Борисов се страхува от мен, смята Алексей Петров

„Шоуто приключи, това управление беше един цирк“
Обновена: 14 мар 2013 14:42 | 14 мар 2013 12:02,
337
Борисов се страхува от мен, смята Алексей Петров
Алексей Петров. Снимка: архив, Булфото

„Цветан Цветанов е говорителят на Бойко Борисов, а Бойко Борисов е човекът, който се страхува от мен”, заяви Алексей Петров в коментар на политическата ситуация в страната преди началото на поредното заседание по делото „Октопод”. Бившата барета нападна за пореден път Цветанов.

„Когато Цветанов говори за мен, той казва: „Аз се осмелих да му посегна”, но не казва заради какво, а просто защото съм бил неудобен. Цветан Цветанов трябваше да дойде и да се бори с престъпността. Той в един момент реши, че аз не трябва да съм толкова близък с премиера Борисов, защото на него това му се полага след толкова време”, обясни Петров, цитиран от „Фокус“.

Относно оставката на правителството той коментира: „Шоуто приключи по подобаващ начин, доказателство е, че това управление наистина беше един цирк“. Според него България е завладяна от безработицата, а една от най-модерните професии е лъжесвидетелството - с натиск, обещания и плащане.

Още по темата
За случая с отвлечената дъщеря Евелин Банев-Брендо - Лара, Алексей Петров коментира, че знае не малко и би могъл да бъда полезен, но засега никой не се е обърнал към него.

„Защото и тук страхът е голям какво ще кажа, аз ще кажа истината и тя ще засегне хора, които до вчера бяха в управлението, но конкретно ще засегне хора от службите, които и сега работят”, добави подсъдимият по делото „Октопод“.

Петров заяви, че събира данни „навсякъде, където е замесено името му”, а Цветанов умишлено е отклонил вниманието към него по случая със Златко Баретата, който бе прострелян пред Съдебната палата, за да прикрие истинските извършители.

„Това беше стил на работа на Цветанов през тези близо 4 години, което означава, че аз с голямо основание мога да кажа, че по-скоро той има отношение, иначе няма друго обяснение. Навсякъде, където Цветанов избързващо насочва разследващите в погрешна посока, следва да се разсъждава, че той знае кой е истинският извършител и го прикрива”, обясни Алексей Петров.

По повод разследването на „Наглите” и това, че Алексей Петров е бил спряган за организатора им, той обясни: "Три години ме разследват за "Наглите", досега няма данни да имам отношение. Защо по този начин бяха задържани "Наглите", а не им беше образувано дело за оперативно наблюдение, за да се установят връзките? Тогава щеше да е ясно дали Алексей Петров има връзка с "Наглите" или Флоров, Цветанов и съответно Борисов. Когато аз бях в ДАНС, Флоров криеше информация за "Наглите”.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


337
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
235
5
 
14
 
! Отговори
qwer преди 11 години
Ами то като те види човек какво плашило си ще се страхува ами. *** *** червена престъпна, след изборите като се върне ББ пак в дранголникът ще се отзовеш, ей така за да не ги е страх хората от такива престъпници като теб и шайката БСП/ДПС.
234
23
 
27
 
! Отговори
ПЕШКО преди 11 години
НЕ СЕ РАДВАЙ ТРАКТОРЧЕ СЛЕД 12 МАЙ БОЙКО СЕ ВРЪЩА И ПАК ЩЕ ТЕ ВКАРА НА ТОПЛО.
233
27
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ- ПРЕМИЕР
232
13
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
НА СЕРГЕИ СТАНИШЕВ ШЕФА .
231
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Алексей Петров министър на МВР.БЪЛГАРИЯ ЗАГИВА.
230
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ОТ ТИЯ ПРОТЕСТИ САМО ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ЩЕ СПЕЧЕЛЯТ.НАРОДА НЕЕЕЕ.
229
2
 
18
 
! Отговори
дедо преди 11 години
Лесно се пише по форумите. Лесно се вика "оставка" по мижитурки на митинги.Но срешу известните с години престъпници закриляни от партии никой не посяга.Къде сте "българи юнаци" /чупят стъкла с качулки скрити, като мишки/.
228
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
da be ,vsichki se straxyvat ot teb xerkyles ,ako ti tegliat edin red kvo shte stane shte pikash li drygaru srjat ot darjavnata sigyrnost cherven boklyk si i ti .
227
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Бе що не вземете да пишете и за другите? Цецо си купил 6 ШЕСТ апартамента с парите на тъщата, оня пич - председатилят на ОбС София - имал бил заедно със семейството се 100 СТО ГОДИНИ трудов стаж! Ега ти гьон суратите! Също като оня дето беше пестил пари от кифли осморки и боза. Жалко!!!
226
12
 
21
 
! Отговори
Геро преди 11 години
Алексей Петров и Първанов са кръстниците. Работят с подставени лица и е трудно да се докаже каквото и да било за тях. Единствено ББ се осмели да поведе война срещу истинската мафия в БГ и дано спечели изборите за да довърши делото си. И Трактора и Първанов и Румен Петков са имали всичката информация за всичко в държавата, но за престъпленията на наглите и някои други групировки по тяхно време не се говореше въпреки докладите на ЕС??? Замислете се! Защо?
225
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
НА БСП ШЕФА.
224
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Анонименхахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахаха
223
2
 
19
 
! Отговори
Ина преди 11 години
На лицето му е изписано, че е войнстваш *** и престъпник, но затова и има наглостта да се бута в политиката, а който е по-*** от него - да го подкрепя. Как е възможно цялата страна да знае, че е мафиот и да се изказва и заплашва, че и да се кандидатира за президент, а и кой знае още за какво!!! Това е върха на наглостта! Той ако проговорел, щяло да стане страшно - а откъде знае всички тия страшни работи?! Защото е там - в калта.
222
6
 
23
 
! Отговори
ТИТИ преди 11 години
Това наистина е мозъка на всичките престъпения що си губите времето с него. Трябва да изгние като куче. Знаел някои работи ами знае що не знам аз. ***
221
7
 
24
 
! Отговори
Стефка преди 11 години
Този е най-големият престъпник.От къде тази наглост да се показва по телевизията и защо въобще тъпите *** го отразява.*** на з..ници!
220
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
С НЕТЪРПЕНИЕ ОЧАКВАМ АЛЕКСЕЙ ДА ИЗВАДИ ПАПКИТЕ.
219
0
 
8
 
! Отговори
Ангел преди 11 години
Всеки вторник като имаме упражнение по Счетоводство в Пловдивския университет, г-н Петров ни е съсед по семинарна зала, преподава тук. Ходи като президент.
218
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
КОЙ Е ТОЗИ,КОЙТО ДАДЕ СВОБОДА НА ПРЕСТЪПНИКА АЛЕКСЕЙ? ? ?
217
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Този екземпляр на снимката лъха на неимоверна простота , долнопробни кабарета и човешка кръв!
216
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Анонимен 230: Най вече сестра Галева!!! Ми да,ще си дойдат и братчетата!!!