Йовчев става заместник-министър

Легендарният гимнастик влиза в екипа на Петър Стойчев
Обновена: 15 мар 2013 09:54 | 15 мар 2013 09:07, Веселина Йорданова
73
Йовчев става заместник-министър
Йордан Йовчев. Снимка: архив, БулФото

Легендарният гимнастик Йордан Йовчев ще бъде заместник на новия спортен министър Петър Стойчев.

Това се очаква да бъде голямата бомба, която ще хвърли световният шампион по плувен маратон при представянето на екипа си днес, пише "Стандарт".

Още по темата
Данчо също е бил канен за шеф на спорта, но го е спряло двойното му гражданство.

Стойчев ще съобщи и основните си приоритети в работата и дали ще прави чистка във ведомството.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
0
 
0
 
! Отговори
Гюро Михайлов преди 11 години
Народът решава кой да е на власт. Подоги като Костов и Яне няма да ги има в следващия парламентТочно през тройната коалиция икономиката беше най-добре за целия преход досега.Вървеше само нагоре!!.Наляха се пари в държавата и малкия и средния бизнес започна силно да се развива ! ФАКТ Дойде БУДА-замразяване на доходите-500 000 безработни-раздаване на стотици милиони бонуси за "добре свършена работа"-плячкосване на Здр. Каса и РезервътКойто казва,че преди 4 г. е било по-зле е ***.
57
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Алооо,служебния!Ми дай едно министерство на Илианка бе!Как коя?Раева бе!На тъпанара Сираков жена му бе!Тя е велика бе!На всяка манджа мерудия!Където и да се обърнеш-Илианка е там!И без това куцо,тъпо и сакатостават министри,заместници и т.н.!Та дайте и власт!Срамота е!
56
0
 
0
 
! Отговори
Гюро Михайлов преди 11 години
Борисов раздаде всички предвидени пари, но на практика България е усвоила под 30% от тях. И няма шанс да напредне, защото програмите свършват. Всичко са ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ. ИСТИНАТА ЩЕ ИЗЛИЗА ВСЕКИ ДЕН ВСЕ ПО- КОНКРЕТНА. Единственото спасение: ПАК ДА ИЗЛЪЖАТ ХОРАТА, защото ако не успеят ще отговарят за всичко включително и за парите на европейците, които харчат за себе си. България е осъдена заради Борисов,всеки ден плаща огромни суми глоба на ЕС. Това е голата истина за евроуспехите им.
55
0
 
1
 
! Отговори
Гюро Михайлов преди 11 години
Райков заяви, че загрижеността, изразена от Станишев, ще бъде чута и внимателно анализирана. Ааааа, не се прАви- Тиквата каза да не ги слушаш. Не ни замазвай очите. Досъсипвай, каквото е останало, че сами си вкарахте розата в гащите. А, нали знаеш- розата цъфти през май, това ще е на гербера край!!!
54
0
 
2
 
! Отговори
? ! преди 11 години
Ниските хора (особено мъже) са с трайно изявени комплекси - доказано е питайте някой лекар. Освен това изборът на Йовчев е неморален, та той продължава да рекламира и е лице на застрахователна компания Виктория !!
53
1
 
1
 
! Отговори
! преди 11 години
Аз мисля, че Йовчев трудно може да се управлява и да е послушен и ще берат ядове тия дето мислят да го използват като кукла на конци. Жалко че не е в редовен мандат да има време да се наложи, ама явно е помислено за всичко.......
52
0
 
3
 
! Отговори
Radiacionen tip преди 11 години
В член 65 от Конституцията на Република България е записано, че за "народен представител може да бъде избиран български гражданин, който няма друго гражданство".Райков, ми ти си незаконен. Бойко- тотално сдуха гарнитурата. Да подкрепяш ГЕРБ- значи си от бостана!
51
0
 
1
 
! Отговори
ха-ха преди 11 години
Какъв мъж, какъв боец! Да му се ненадяваш на слабоумието.Боже, Боже! Колко излишна суета има на този /български/ свят.....
50
0
 
2
 
! Отговори
???? преди 11 години
Каква точно работа ще върши това министерство за два месеца,пък и не само това министерство,можеха да се спестят малко средства.
49
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Моите уважения към изтъкнатите ни спортисти, но първо това министерство изобщо е излишно. Второ, едно е да си изявен спортист, съвсем друго е да управляваш цяло министерство. Мениджъри трябват. Жал ми е за двамата. Ще ги сдъвчат и ще ги изплюят.
48
2
 
4
 
! Отговори
Ана преди 11 години
ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ЩЕ ГОВОРИМ ЗА ТЯХ В МИНАЛО ВРЕМЕ КАТО ДОБРИ СПОРТИСТИ, НА ТУК НЕ ИМ Е МЯСТОТО. нЕ РАЗБИРАМ ЗАЩО СЕ ЗАХВАЩАТ С ПОЛИТИКАТА, НЕ РАЗБИРАТ ЛИ, ЧЕ ЩЕ БЪДАТ УПОТРЕБЕНИ, ЗАХВЪРЛЕНИ, ЗАБРАВЕНИ И ОМЕРСЕНИ И ЩЕ ИЗЧЕЗНЕ ВСЕНАРОДНАТА ЛЮБОВ!!! и ПИТАМ-КОМУ Е НУЖНО ТАКОВА МИНИСТЕРСТВО??? а БЕ ХОРА, КРИЗА Е, ТРЯБВА ДА СЕ ДЕЙСТВА БЪРЗО И РАДИКАЛНО....ЕХ, ЖАЛКО ЗА ГОЛЕМИТЕ СПОРТИСТИ, МАЙ И ТЕ СА ЖАДНИ ЗА ВЛАСТ...
47
0
 
5
 
! Отговори
AlexTheEvill преди 11 години
Както каза някой по-долу едно е да караш ТИР, друго е да въртиш транспортна фирма. Моите уважения към спортните им постижения, но те дълги години са живяли и тренирали в чужбина, нито са запознати с конкретните проблеми на федерациите, нито имат правомощия да променят нещо. Де факто министерството ще го командват чиновниците, а тия двамцата герои ще ги показват по приеми и да се усмихват по телевизията.
46
2
 
6
 
! Отговори
Гошо преди 11 години
Стига сте дрънкали глупости по адрес на един истински българин, като Данчо Йовчев. Вие освен да плюете, за никакъв х*й не ставате явно.
45
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Извинете това министерсво не трябва ли да се закрие, че малко криза е все пак, а и да не беше криза все не виждам смисъл от него?!
44
0
 
1
 
! Отговори
ANONIMEN преди 11 години
MOITE UVAJENIA KAM YOVCEV, KATO SPORTIST,NO NE I ZA ZAM MINISTAR.KAKVO RAZBIRA OT POLITIKA,DO KADE DOSTIGNAHME,GERB PAK SAS SVOI HORA.
43
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Сега на Илияна ще и се пукнат циците от злоба,че не е тя министър а, са избрали Петър Стойчев. Веднага почна да плюе по новия министър. Как я гласат тази за този пост не е истина ГЕРБЕРСКА МУ РАБОТА.
42
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ДОБЪР ИЗБОР.БОРБЕНИ И УПОРИТИ ХОРА КАТО ДАНЧО ЙОВЧЕВ НИ ТРЯБВАТ.
41
1
 
2
 
! Отговори
кой лъжеш Боцко преди 11 години
Боцко си мисли,че като се скрие зад Стойчев и Йовчев хората пак ще го изберат.Хората са я сърбали тази попара. Когато гласуваха на НДСВ те гласуваха за спомените от Борис бащата на това мадридско *** Симеончо.После използваха Пламен Константинов волейболиста хората го обичаха,защото е дал много на спорта ,но какво стана с НДСВ сащото каквото ще стане и с Герб едно голямо НИЩО.
40
0
 
2
 
! Отговори
Даола преди 11 години
Следващият парламент трябва да приеме закон за ройката на зам.министрите - двама и толкова ! Нали има началици на отдели - те за какво слвужат ?Това - за всички министерства.
39
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
до 47само извънземен може да напише такава глупост. Данчо е защитавал герба и знамето на България, ама ти от къде да знаеш