Отказваш да си британец? Не е чак такава жертва!

Така или иначе съм гражданин на ЕС, каза Юлиян Попов
Обновена: 17 мар 2013 12:15 | 17 мар 2013 12:12,
96
Отказваш да си британец? Не е чак такава жертва!
Юлиян Попов Снимка: Булфото

Служебният екоминистър Юлиян Попов заяви, че е започнал процедура по отказ от британското си гражданство още когато са го поканили за министър в служебния кабинет.

„Не е чак такава жертва да се откажеш от британското гражданство, след като така или иначе си гражданин на ЕС, така че според мен си струваше”, каза Попов пред Нова телевизия.

Не гледам на тази позиция като на власт, гледам на нея като на предизвикателство и като на отговорност. Предизвикателство да застана в позиция, която в продължение на години съм критикувал. На нас ни е лесно да казваме: Всички са маскари, но в един момент ти казват: Хайде ти да застанеш на тази позиция", обясни министърът. 

Готов съм да бъде критикуван, готов съм да вляза в диалог с протестите, което е много трудно, подчерта той. 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
3
 
10
 
! Отговори
уплашен преди 11 години
Тоз извънземен, каза ,че Чингиз хан е най- големия ЕКОЛОГ.Избил 40мил. ЧОВЕКА в степите за да могат тревичките да растът на воля!Какво ли ни чака нас от тоз! А!!!!!!УЖАС!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
35
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Колко ли са му платили, за да се откаже от британскотот си гражданство?
34
0
 
14
 
! Отговори
Берлин преди 11 години
Отказал се е от британското гражданство, но не се отказва от двойната си гуша!
33
1
 
16
 
! Отговори
Акъл море до ляпан преди 11 години
Нямам информация какво точно е приготвил Сатаната за България.Знам само,че разсипията в момента може да ни се види рай в близко бъдеще.Знам също,че категорично нищо добро не се планира за БГ.Всеки има въображение и може да си състави картина на това,което може да стане.Тези които разрушават БГ разбиват и други държави,и по-древни от БГ.За всеки един се приготвя индивидуален сценарий.Този соровец е бил в Тунис да ръководи арабската пролет.Дали ще готви същото у нас не знам.Той има обаче ЗАДАЧА!!!
32
9
 
1
 
! Отговори
До 31 преди 11 години
ходи да метнеш едно камъче срещу някоя сграда. навикай се хубаво. вдигни ръка няколко пъти за поздрав. пък после се прибери и се наспи. може след като се събудиш да се почувстваш по добре.
31
9
 
2
 
! Отговори
ьяао преди 11 години
Убеждавам се, че човекът прави голяма грешка, като се отказва от британското гражданство. Като чета глупостите ви си мисля, че е редно от БГ гражданството да се откаже.
30
4
 
0
 
! Отговори
до 31 преди 11 години
Хайл!!! :)))
29
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
30 еврейски гербав седерас ,ти си резил за майка си и баща си ,че са допуснали да се родиш ,омитай се от България ционистко нищожество ,явно си и с обратни наклонности щом са ти толкова мили меките китки.
28
12
 
2
 
! Отговори
до 27 преди 11 години
Резил е, че още има хора, които гледат Алфа и слушат Сидеров!!! Между другото, как ти се нравят голите снимки на твоя гуру. Харесват ли ти??? Или щом са на Сидеров то това е начин да се покаже съвършенството :)))))))))
27
1
 
12
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
В събота на 16.03.2013 попаднах на предаване по радиото един усложлив журналист ,не му знам името му зададе усложливи въпроси но от отговорите му разбрах, че Симеон Дянков ще ни се види като ангел, от него разбрах че живеем супер само остава да се хванем за работата която я няма.
26
1
 
20
 
! Отговори
Атака преди 11 години
Ето го поредния слуга на чужди интереси! И защо е тук? Ами много просто - да лобира за чуждите корпорации и да мисли как да се спре идеята за НАЦИОНАЛИЗЪМ в България! Това е от което най-много ги е страх наднационалните корпорации и банкери!
25
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Резил!!! Току що по тв.Алфа показаха скандални снимки на новия министър на икономиката Асен Василев , който е отявлен хомосексуалист и който е назначил в кабинета си интимния си приятел ,това е второто правителство на еврейската партия ГЕРБ-ГРОБ съставено от глобалисти анти българи,ционисти и хомосексуалисти ,Ако искаме България да просъществува гласуваме масово за български националисти и патриоти .
24
2
 
12
 
! Отговори
Сашко преди 11 години
Смятай какво лапане ще се *** за 2 месеца, щом се отказва от гражданството чак за да стане министър. Си Еб***ло майката.
23
9
 
2
 
! Отговори
до ФСВ преди 11 години
Ако станеш руски гражданин има да си се бориш с вятърни мелници до края на живота си и ще обвиняваш империалистите на воля.
22
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
HAW MACH - TAQ DALAVERKA S OTKAZA OT BRITANSKO PODANSTVO . NE MI SE MISLI 4E ZA EDNATA 4EST DA E TAZI RABOTA . PAK I TAKVIZ " KAPACITETI " OT PRESTIJNI UNIVERSITETI VE4E SME I SARBALI POPARATA . HI4 NE E VKUSNA . EDNO VREME SARBAHME RUSKI BOR6 ZABARKAN OT " KAPACITETI " ZAVAR6ILI V RUSKI UNIVERSITETI , SEGA NI GI ZABARKVAT NEKADE NA ZAPAD . A PRI NAS OSTAVA OTVRATITELNOTO 4UVSTVO ZA ZLE ZABARKAN EVREISKI BULAMA4
21
1
 
15
 
! Отговори
Ф.С.В преди 11 години
Не споря с увяхнали гербери ..защото почват да миришат на мухъл !! ГЕРБ е партията с най много фалшиви дипломи и двойни гражданства !!
20
9
 
3
 
! Отговори
до ФСВ преди 11 години
Я си изпий хапчетата и лягай да си почиваш!!! Спри и митингите на Атака и ВМРО. Подозирам, че могат само проблем да ти докарат тези меропирятия. Можеш да кандидатстваш за руско гражданство. Там такива "патриоти", като теб много се ценят.
19
0
 
9
 
! Отговори
PD преди 11 години
И този е толкова далеч и встрани от проблемите в родината си. И вместо да слуша и внимава току виж прогледнал, слепеца, окопал се комфортно в шаблонно заучени "европейски" мисловни шаблони, се засяга. Израстването чрез фондации създава, осакатени от към житейско приложна мъдрост, комплексари, със самочувствие. Страхливци и кариеристи, лишени отдавна от дара на самостоятелната мисъл.Кухи та чак дрънкат. Не се показвате по медиите, мълчете. Така поне ще ни остане надежда, че може и да не сме прави
18
7
 
0
 
! Отговори
до ФСВ преди 11 години
Аха, и кой ти го каза? Може би гледаш телевизии подобни на Алфа и четеш вестник Атака. Е, може и Дума. Май само по снимките познаваш хората :))) Българинът е голямо нещо. Любимите му каузи са губещите.
17
0
 
16
 
! Отговори
Ф.С.В преди 11 години
Плевнелиев говореше че българите трябва да прочетат Конституцията ! А той Президентът ..Прочел ли е Конституцията ??- И този министър с какъв акъл си е мислел че хората няма да разберат че има друго гражданство - след като си приел друго гражданство значи България не те интересува и не знаеш какви са проблемите там !!