Аз съм безпартиен, моята партия са селата и градовете

Христо Стоичков подкрепя студентите, но няма да става политик
Обновена: 23 мар 2013 18:30 | 23 мар 2013 16:44,
653
Аз съм безпартиен, моята партия са селата и градовете
Христо Стоичков подкрепи студентите. Снимка: БТА

Моята партия са села, градове, в които съм бил между хората. Това заяви пред журналисти Христо Стоичков, който присъства на национална среща, организирана от студенти от цялата страна, в зала „Арена Армеец”. Той беше категоричен, че няма да става политик, но ще подкрепи студентите.

„Не веднъж или два пъти са свързвали името ми с политически сили, за последен път казвам - аз съм безпартиен”, отсече футболната легенда.

Христо Стоичков е поканен за неформален лидер на гражданското движение на студентите.  По думите му партия нямало, нямало и бъде сформирана.Камата симпатизирал на хора, за които мисли, че могат да оправят с нещо България.

„Моето е най-лесно, взимам си нещата, взимам си багажа и отивам в Испания или Щатите и въобще не ме интересува, но когато съм поел ангажимент към тези млади хора, когато погледнах в очите им дали искат да правят нещо задкулисно, или искат да вървят по правия път, аз съм тръгнал по един прав път и съм го извървял сам, имал съм добри съотборници, президенти, които са подкрепяли моето бъдеще, затова дадох моето съгласие”, каза още Стоичков.

Още по темата
 „Ще намерят начин и подход, с умните хора на България, да ги упътят какво трябва да направят. Аз не искам нито един, когато излезе пред обществото или пред децата, и да каже „ние искаме да направим това” и утре да не може да го направи, значи той е излъгал всички, излъгал е мен. Това ще бъде моята първа крачка - аз да се оттегля сам, за да не цапат моето име", добави той.

На въпрос на журналисти гарантирано ли му е, че името му няма да бъде петнено, както е поискал, Стоичков отговори, че когато студентите са му се обадили да стане тяхно лице, е изчакал няколко часа, за да даде отговор.

„Нашите студенти са честни хора, млади, имат бъдеще, перспектива”, посочи Стоичков.

Футболната легенда заяви, че лично той е платил залата. „Не да се споменават олигарси и най-различни хора. Имам достатъчно пари, за да извадя 10 000-15 000 лева и да дам на студентите, които единствено се притесняваха как ще поемат разноските по залата”, посочи Стоичков.

Той имал уверението на студентите, че те ще бъдат честни с него. Стоичков е готов да им помага с целия авторитет който има, включително и на Запад.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


653
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
484
1
 
7
 
! Отговори
стадото се води от М преди 11 години
Според Стоичков в България има трима мъжкари ТОЙ (Стоичков), БОРИСОВ и ПЛЕВНАЛИЕВ. Това че е бил добър футболист не му пречи да бъде проста обикновена марионетка, да става за резил. Да не се наложи и той да се прави на болен. Мъжкари като тия тримата гледат винаги да изпъкват като свински м..ъ..ди (зарзават). Пука им на тях, че хората се самозапалват от отчаяние, а тоя ***.....ст бОРИСОВ вдигнал малко кръвно и хоп в правителствена болница, тя не беше ли за привелигировни комунисти?
483
0
 
4
 
! Отговори
Joro преди 11 години
Та ние освен да мрънкаме и да се правим че работим друго правим ли?
482
0
 
4
 
! Отговори
Иван преди 11 години
Като прочетох коментари те , просто не се въздържах да драсна и аз. Хора мислете позитивно и от всяко нещо взимайте само доброто. Не ви трябва тези негативни мисли който ви убиват без да го осъзнавате . Погледнете назад в живота си, какво добро за вас е е донесло това. Съмнявам се нямаше да сме в това положение.
481
0
 
0
 
! Отговори
anys shepti преди 11 години
stoikov malko si prekalil sas pydrata inache vratovrazkata ti e markova dage si se obrasnal
480
2
 
4
 
! Отговори
Хаха преди 11 години
Ти ли си безпартиен бе,подлого нагла и проста? Ти,който излиза задниците на ГЕРБ,и като първия плъх напусна потъващия кораб...Върви си от България,нали твърдеше,че нищо не ти е дала.Вярно е,че си доктор хонорис кауза,но на простаците ! Умен човек,не би повярвал и на една твоя дума-Саймтаймс люн,саймтаймс уин !
479
1
 
4
 
! Отговори
Nikolova преди 11 години
Голям смях и страхотно падение! Чета и за популистките дарения на заплати, които ще направи десният математик Константинов и за прогнозите му за изборите, с които яко манипулира обществото. Маши на ГЕРБ. Като гледам лумпенизираните маси отново ще си заслужат управляващите. Дано да греша!!!
478
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да, същият този Стоичкова ,който от Испания тегли една много дълга и никак не тънка на България и дори и от Чикаго я плю. Същият този Стоичков, когото не искаха да вземат нито в ЮАР, нито в САЩ, нито в Испания та най-накрая му се наложи да си се прибере в България, където цуна задните части на управляващите и се нахили до ушите, когато го направиха доктор хонорис кауза за нищо. Срамота и позор! Нали се знае оная поговорка, че една капка катран разваля кацата с мед Сигнализирахте за неуместен коментар
477
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
BRAVO BALGARI MISLITE KATO TUZEMZI
476
1
 
11
 
! Отговори
Атака преди 11 години
А помните ли го тоя когато беше с рекламна фланелка на ВИС-2 или когато джипа му беше със син буркан, даден му от ББ?
475
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Разбра се ГЕРБ ще бъде осъден на изборите 12 май .
474
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Отивай си в Барцелона простако,ние не те заслужаваме :)завиждаме ти много<ходи там да оглавяваш студентски движения.Чухме че искаш да те погребат там,тук май те задържат само парите които печелиш заедно с ББ и другите мутри.
473
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Стоичков, какво ти трябваш *** човек? Толкова ли си го закъсал за пари, живей си живота и не се опитвай с ниската си култура да заблудиш българския народ. Държиш се просташки. Още не е късно, извини се и остани любим футболист на народа и се оттегли. Това е твоето е демагогия. Говори се за Трета Национална Катастрофа от 20 годишният преход, а на теб майтап ти се струва мнението на хората. Хората се палят, хората са непредсказуеми. Огледай се.
472
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Аман от ***! Предлагам химн в следвщия парламент да е песента на Емил Димитров"Ако си дал на бедния....- не си живял напразно" А Всички ***- вземали от бедния, на площада... продължението го знаете, в затвора НЕ- не желая и там да ги храним, а те да са отвън за добро поведение и ние отново да ги хрантутим. А тая *** ИЦЕТО, дето не е виждал родителите си и не го еня за тях, както и Боко, ЦвЦв, Плевнята и други знайни и незнайни с парички навън- на площада!
471
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Наяждане няма този антибългарин!
470
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Лицето"на студентите е отличен футболист,калпав треньор и предател на българския футбол-спомнете си как за повече пари дезертира от треньорския пост в българския национален отбор!Ако бъде техен пример,от отлични студенти,ще се превърнат в калпави политици и предатели на българските интереси.
469
0
 
27
 
! Отговори
Бай Митьо преди 11 години
Ице, ти беше един от най-добрите ритнитопковци, и все още си един от най-големите *** като човек. И сега някой се възползва от глупостта ти и те пуска по пързалката, а ти си мислиш за величие, влияние, голямото си и ме и глупости все от този род.Ходи си гледай школата в Етрополе, ловувай си с Емо фаса и не се занимавай с неща, от които хабер си нямаш.
468
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Стоичков- доктор хонорис регeнepат
467
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ай стига бе! Цял ден КирилДобревчетата цъкат едно и също, за да изтикват другите коментари според инструкцията!Това ДНЕС.бг стана клуб ''Розова прашка''!
466
2
 
22
 
! Отговори
Срам преди 11 години
Срам е за всяка държава интелигенция, която има за патрон човек като Хр.Стоичков.Той е известен с футболните си умения, с уважението си единствено към парите, с това че дори и на най-близките си вади нож в гърба, с добрите си връзки с криминален контингент...........и вече...... С ПОСЛОВИЧНАТА СИ ПРОСТОТИЯ, НЕВЪЗПИТАНИЕ И ПРОСТАЩИНА....И ТОЗИ ЧОВЕК Е ВОДАЧ НА НАШИТЕ СТУДЕНТИ....ТЪЖНО Е.......
465
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ако се смеси със стадо *** никой не би го различил.