Да запомним служебния кабинет с добро, призова ГЕРБ

Красимир Велчев познавал само двама от избраните
Обновена: 12 мар 2013 18:46 | 12 мар 2013 17:03,
41
Да запомним служебния кабинет с добро, призова ГЕРБ
Снимка: Булфото

Нека да дадем възможност на служебния кабинет да си свърши добре работата. Нека да подходим с доверие, призова председателят на ПГ на ГЕРБ Красимир Велчев.

От целия този екип познавам единствено министър-председателя Марин Райков и един от вицепремиерите Екатерина Захариева, заяви депутатът. Другите за него били съвсем непознати хора.

Надявам се те да са добри специалисти, допълни Велчев. Той обясни още, че дори не познава особено добре Райков и Захариева, а са ”се виждали един-два пъти”. Райков е бил зам.-министър в правителството на ГЕРБ, а Захариева – съветник на държавния глава Росен Плевнелиев.

По негови думи най-важното било сега не само да им научим имената на членовете на служебния кабинет, но да ги запомним с добро.

По думите на Красимир Велчев служебният кабинет трябва да запази финансовата дисциплина и да проведе честни избори.

Още по темата
12 мар 2013 16:12
176

Нека да направим така, че да се проведат честни спокойни избори и хората да дадат спокойно своя вот. Ние не сме чули гласа на милионите, перифразира Велчев думите на Марин Райков. Служебният вицепремиер обясни, че на протестите сме чули гласа на стотици хиляди, но все още не сме чули мълчаливия глас на милионите.

Те не са правителство на протестиращите, те са правителство на България, допълни Красимир Велчев.

Той отхвърли появилите се твърдения, че може да възникне проблем от това, че утре ще бъде назначен служебният кабинет, а парламентът ще продължи да работи до 15 март. Според Велчев и при други служебни кабинети парламентът е продължавал да работи още няколко дни.

 Велчев обясни, че президентът със сигурност е съгласувал всички тези въпроси с компетентни хора и няма как да допусне подобно нещо. От дни се чуват коментари, че всички закони, които приеме НС, след като служебния кабинет встъпи в длъжност, могат да бъдат много лесно атакуани.

Председателят на ПГ на ГЕРБ беше категоричен, че сегашният парламент няма време да промени Изобрния кодекс. Днес протестиращи продължиха да настояват да се промени изборното законодателство.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До политолог Абе *** я смени репертора бе,във всички форуми едно и също.Не разбрали, умря Марко,папагал.Или добре ти плащат да плещиш глупости.
31
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Анонимен 38Ега ти, бащицата ежедневно, дори и сега, ни ТОРМОЗИ ПСИХИЧЕСКИ със санирането, което ще ни изхвърли под открито небе, при бездомните кучета, само и само президентските авери (и той) да се награбят с огромни пари. И като някой невежа лъже, че панелките ще паднат, след като те се оказаха най-устойчиви и здрави. Бедата на панелките е, че са масови сгради и гешефта със санирането им ще осигури огромни пари за акулите. Не спират да ни дерат, бе...
30
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Нека да сме наясно или санираме панелките, или 3 милиона българи, които сега живеят в тях, остават в бъдеще на палатки, но с нови енергийни мощности. Това заяви президентът Росен Плевнелиев в обръщение към нацията по БНТ.
29
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Разбира се, ще дундуркаме служебния кабинет, той си е наш проект, да укротим малко гнева Разбира се, ще дундуркаме служебния кабинет, той си е наш проект, да укротим малко гнева на голтаците ето, отидохме си, и да се върнем пак, скрити зад женски поли и дипломатически папийонки. Хитро, ей, това мозъчен тръст. А след два месеца фамилията ще ни разгонят. Користният маняк празидент-санатор и в черква като ходи, иска да наложи санирането. Е нема, домът си е мой, никой няма да мръдне прашинка от него. Нямам нужда от саниране, а президентът, ако иска да си пълни джоба, да иде да работи.
28
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
KOE BE DOBRO? UNI6TOJIHA MAKIQ I SREDEN BIZNES, TAKA, 4E HORATA GLADUVAT I MIZERSTVAT, KAKVOTO BE DOBRE ORGANIZIRANO SE PREVZE PO NAI-DOLNIQT NA4IN, S IZPOLZVANE NA CQLATA SILA NA DURJAVATA S EDNA CEL, DA SE UPRAVLQVA OT GERB, OKRADOHA SE MILIONI OT PRODSLOVUTITE MAGISTRALI, RAZBI SE ZDRAVEIOPAZVANETO TOTALNO, A OBRAZOVANIETO I KULTURATA SA SAMO SPOMENI, OBEDNQVANETO NAPRAVI HORATA SKOTOVE DOKATO BORISOV PURDE6E I POVRU6TA6E OT VLAST, MALKITE SELA GI RRAZBIHA *** I NI6TO.DOBROTO KUDE E?
27
0
 
19
 
! Отговори
До 25 преди 11 години
Пъртим ти на герерасту кух
26
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Искам си Бойко
25
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
до кога щ е ни заливат с гербава помиянаглите мошеници
24
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Много ме е страх, че Боко и Цеци ще офейкат от държавата тия дни. Дано греша..
23
4
 
24
 
! Отговори
88 преди 11 години
ИМА 4 ЩАТНИ ПИСАЧИ ОТ ГЕРБ .ПРОСЛЕДЕТЕ ВСИЧКИ _ + ОЩЕ 2 МЕСЕЦА ЩЕ ИМА ЗАПЛАТА ЗА ВАС А СЛЕД ТОВА ЩЕ БЪДЕТЕ ЗАБРАВЕНИ И ЩЕ ОСТАНАТ КОШМАРНИТЕ СПОМЕНИ
22
14
 
21
 
! Отговори
ХАЙДЕЕЕ..... преди 11 години
ЧЕРВЕНИТЕ *** ПАК НАПАДНАХА ФОРУМА. ТРЯБВА ЛЕКАРСТВО И ТО Е ГЕРБ
21
11
 
32
 
! Отговори
45 преди 11 години
НИКОГА МАФИЯТА ГЕРБ
20
12
 
28
 
! Отговори
Танев преди 11 години
За мъртвите - или хубаво или нищо! Чао, ГЕРБ, чао, милиоционери прости, надявам се - завинаги приключи вашият експеримент!
19
15
 
24
 
! Отговори
Аз съм преди 11 години
Към всички ***, костовисти, атакисти и прочие - на изборите ГЕРБ -38%, БСП - 14%, ЗА ДРУГИТЕ НЯМА СМИСЪЛ ДА ПИША. Запомнете го защото парите, които получавате за да плюете и да сеете омраза ще Ви заседнат в гърлото!!!!!!!!!!!!!!!!!
18
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Айде,Евреите играят жидовско хоро!
17
2
 
27
 
! Отговори
p преди 11 години
Уважението се извоюва,не се моли за него.
16
5
 
16
 
! Отговори
социалист преди 11 години
Ето нещо добро.Златен резерв на България към 2009 е 39 тона ,през 2012-а 45 тона
15
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Надявам се те да са добри специалисти, допълни Велчев"Какви специалисти бе Велчев ????Асен Василев и Божан Стоянов не са помирисвали енергетика !!!!!
14
0
 
14
 
! Отговори
Дудук преди 11 години
Опа , за турското робство ставаше дума в коментар 12. Извинете!
13
0
 
28
 
! Отговори
zczc преди 11 години
До Анонименабре приятелю,те служебните министри всички почти са гербери,или поне на най-важните министерства