" в НС с Радо Шишарката

Националистите излизат от парламента под звуците на "К****, сбогом"
Обновена: 6 мар 2013 15:00 | 6 мар 2013 11:41,
441
"Атака" поздрави "олигофрените" в НС с Радо Шишарката
Снимка: Dnes.bg

”Атака” излиза от парламента и повече няма да участва в заседанията на НС, заяви лидерът на партията Волен Сидеров, след което депутатите му спретнаха музикален поздрав към народните представители от другите политически сили.

Депутатите отхвърлиха предложението на ”Атака” в едномесечен срок да се отнемат лицензите на ЕРП-тата, прекратяване на приватизационните договори и връщането на активите им в държавата и това предизвика недоволството му.

70 народни представители гласуваха, 12 от тях бяха ”за”, против – 13, останалите се въздържаха.

Лидерът на партията Волен Сидеров за пореден път обясни, че ЕРП-тата трябва да се национализират, защото не спазват приватизационните договори, надписват сметки, подават ток с лошо качество.

В днешния ден минималните ни очаквания, че това НС може да направи нещо в синхрон с исканията на протестиращите, умряха, заяви Сидеров.

Според него проекторешението на националистите е било отхвърлено с циничен присмех от депутатите от ГЕРБ.

„За мен това са олигофрени. В момент, в които ние искаме българският парламент да направи нещо за българите, тези льохмани ми се хилеха в лицето“, заяви Сидеров.

„Излизаме от парламента и започваме борба следващият парламент да не включва такива национални предатели“, закани се Сидеров.

Той очаква на следващите избори „Атака“ да получи по-висока подкрепа от тази на вота през 2009 година.

Сидеров не си спести острите думи за депутатите от другите парламентарни групи, като ги нарече ”мушмороци” и ”национални предатели”. Гневът му беше предизвикан и от отхвърлянето на искането на „Атака“ 17 май да бъде обявен за ден на почит на загиналите българи при турското робство.

По думите на Сидеров във всеки град ще бъдат разлепени табла със снимките на хората, които са отхвърлили двете предложения.

„Нека българският народ да знае какви хора са изпратени тук. Нека хората, които са гласували за тях, да си посипят главата с пепел“, заяви Сидеров.  Според него всички освен представителите на „Атака“ са национални предатели.

Парламентарната група на „Атака“ залепи на вратата на стаята си в НС списък с имената на депутатите, които отхвърлиха исканията им днес в НС, заедно с техни снимки и с поздрав за всички тях с песента на Радо Шишарката ”Курви, сбогом”.

Минути по-късно от стаята на групата излезе депутатът от националистите Венцислав Лаков с включен таблет, на който звучеше култовата песен от 90-те.

Той обясни, че партията просто използва добре познат израз, а Радо Шишарката много добре бил нацелил тона.

Лаков допълни, че ”Атака” можело да покани чалга певецът на някой свой митинг.

 


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


441
Още по темата: Волен Сидероватака
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
349
0
 
2
 
! Отговори
някой преди 11 години
В момент, в които ние искаме българският парламент да направи..... вие за Й не сте ли чували, неграмотници
348
1
 
4
 
! Отговори
SS преди 11 години
искам само да попитам всички които говорят и сипят такава злоба срещу русия и са големи русофоби и харесват повече сащ,искам само да го попитам кой ни е освободил от турско робство,и защо такава злоба срещу русия като те винаги са ни помагали и сме братушки с тях,една и съща славянска раса сме,искам да попитам като сме големи приятели със сащ и сме член на нато сащ на нас какво ни са помогнали,сащ ги боли к*ра за българия и само ни използват.
347
0
 
1
 
! Отговори
Наблюдаващ преди 11 години
До ивака (388)И как точно очакваш да направи нещо, след като останалите, които такива като теб са вкарали вътре, го блокират?
346
0
 
4
 
! Отговори
Наблюдаващ преди 11 години
До Анонимен (401)А протестът за какво е? За какво беше и за какво е сега? Не са ли това исканията, за които се бори АТАКА откак е на бял свят? Кой кого яха? И какво значи "добре ти беше 4 години"? Въобще наясно ли си с дейността на партията и тоталната и блокада от останалите в парламента?
345
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Болен отиде в Москва, целуна ръка на дон *** и се нареди на опашка за петро -рубли , изплащани по разбираеми причини в зелено.....така се сдобихме с още един петоколонник, като да ни са малко *** от позитано......
344
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ВСИЧКИ ПОЧИТАТЕЛИ НА СИДЕРОВ ТРЯБВА ДА ЗНАЯТ ЧЕ СА ИЗПОЛЗВАНИ ОТ ТОЗИ ДОБРЕ ПЛАТЕН РУСКИ АГЕНТ И ЗАЩИТАВАЩ ЧУЖДИ ИНТЕРЕСи! А това не е пътят на българия. нашият път е заедно с европейските народи, а не в азия!
343
1
 
5
 
! Отговори
Stefan_1_Tcholakov преди 11 години
БЛИЦ, ЗАЩО МЕ ТРИЕТЕОТ ЕДНО СТИХОТНВОРЕНИЕ ЛИ СЕ ПЛАШИТЕ ?ОТ МЕН ЛИ ВИ Е СТРАХ, А ОТ МИШО ШАМАРАИ ДРУИТЕ ПРЕТЕСТИРАЩИ НЕ ВИ Е СТРАХ !-ТАВА СЕ КАВА ЮДЕЙСКА ДИСКРИМИНАЦИЯИ ПРЕСЛЕДВАНЕ !-СМЪРТ ЗА ЮДЕЙСКИТЕ УБИИЦИ НА БЪЛГАРИЯ !--Hugo Chavez - УГО ЧАВЕС НИ ОСТАВИ ПАМЕТ !-НЯМА ДА УБИЕТЕ БЕЛИЯ ЛЕБЕДТОЙ Е ВЪВ НАС, ВЪВ НАЩА ДУША !-blitz.bg/news/article/186341-static.blitz.bg/documents/thumbnails/520/201303/20130306.srrqgyomdg.jpg--УГО ЧАВЕС НИ ОСТАВИ ПАМЕТ !-youtube/watch?v=spZuTMMzv4A&feature=youtu.be-Ст
342
15
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абе *** Сидеров,4 години в парламента ти беше добре,не беше ***,но 2 месеца преди изборите защо да не се направиш на мъж и да не започнеш да обиждаш тези с които до скоро си правеше уйдурма.С подобно повърхностно и демагогско поведение обиждаш интелигентността на хората,които 20 дена мръзнат по площадите.Недей да яхаш протеста ***,нямаш нищо общо с това.Ще бъдеш аут от следващия парламент.Нагледахме се на лъжци.Искаме нови лица,неопетнени.Ти не си от тях.
341
4
 
32
 
! Отговори
ГОРД АТАКИСТ преди 11 години
Аз ще гласувам за АТАКА. А ти мазохист ли си, че пак да гласуваш за националните предатели, управлявали ни в последните 23 години или просто мразиш България ?
340
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Какво мисли Станишев по въпроса?
339
16
 
14
 
! Отговори
Претория - ЮАР преди 11 години
Ако Атака бяха само циркаджии - добре. Лошото е, че са на хранилка от Москва, а уж били националисти. Време е, завинаги да останат вън от парламента. Поне да не губят ценно време при решаване на държавните въпроси. В един приличен парламент няма място за психопати.
338
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Браво! Много сполучливо попадение!:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
337
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита: "Богат е", казва, пък го не пита колко е души изгорил живиВолен не е Ботев но им го е казал също толкова образно.
336
5
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Волен Сидеров ще дойде на власт след изборите.
335
6
 
32
 
! Отговори
Мусолини преди 11 години
С теб сме Волене.Теб те считат за луд, тези които са се ояли от властта покрай някоя от партиите, които са били в нея.Аз, като честен и партийно безпристрастен човек и като човек, който не съм крал гласувам за теб и аз и семейството ми.
334
2
 
0
 
! Отговори
непрозорливец преди 11 години
Ясно е че не можем всички да сме депутати.Тогава да се търси ефективен моделдвуили наѝ много триполюсен.Да има предварителни мажоритарни избори като дупуснем на финал да кажем за едно място трима и то само в един раѝон.И след това да оформят парл.групи и носят НАКАЗАТЕЛНА отговорнос.И 1/5 да могат да поискат оттраняване чрез вот в коѝто вече с гласовете на 2/5 от избирателите му да бъде освободен.И БЕЗ ИМУНИТЕТ
333
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
жалко,че националната партия Атака има толкова разюздан в езика лидерВече имахме Премиер - момче от народа и ни докара до тукСега Волен говори добре за националната идея, ама толкова просташки изрази могат да привличат само съвсем отчаяни хора.А България сега има нужда от всички, за да се съвземеЗащо ще напуска Парламента, за да даде карт-бланш на комунистите да си приемат какъвто си искат изборен закон ли?Аман от тия подкрепаджийски номера от преходаНапуснали, като че ще накривят на няк
332
4
 
7
 
! Отговори
Българин преди 11 години
Абе да беше предложил да няма Велико НС, а обикновенното НС да гласува като Велико но законите да се приемат например с 2/3 мнозинство. Тогава няма да свикваме Велико НС и постепенно исканията му щяха да се реализират. И депутатите да станат 120.ТОВА Е БЪРЗОТО РЕШЕНИЕ НА ПРОБЛЕМИТЕ В СТРАНАТА .То това дето е предложил няма как да стане за 1 месец - демагогия !
331
7
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Депутатите отхвърлиха предложението на Атака в едномесечен срок да се отнемат лицензите на ЕРП-тата, прекратяване на приватизационните договори и връщането на активите им в държаватаЗначи трябва да гласуваме масово за Атака за да имат мнозинство в парламента!
330
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Волен е добре с кръвното .