При фекалии в хола - тъгувайте за Нона!

Застояла съм се, ще карам колело, рече екоминистърът в оставка
8 мар 2013 16:15,
102
При фекалии в хола - тъгувайте за Нона!
Нона Караджова Снимка: БТА

Хората ще оценят какво сме направили само ако останат без вода, ако канализацията им връща обратно и имат фекалии в хола. Това заяви министърът на околната среда и водите в оставка Нона Караджова. 

По нейни думи много малко хора се интересували от темата, защото тази инфраструктура, която осигурява сметосъбирането и канализациите, е извън погледите на хората. Това, което сме направили, не е само за нас, това е за нашите деца, заяви Караджова.

Тя обясни, че за нея на дневен ред не стои дали ще остане в политиката и дали ще оглави листа за кандидат-депутати от ГЕРБ. 

Тези теми изобщо не стоят пред мен. На първо време ще си почина. Имам дете на десет и голямо, на които отделях малко време. Идва пролет, застояла съм се, ще карам велосипед и ще ходя по планините, защото съм планинар, описа плановете си министърът в оставка.

Караджова беше категорична, че не е започнала работата си като министър с политическа амбиция.

Знаете, че съм експертен министър, заяви тя и допълни, че има много дълъг опит. Караджова беше категорична, че за в бъдеще няма да има криза с боклуците в България, защото е била изградена необходимата инфраструктура. 

На екипа на МОСВ под моето експертно ръководство поставям една много добра оценка, давам отличен на моите колеги, оцени работата на ведомството си Караджова.

По нейни думи тя и екипът й са свършили много работа и се надява всичко да бъде продължено от следващите правителства.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


102
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Нона Фекалиева
63
0
 
5
 
! Отговори
Sony преди 11 години
I ti si edna rabotnichka niama shto ,po-dobre stoi si u doma i plashi maja si sas tazi piandurska fizionomia ,a moje i ot vreme na vreme i BOKO da plashish.
62
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Нона-кокона, така някога я наричаше сливенския бивш кмет от Герб Йордан Лечков. И тя като кръстника си си отива безславно от поста.
61
1
 
10
 
! Отговори
Vodka "Smirnoff преди 11 години
Нонке,наздравееее...
60
0
 
7
 
! Отговори
БМ-13 преди 11 години
20% са изплатени за 5 години, а другите 80% трябва да се усвоят и платят за година и 10 месеца. Не мисляИначе договорени може да са и 300%.Точно по тази програма имаше страшно много проблеми и забележки и затова прехвърляха една пари предназначени за канализация, ВиК, пречиствателни станции за закупуване на техника на МВР и пожарната, за да могат да се усвоят. Иначе липсва капацитет почвайки от Нона по веригата надолу.
59
0
 
2
 
! Отговори
Какво се гедаш преди 11 години
Едни *на не можахте да управлявате, а искате държава с икономика, ред законност и справедливост.
58
0
 
9
 
! Отговори
ХИЛЯДИ БЛАГОДАРНОСТИ преди 11 години
Не сте права. И сега оценяваме, че благодарение на вашата дейност, нямаме фекалии в хола...
57
0
 
11
 
! Отговори
до 43 преди 11 години
Нона направи едно голямо аки,ама от сърце.Супер вонящо,защото е от разстроен стомах. А, и за капак ни пробута номера с торбичките,като че не е виждала магазин в европейски град,в който ти слагат покупките в найлонова торбичка.Щеше да ни храни с ГМО и много пръски и слюнки хвърля да ни го пробута като нареждане от ЕС,ама не хвана декиш.Остави и диря от алкохолни пари и много батаци.Абе отвсякъде е супер Нона,гледано отзад напред
56
1
 
19
 
! Отговори
OMG преди 11 години
Нагла, като БИВШИЯ СИ ШЕФ БАТ БОЙКО. Омръзна ми да се хвалят кооооооооооолко много неща са направили. Или аз живея в някаква паралелна реалност или тая с алкохолните торби още не е изтрезняла от властта, с която се е опиянила. С наглостта си искат да изгонят всичко що годе читаво и разумно от тази държава.
55
0
 
18
 
! Отговори
123 преди 11 години
Да не би тая да ми е направила канализацията?
54
0
 
13
 
! Отговори
хййгф преди 11 години
Въпросът е, че някои като си изпълняват ЗАДЪЛЖЕНИЯТА(и то нескопосано) си мислят, че правят чудеса и целият свят им е задължен.
53
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
сега са гласували закон банките да взимат задълженията си преди всички , ако е завод дори преди работниците да са взели заплатите си - ЕТО ТОВА СА НАШИТЕ ПОЛИТИЦИ - ПРОДАЖНИ ЦИНИЧНИ И КРАЙНО ДОЛНА *** ! Докато обявяваха деня за траур - ТОЛКОВА СА ЖАЛКИ !!!ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА НАЙ _ КРАЙНИЯ НАЦИОНАЛИСТ , БАРЕМ ЛИКВИДИРА ТОЯ *** !!!МОЯ ГЛАС Е ЗА ТОЗИ КОЙТО ОБЕЩАЕ РАЗТРЕЛ НА ВСЕКИ ПОЛИТИК БЕЗ СЪД !!!
52
1
 
3
 
! Отговори
САЛИТУ преди 11 години
ОООО,ЕТО Я БЕ, БРЪТЧЕТКАТА ОТ ФИЛИПОВЦИ. АМА УБУУ ПАРЧЕ СТАНА ЕЙ. Е, МАКУ КАЛИНКА ПАДА ЪМЪ ШЪ Я УПРАИМ
51
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ТИ СИ ЕДНА ГОЛЯМА ФЕКАЛИЯ ***,АРЕ БЕГАЙ, ЧЕ УМИРИСА !
50
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ще кара колело и ще плаши хората които срещне с тази ***.
49
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Отвратително неграмотна и нагла комунистическа креатура. Да върви да удари една ракия, вместо да приказва глупости. Същата като шефа си куха и лъжлива.
48
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Алкохолиците имат отявлени симптоматични проявления в областта под очите. А ПЪК ТАЗ НАПРАВО СИ Е ЗА .....ОТРЕЗВИТЕЛНОТО.
47
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
30 и кусур процента от София е без канализация! За какво говорим!
46
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Хората ще оценят какво сме направили само ако останат без вода, ако канализацията им връща обратно и имат фекалии в хола."Е до сега не знаех че водопровода и канализацията са я измислили от ГЕРБ. То бива самомнение бива ,ама това граничи с дебелоочие.Светът започва и свършва с тях.Аиде сектер
45
0
 
20
 
! Отговори
курецА преди 11 години
тая торба с фекалии кой я назна4и