Аз съм безпартиен, моята партия са селата и градовете

Христо Стоичков подкрепя студентите, но няма да става политик
Обновена: 23 мар 2013 18:30 | 23 мар 2013 16:44,
653
Аз съм безпартиен, моята партия са селата и градовете
Христо Стоичков подкрепи студентите. Снимка: БТА

Моята партия са села, градове, в които съм бил между хората. Това заяви пред журналисти Христо Стоичков, който присъства на национална среща, организирана от студенти от цялата страна, в зала „Арена Армеец”. Той беше категоричен, че няма да става политик, но ще подкрепи студентите.

„Не веднъж или два пъти са свързвали името ми с политически сили, за последен път казвам - аз съм безпартиен”, отсече футболната легенда.

Христо Стоичков е поканен за неформален лидер на гражданското движение на студентите.  По думите му партия нямало, нямало и бъде сформирана.Камата симпатизирал на хора, за които мисли, че могат да оправят с нещо България.

„Моето е най-лесно, взимам си нещата, взимам си багажа и отивам в Испания или Щатите и въобще не ме интересува, но когато съм поел ангажимент към тези млади хора, когато погледнах в очите им дали искат да правят нещо задкулисно, или искат да вървят по правия път, аз съм тръгнал по един прав път и съм го извървял сам, имал съм добри съотборници, президенти, които са подкрепяли моето бъдеще, затова дадох моето съгласие”, каза още Стоичков.

Още по темата
 „Ще намерят начин и подход, с умните хора на България, да ги упътят какво трябва да направят. Аз не искам нито един, когато излезе пред обществото или пред децата, и да каже „ние искаме да направим това” и утре да не може да го направи, значи той е излъгал всички, излъгал е мен. Това ще бъде моята първа крачка - аз да се оттегля сам, за да не цапат моето име", добави той.

На въпрос на журналисти гарантирано ли му е, че името му няма да бъде петнено, както е поискал, Стоичков отговори, че когато студентите са му се обадили да стане тяхно лице, е изчакал няколко часа, за да даде отговор.

„Нашите студенти са честни хора, млади, имат бъдеще, перспектива”, посочи Стоичков.

Футболната легенда заяви, че лично той е платил залата. „Не да се споменават олигарси и най-различни хора. Имам достатъчно пари, за да извадя 10 000-15 000 лева и да дам на студентите, които единствено се притесняваха как ще поемат разноските по залата”, посочи Стоичков.

Той имал уверението на студентите, че те ще бъдат честни с него. Стоичков е готов да им помага с целия авторитет който има, включително и на Запад.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


653
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
504
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Гледай си футбола слабоумен остани любим като футболист всеки те знае че имаш авера с Б.Б .
503
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Щял да се вземе багажа и в Испания или Щатите.Ами ние останалите които сме тук когато ни писне от лъжци и крадци къде да изчезнем че да оставим всичко на гетата.А г-н Стоичков или Хонорис монорис кауза и тем подобни простотии.
502
1
 
2
 
! Отговори
банкеръ преди 11 години
Никога не е късно да се осереш.След,като гн Стоичков е безпартиен и не е Доктор Хонорис Кауза какво е.Обикновен *** с честно спечелени пари.Добре би било наемът за залата,ако изобщо е платен,защото е на ГРОБ да отиде за бедните а не за разходки с кебапчета за *** от цяла България.
501
1
 
1
 
! Отговори
вън кюрда от БГ преди 11 години
вън кюрда от България, за нищо не става тоя *** и 100 години да живее в Барселона, манталитета не може да си смени и дъщеря му същата чалгаджиийка и стриптизьорка.
500
0
 
3
 
! Отговори
Valentin Ma4ev преди 11 години
32 avtobusa biaha ot ciala Bulgaria,a samo ot Pleven biaha 5,dokolkoto na men mi e izvestno zad vsi4ko tova stoiat Gri6a Gan4ev i Valentin Zlatev.Be6e ni zabraneno da govorim za pari,no vupreki tova navru6tane ot zala Armeec ima6e vse o6te hora,koito ne si biaha polu4ili 20-tte leva i napraviha skandal.Pak kazvam ima6e hora s komandirova4ni ot ob6tinski firmi.Vsi4ko v tazi dyrjava e izmama i e jalko,4e Hristo Stoi4kov se pohabiava.Na vsi4ki biaha davani po 20lv.
499
0
 
1
 
! Отговори
Krasimir Georgiev преди 11 години
Nikoi ne si zadade vaprosa-Koi plati vsi4kite 32 avtobusa za da stignat do Sofia.Ot moiat grad sa zaminali 6 avtobusa i na vsi4ki e davano po 20lv na raka plius sandvi4i i voda.Jal mi e za Hristo Stoi4kov,za6toto e ot malkoto hora,koito e proslavil Bulgaria.
498
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Стоичков бил платил залата на Армеец ?! Ако беше Бербатов да повярваш, ама тоя дзифтар Стоичков нищо не е платил!!! Тъпите игрички на Б.Б. и Цвъко.
497
2
 
6
 
! Отговори
Бухал Славеев преди 11 години
По-добре да си седнеш на *** и да си гледаш само футбола! Ти си неучен и *** и не се занимавай със студентите!!! така ти пада и другия авторитет!! Губиш, много губиш! Пред моите очи се сгромоляса!
496
0
 
1
 
! Отговори
istoriq преди 11 години
Kakvi studenti,kakvi 5 leva,koga toq beshe cirkadjiq,Te sa bili na maikasi v urnata !
495
0
 
5
 
! Отговори
hasvalt преди 11 години
Tozi ot snimkata neeli ***,vgledai te se dobre...
494
2
 
6
 
! Отговори
Гербо-излагация преди 11 години
Голям смях! Какви студенти , какви протести? Поредната сценка измислена от мозъчният тръст на Герб . Тия явно наистина са доста ***. Даваха го събирането по новините - пенсионери ( нали уж бяха електорат на БСП ? ) , *** и тук -таме някоя физиономия на човек на средна възраст , но студенти така и не видях. Една *** сама си каза - докарали ги от село с автобус и плащала кметицата от Герб. Тия яко пари наливат - докарали хора от Бургаско чак. Стоичков мънка нещо пред почти празна зала ( поне да му бяха написали словото ). Щял да плати наема от 10 -15 хилки ... да бе взехме че повярвахме.
493
2
 
5
 
! Отговори
болнио мозък на Цвъ. преди 11 години
Такова мероприятие може да сътвори само болнио мозък на Цвъ. Цвъ..... интересно къде беше дежурнио камион със прасетата-протестанти, както при оставката пред НС.
492
1
 
8
 
! Отговори
ЗДРАВЕЙТЕ ЦИРКАДЖИИ преди 11 години
Когато хората се самозапалват от глад и безизходица, да хвърляш хиляди за празна зала в която да крещят *** и автобуси с хора, които не знаят къде и защо ги карат, говори за моралното падение на организаторите и патрона им. Никой не може да оцапа името ти, освен ако сам не го направиш г-н Стоичков!
491
1
 
4
 
! Отговори
п„ преди 11 години
Ама що така преобладаваха студентите на Титан от кв.Факултето, както беха при детронизацията на Слънцето пред НС заедно с прасетата...
490
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да си спечели който иска изборите, това няма да бъде победа ! ГЕРБ не ми харесват, останалите също ! Провинцията прилича на гробище! Борисов води листата в Пазарджик, това шега ли е? В този град некролозите на 20-40 годишни са повече от хората, а гробището на града вече е голямо колкото Младост! СВЕТОВЕН СКАНДАЛ ! Едва ли кабинета Борисов има отговор? Останалите живи българи ще избягат до един от България, прогонени от ВЕЧНИТЕ НЕНАСИТНИ ГЛУТНИЦИ!Трябва да спасим БЪЛГАРИЯ, мисля, че Ицо това иска
489
1
 
8
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 11 години
Не само политик не става от тебе Христо... И кол за ограда не става от тебе.
488
1
 
5
 
! Отговори
сас преди 11 години
Поредният лъжец !
487
1
 
5
 
! Отговори
ффф преди 11 години
Когато замирише на ***,ЛЕШОЯДИТЕ първи се отзовават !
486
2
 
5
 
! Отговори
Левскар преди 11 години
Може да ви учуди но според мен Стоичков е един добродушен човек който обаче не си подбира приятелите и от това винаги си е патил!Спомнете си за дружбата му с Петър Стоянов с когото в навечерието на атентатите от 11.09.2001,заедно очакваха Годо в САЩ след което американците ни ги върнаха и двамата с шамари и ритници!Сега се повтаря абсолютно същата герберска безгранична глупост!Христо Стоичков трябва да е наясно че гледайки репортажа от залата милиони българи едновременно са споменавали майка му!
485
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Втори Бойко - никне всякъде и всякога и не му пука за излагацията. Да си гледа футбола - от друго не разбира