Райков е демократ и патриот, радват се сините

Служебният кабинет е надпартиен, смятат те
Обновена: 12 мар 2013 17:29 | 12 мар 2013 17:18,
64
Райков е демократ и патриот, радват се сините
Марин Райков и Екатерина Захариева Снимка: БТА

Положителна беше реакцията на Синята коалиция на представеното от президента Росен Плевнелиев служебно правителство.

В състояние на криза страната се нуждае от убеден демократ и патриот. За мен Марин Райков е демократ и патриот, заяви Веселин Методиев от ДСБ.

Нямам никаква съмнение в неговата убеденост да си свърши добре работата, допълни още депутатът на тъмносините. Според Методиев речта на Райков била забележителна.

Методиев отказа да коментира останалата част от кабинета. Аз съм на 55 години, те са по-млади от мен, така че е нормално да познавам повечето от тях, шеговито коментира той кого от новото правителство е разпознал.

Още по темата

Райков изрази няколко ясни послания, обясни още Веселин Методиев. Според тъмносиния депутат служебният министър-председател е дал много високо определение на протестите – нарекъл ги национално достойнство. Същевременно той каза, че ще бъде неотклонен към спазването на законите и Конституцията и европейското развитие на страната, тълкува още Методиев.

Депутатът от ДСБ обаче не беше съвсем убеден, че служебният кабинет ще бъде оставен да си свърши спокойно работата.

Очаквам атака. Това е нормално - да се атакува този, който е на власт, заяви Методиев. По негови думи служебното правителство не е толкова силно, колкото парламентарно правителство. Според Методиев обаче служебният кабинет се води от много силен човек.

От това, което виждам, това правителство е избор на президента, коментира още тъмносиният депутат.

Аз заставам зад думите, че това правителство е надпартийно, допълни синият депутат.

Добри думи за Райков каза и съпредседателят на Синята коалиция Мартин Димитров. Той го определи като ”качествен професионалист”.

Той допълни, че има добри впечатления от министъра на финансите Калин Христов. Съпредседателят определи финансист №1 в служебния кабинет като ”един от най-качествените икономисти в България”.

Добри впечатления имам и от Екатерина Захариева, с която многократно сме разговаряли по различни въпроси за налагане на вето. Не познавам останалите, но бих казал, че от икономическата част от екипа оставам с добри впечатления, допълни Димитров. Захариева беше съветник на президента Росен Плевнелиев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
2
 
1
 
! Отговори
Предупреждение преди 11 години
До ЖИК-ТАК Докато зяпаме кой син, кой червен, кой пембен, а не кой каква работа върши, ще си тънем в л-та. Я си представи, ако ти работи фантазията, че този човек върши работа. Ще го изритаме ли защото ..../всичко, което плюете по него/.
52
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Всички сме демократи вече, но някои са и демокради.
51
6
 
9
 
! Отговори
ЖИК-ТАК преди 11 години
Какъв демократ и патриот е другаря Райков? Баща му от БКП-ДС Той по същата линия е станал дипломат.После се боядисал син.Червен бил после пък син.Сега е ПЕМБЯН!!
50
5
 
9
 
! Отговори
аз преди 11 години
ВЕРЕН СИН НА ПАРТИЯТА!КАТО ВСИЧКИ СЕДЕСАРИ.
49
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Баща му е от ДС - каза го майка му днес при Милен Цветков - Алоо сините?
48
3
 
7
 
! Отговори
ДСБ преди 11 години
РАДВАТЕ СЕ НО ПАК държавна сигурност НАПРАВИ ПРАВИТЕЛСТВО,ПЛЕВНАЛИЕВ Е ЗАВИСИМ ОТ дс ?
47
5
 
7
 
! Отговори
------лаик преди 11 години
Райков е човек на Иван Костов,и има общ бизнес с него и фондацията му чрез обшорни фирми. Как няма да се радват. Аз лично съм го виждал на една маса с Костов
46
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
От тази червена мафия не можем да се отървем ,те се пребоядисват и лъжат народа ,всичките са комонистическа мафиа
45
2
 
0
 
! Отговори
nedovolen преди 11 години
i kakva stana tq, uj sme s prorestira6tite ama s monopolite nqma da se borim. S lek piniz vdigame pensiite predizborno. Vsi4ki podlogi na B.B vav vlasta, za da ste sigurni, 4e izborite 6te b1dat 4estni$$$.vsi4ki protestira6ti pak sa prekarani, qzak za baruta i za mr1zneneto na horata. Ostana edno edinstveno ne6to da pometem i palq4oto Rosen4o, za6toto epidemiqta Boiko trqbva da b1de izkorenena, nali pomnite kakvo kaza i magare da bqh poso4il stava prezident. Sram me e Balgari
44
4
 
2
 
! Отговори
Сините винаги преди 11 години
са се радвали я на номенклатурата, я на отрочетата им, а когато тези отрочета са и възпитани в силно ДС-БКП семейство, цена нямат. Как да не са доволни нали кумира им беше преподавател по комунизъм. Та те разбираемо бяха повече от половината точно такива или доносници.
43
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До 50 Явно ти не си българин или да.
42
4
 
4
 
! Отговори
Popeye_b преди 11 години
Явно наистина Райков е русофоб. Като гледам Болен Сидеров колко е бесен....направо ми е кеф за тази руска ***.
41
3
 
5
 
! Отговори
ГРОБАР преди 11 години
Вампирите от СДС-1990 - комуноидните, стига сте повтаряли едни и същи заклинания. Прибирайте се веднага в разкапаните си кофчези. Времето ви отдавна мина СМРЪДЛЬОВЦИ опашати!
40
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Струва ли си да го обсъждаме
39
4
 
8
 
! Отговори
(*!*) преди 11 години
Марин Райков служил ли е на родната казарма, По негово време това беше дълг на всеки донаборен младеж, независимо дали родителите са в чужбина или не. или и той като Сидеров ......между Капките 18 годишна възраст е времето когато младежа се превръща в мъж, Без казарма той е като л*йно на дъждЕдно време баща ми не ме даде на богат кметски син само защото не беше ходил в казарма. Бил е прав. Тази първа изгора днес е мързеливо, богато мафиотско ***. Все го съдят и немогат да го осъдят
38
1
 
4
 
! Отговори
до 34 преди 11 години
какво ? България няма ли злато ? Това е наша земя и природните ни ресурси трябва да пазим като очите си
37
1
 
1
 
! Отговори
до 37 преди 11 години
Освен прокурори в тази държава има и потърпевши. Чудя ви се на акъла ! Мафията с какво е повече от вас ? На силата се отвръща със сила, на хитростта с хитрост, на лшото с лошо, на доброто с добро, на уважението с уважение. Дано нещо се промени от самосебе си, защото с този тежък маталитет ще ни е трудно да изплуваме
36
2
 
5
 
! Отговори
88 преди 11 години
НИКОГА ВЕЧЕ БУДИСТИТЕ .БОЙКО ДА ГАСИ ПОЖАРИ ,АКО МОЖЕ И ИМА ДОБЛЕСТ
35
1
 
3
 
! Отговори
до всички от 32 преди 11 години
Не питайте мен как става ! Плащате огромни заплати на министри и правосъдия и имате право да си искате правата за себе си а не леко да ги отстъпвате на ***, олигаро мафиоти, Както навсякаде е станало така и в България трябва да стане но без това което написах ще се наложи да поизчакате още 100-200 години,Ученик към учител- Господин учител, дълго ли ще чакаме справедливия живот да дойде ? - Ако чакате, изобщо няма да дойде !
34
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Който и да бяха сложили,винаги щеше да има някой недоволен