Отказваш да си британец? Не е чак такава жертва!

Така или иначе съм гражданин на ЕС, каза Юлиян Попов
Обновена: 17 мар 2013 12:15 | 17 мар 2013 12:12,
96
Отказваш да си британец? Не е чак такава жертва!
Юлиян Попов Снимка: Булфото

Служебният екоминистър Юлиян Попов заяви, че е започнал процедура по отказ от британското си гражданство още когато са го поканили за министър в служебния кабинет.

„Не е чак такава жертва да се откажеш от британското гражданство, след като така или иначе си гражданин на ЕС, така че според мен си струваше”, каза Попов пред Нова телевизия.

Не гледам на тази позиция като на власт, гледам на нея като на предизвикателство и като на отговорност. Предизвикателство да застана в позиция, която в продължение на години съм критикувал. На нас ни е лесно да казваме: Всички са маскари, но в един момент ти казват: Хайде ти да застанеш на тази позиция", обясни министърът. 

Готов съм да бъде критикуван, готов съм да вляза в диалог с протестите, което е много трудно, подчерта той. 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
6
 
23
 
! Отговори
фал-старт преди 11 години
Лошо Плевнелиев, мнооого лошо!!!
55
3
 
20
 
! Отговори
Калинка - мутант преди 11 години
само за тази двулична лъжа трябва да бъде изгонен незабавно. Иначе не очаквам изненади - гербер отвсякъде. Филолог - еколог - това пък какво е? Мутирала калинка!
54
5
 
23
 
! Отговори
МАНГО ФАКУЛТЕТСКИ преди 11 години
ЮЛИАН ПОПОВ е слуга на еврейската финансова олигархия и е напъхан тук от нея с цел да не се позволи да пострадат банките в България вследствие на народното недоволство, защото те са нейна собственост. А тези банки контролират финансово и всички основни монополи в България.Впрочем тази роля в новото правителство е отредена и на още някои министри. Така че британското гражданство е последна грижа на Юлиан, не само че ще му го възстановят, но и ще го компенсират щедро, щом си изпълни задачата.
53
1
 
19
 
! Отговори
до масде преди 11 години
не се отказва, само е написал молба, че може евентуално да се откаже. този е взел най-лошото от британците - йезуитското двуличие и стремеж към изгода.
52
3
 
19
 
! Отговори
Тома неверни преди 11 години
Пак ще си остане британски поданник. Ужким е подал за разтрогване и докато му свърши мандата на министър пак ще си е британски поданник.Тук е виновен този който е нарушил закона, назначаваш не човек в процес на отказ, а да си е чист с българско гражданство.НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ЧЕ ВСИЧКИ СА ОТ ПАРТИЯТА НА КАЛИНКИТЕ. ВСЕ СА НЕЩО В ЗАКОНОНАРУШЕНИЕ.Проверете след 3-4 месеца пак дали му е паднало британското поданство, а и се съмнявам дали е подал молба.
51
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Очевидно е, че хвърля прах в очите на хората, може би с надеждата, че след 2 месеца служебно министруване, ще бъде избран за министър за още 4 години.Честно казано, ако ще да имах световно гражданство, пак бих се отказал в полза на това да съм министър на каквото и да е в БГ. Такива парички ще паднат от граб... опа, комисионни. А зелените пачки отварят всички врати и гранични постове.
50
6
 
2
 
! Отговори
do 62 преди 11 години
TI KAKVO ZNAES ZA KOMUNIZMA BE, ***? RUSNACITE NE PRAVEHA NISTO LOSO , SAMO KOMANDVAHA I UBIVAHA! TAPANARI ZABLUDENI!
49
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Първият лъсна.(филолог + еколог = гербер)
48
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И СССР НЕ Е РЕДИЛ ПРАВИТЕЛСТВАТА НИ КАКТО ГО ПРАВИ ЧИЧО САМ ДНЕС
47
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
милен велчев, но от по-малък мащаб. Само по алчност и двуличие се доближава.А хората за миг се бяха заблудили. Експерти, доказали се - в какво? Този директнопочва с измама, че се отказва от британско гражданство. Май няма да изкарат и 2 месеца.
46
2
 
29
 
! Отговори
еколог преди 11 години
Мислите ли, че този човек го интересува българската природа? Хора, бъдете бдителни - лъжа е, че правомощията на служебното правителство са малки!
45
1
 
26
 
! Отговори
пере преди 11 години
Този как е станал министър? Жалка България и гламави хора!
44
3
 
24
 
! Отговори
Вън крадците! преди 11 години
на третия ден им лъсна алчния измамнически г..з.екологията, енергетиката и транспорта (спорта не го броим изобщо) - няма изненади. Гербо-муцуни. Отврат.
43
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
АЩЕ ЕДИН ОТ МЛАДАТА БОДРА НОМЕНКЛАТУРА НА МВФ. ПОРЕДНЯ БЕЗРОДНИК.
42
2
 
32
 
! Отговори
Лъжец!!! преди 11 години
Не се е отказал от нищо. Подал е една молба, която е невалидна, ако не вземе друго гражданство в рамките на 6 месеца.Този идва от вратата с измама.Сигурно ще продължи грабежа, почнат от ГЕП.
41
1
 
24
 
! Отговори
емигрант преди 11 години
ами те милен велчев и николаичо и оште куп *** , нали се жертваха за цар и народ ?
40
2
 
13
 
! Отговори
Двулично животно!!! преди 11 години
както го нарекоха, действието е хермафродитно, или по-точно типично британски двулично.До 6 месеца ако не вземел друго гражданство, тогва си запазвал британското. Е от какво сее отказал тогава?Аман от такива двулични алчни лапачи. Този не го виждам да си иде неоцапан, както и иде.
39
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не мука кой какво гражданство има когато ме управлява.Интересува ме какво върши и как го върши.Другото са приказки на пазара.
38
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ей,.....е..ти народа!Пак на някой нещо не изнася.Абе тук само кукумявки ли има?!
37
1
 
14
 
! Отговори
Human преди 11 години
Служебният кабинет се смята, че ще работи едва 2 или малко повече месеца. Процедурата по отказ от британско гражданство гласи, че отказалият се от британско гражданство, ако до 6 месеца не посочи друго получено гражданство, автоматично си възстановява британското гражданство. Ето Ви негледно псведородолюбец... който ще дойде, ще си направи далаверата и ще си замине обратно на острова пред камината.