Борисов се страхува от мен, смята Алексей Петров

„Шоуто приключи, това управление беше един цирк“
Обновена: 14 мар 2013 14:42 | 14 мар 2013 12:02,
337
Борисов се страхува от мен, смята Алексей Петров
Алексей Петров. Снимка: архив, Булфото

„Цветан Цветанов е говорителят на Бойко Борисов, а Бойко Борисов е човекът, който се страхува от мен”, заяви Алексей Петров в коментар на политическата ситуация в страната преди началото на поредното заседание по делото „Октопод”. Бившата барета нападна за пореден път Цветанов.

„Когато Цветанов говори за мен, той казва: „Аз се осмелих да му посегна”, но не казва заради какво, а просто защото съм бил неудобен. Цветан Цветанов трябваше да дойде и да се бори с престъпността. Той в един момент реши, че аз не трябва да съм толкова близък с премиера Борисов, защото на него това му се полага след толкова време”, обясни Петров, цитиран от „Фокус“.

Относно оставката на правителството той коментира: „Шоуто приключи по подобаващ начин, доказателство е, че това управление наистина беше един цирк“. Според него България е завладяна от безработицата, а една от най-модерните професии е лъжесвидетелството - с натиск, обещания и плащане.

Още по темата
За случая с отвлечената дъщеря Евелин Банев-Брендо - Лара, Алексей Петров коментира, че знае не малко и би могъл да бъда полезен, но засега никой не се е обърнал към него.

„Защото и тук страхът е голям какво ще кажа, аз ще кажа истината и тя ще засегне хора, които до вчера бяха в управлението, но конкретно ще засегне хора от службите, които и сега работят”, добави подсъдимият по делото „Октопод“.

Петров заяви, че събира данни „навсякъде, където е замесено името му”, а Цветанов умишлено е отклонил вниманието към него по случая със Златко Баретата, който бе прострелян пред Съдебната палата, за да прикрие истинските извършители.

„Това беше стил на работа на Цветанов през тези близо 4 години, което означава, че аз с голямо основание мога да кажа, че по-скоро той има отношение, иначе няма друго обяснение. Навсякъде, където Цветанов избързващо насочва разследващите в погрешна посока, следва да се разсъждава, че той знае кой е истинският извършител и го прикрива”, обясни Алексей Петров.

По повод разследването на „Наглите” и това, че Алексей Петров е бил спряган за организатора им, той обясни: "Три години ме разследват за "Наглите", досега няма данни да имам отношение. Защо по този начин бяха задържани "Наглите", а не им беше образувано дело за оперативно наблюдение, за да се установят връзките? Тогава щеше да е ясно дали Алексей Петров има връзка с "Наглите" или Флоров, Цветанов и съответно Борисов. Когато аз бях в ДАНС, Флоров криеше информация за "Наглите”.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


337
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
255
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Бойковото управление стабилизира червената мафия,мутрите си изпраха парите при каката ,също узакони сивия сектор на бандитите.Това е истината!
254
7
 
12
 
! Отговори
До 271. преди 11 години
В Партиите са парите . Забогатяха за 23 години , управляват , парите са в тях , мафиите работят за тях .И съда е подкупен !Борисов се изсили като дойде и първото нещо с което се захвана е митниците -- а в същност си е разчистил пътя за неговата мафия !Всички престъпления моментално медиите го определят като самоубийство , защото и те работят за полицията , която не разследва !
253
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Лудото Яне носи на този бандит грозденце,а лудото джудже агент Волен се е скрил в миша дупкаКъде са сега да врякат,а,ахаааа!?
252
12
 
12
 
! Отговори
Това ли е протеста? преди 11 години
Лъсна интереса на мафията от падането на ГЕРБ!Криминалния *** Трактора вече изпълзя и взе да дава акъли като последна инстанция!Сега чакаме БСП да повика и Галеви, Маргините, Сумиста, Наглите, които съда вчера тихомълком оправда, Хамстера, който оправдаха малко по-рано, та чак до стотиците рецидивисти помилвани съветския генерал на Гоце!
251
4
 
14
 
! Отговори
? преди 11 години
А ти кой си бе човече и защо знаеш толкова много ?Една мафия срещу друга ? А къде е съдът и полицията !
250
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Анонимен 270И Любчето Кулезич.Тя също му е голяма подръжничка.
249
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Всички протести от последния месец трябваше да бъдат пред съдебната палата- Съда и Прокуратурата.Това е истинския цирей на държавата, а не партиите.Ако партиите знаят, че има независим съм, който ще ги осъди при нарушаване на закона, тогава те няма да са проблем.Запомнете всички: Съдебната система и прокуратурата и полицията са гнилото.Ако те бяха нормални, тоя мафиот нямаше да е медийна звезда.
248
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Пуснаха А.Петров и Хамстера и гръмнаха Баретата,пуснаха ортака им Митко полицая и отвлякоха детето на Брендо.Тоя трябваше да гние вече в затвора заедно с другите а не да дава интервюта .Но заедно с него сега да привикат и общественият му защитник Кр.Патрашкова най-продажната "журналистка"
247
15
 
13
 
! Отговори
морски преди 11 години
Ц.Цветанов да връща шесте апартамента .Веднага!!!
246
3
 
5
 
! Отговори
до 260 дебили преди 11 години
Ха ха ха ами ти бе пръдльо какво правиш тук тогава, да е.а и тъпакът ти селяндурский да е.а, ти имаш комплекс от кравефермата бе момче.
245
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Анонимен 259 от ***,напълно си прав-Явно ще ги траем дотогава, докато траем прогнилата съдебна система. Най-големият проблем на страната е именно тя
244
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Алексейчо,колко хора си оставил без доходи, та Борисов ще го е страх от теб. Аако го бе страх, да не те бе хвърлил в затвора! Страх го е от теб само простия народец!Доцент!
243
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Най-накрая ще го оправдаят по всички обвинения и той като Пеевски ще иска да си се върне в ДАНС.Абе, всичко очаквам вече в тази скапана държава.
242
7
 
13
 
! Отговори
сърбин преди 11 години
Бойко Борисов много трябва да се страхува от тук нататък.
241
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тая мутра пак изпълзя.Егати и ***, които останаха в тази държава!То, наистина спасението е само емиграция.На където и да се обърна все едни противни физиономии..Трактора, Пеевски, Р.Петков, Р.Овч, Серго, Бойко, Цветан Василевци и всякакви подобни.Мутри, корумпирани политици и прокурори и ***.Това е останало от държавата ни.
240
6
 
10
 
! Отговори
милина преди 11 години
НЕ ЗНАМ ДАЛИ БОРИСОВ СЕ СТРАХУВА ОТ ТРАКТОРА, НО ОКОЛО 200 СВИДЕТЕЛИ ПО ДЕЛОТО "ОКТОПОД" - СЪС СИГУРНОСТ! ЕДИН ДАЖЕ РАЗПРАВЯШЕ КАК ТРАКТОРА НАЙ-ОБИЧАЛ ДА БИЕ С....ЛОПАТА. АКО БОРИСОВ СЕ Е СТРАХУВАЛ ОТ ТОЯ НА СИМКАТА, ТО ТАЯ СНИМКА ОТДАВНА ЩЕШЕ ДА Е НА НЕКРОЛОГ. ЗА 12 ГОДИНИ ДА СИ БЕШЕ РАЗЧИСТИЛ СМЕТКИТЕ, А АКО ИМАШЕ НЕЩО ЗА КАЗВАНЕ, ЩЕШЕ ДА Е КАЗАНО ОТДАВНА. ТОЗИ ЧОВЕК НЕ МОЖЕ ДА ПРЕЖИВЕЕ УНИЖЕНИЕТО ДА БЪДЕ ПОДСЪДИМ И ТО С ГОДИНИ. НЯКОЙ ЯВНО Е ЗНАЕЛ ЗА ТАЗИ МУ СЛАБОСТ......................
239
4
 
8
 
! Отговори
дебили преди 11 години
ако не ви плащат за тези тъпотии дето драскате то сте уникално прости ***..а България ще се оправи само по един начин и той е съд за всичките управлявали държавата и конфискация така както е по Света
238
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Нали ви е ясно, че трактора клати държавата и всички ни. Докога ще продължаваме да ги траем разни наглеци с прякори от земеделието и зеленчукопроизводството? Явно ще ги траем дотогава, докато траем прогнилата съдебна система. Най-големият проблем на страната е именно тя, която оправдава престъпниците, защото имат пари да плащат, и осъжда невинните, защото нямат пари да си платят на когото трябва и каквото трябва.
237
15
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ха ха, представете си наистина каква веселба ще падне ако трактора стане премиер...ТИКВИТЕ, ще бъдат забранени и по Хелуин МУХАХААА
236
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Този *** *** един голям рекетьор .обираше на хората ..парите от неговия крАй .......Глогово...Градежница ............и многоо други села ......и незнам защо го пускат да говори по медиите..