Около Стоичков имало съмнения за политически гръб

Той е подкрепял каузи, а не партии, защити го Ангел Георгиев
Обновена: 25 мар 2013 15:06 | 25 мар 2013 09:27,
222
Около Стоичков имало съмнения за политически гръб
Христо Стоичков. Снимка: БТА

Представители на различни граждански организации на протестиращи останаха разединени в мнението си за футболната легенда Христо Стоичков след студентската среща в столичната зала "Арена Армеец", на която той бе посочен като лице на движението „Орлов мост”.

Според Ангел Георгиев, председател на Националното представителство на студентските съвети, Стоичков е „доказана личност, известна и в света, която неведнъж е била обединител на народа, и затова може би се чу неговото име”.

Представителят на част от българските студенти уточни, че никой не очаква от бившия спортист да пише закони. „Единственото ни условие бе той да няма намерение за участие в политиката”, допълни Георгиев пред bTV.

На въпрос как би коментирал явно изразяваната в миналото подкрепа за ГЕРБ от страна на Христо Стоичков, Георгиев отговори: „Той е подкрепял каузи и идеи, а не самата партия. Когато е бил разочарован, се е разграничавал”.

Той подчерта изрично, че зад студентската инициатива не стои никоя партия, а единствените разходи до момента – за наема за зала „Арена Армеец”, били посрещнати от самия Стоичков.

Още по темата
Представители на протестиращите срещу монополите Янко Петров и Дончо Дудев от Движение за граждански контрол, коментираха, че приемат повечето искания на студентите, но не и лицето Стоичков. Причината е че, той носи съмнения за политически „гръб”, които трябва да отпаднат.

Петров и Дудев предложиха всички официални представители на студентите и университетски ръководства да седнат на една маса и да заявят, че гледат в една посока – за да няма съмнения от страна на гражданите за „чистотата” на инициативата им преди изборите.

Двамата лидери на протестите обявиха още, че са намерили партия, достойна да бъде мандатоносител - Движение гражданска инициатива, основана през 1989 г. Това била възможно „най-чистата партия без компромати”.

Мариана Христова – представител на широка гражданска формация, обединяваща протестиращите срещу шистовия газ и ГМО, „зелените”, организация на майките и много други, също се разграничи от едно евентуално представителство на Христо Стоичков.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


222
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
86
0
 
18
 
! Отговори
ПЕШО преди 11 години
Цялата тази организация целия цирк се прави от Емил Димитров , които вече е отрязан от листите на ГЕРБ защото достатъчно направи за омаскаряването на партята с наглостта си с лобистките закони с далаверите и пиянските оргии в ловните му стопанства с неговия приятел и съдружник Ицо Стоичков.Понеже не са намерили студенти са докарали *** и хора от селата на средна възраст 40-60 годишни на които им давали закуски кафета и екскурзия до София ,а в студентски град обикаляше един лъскав джип с огромни тонколони и призоваваше студентите да отидат в зала Арена Армеец за среща с великия Христо
85
10
 
3
 
! Отговори
Петър преди 11 години
***,постоянно онанирате по форумите,марш на работа.То за това сме на този хал,постоянно недоволстваме.
84
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ами то е пределно ясно, че е така
83
3
 
19
 
! Отговори
pimpalicious преди 11 години
Стоичков е идеалният пример, за да се видят поддръжниците на ГЕРБ. Хора, без образование и какъвто и да е интелект подкрепят Мутра Номер 1 в държавата.
82
1
 
17
 
! Отговори
кино преди 11 години
А тоя филм вече съм го гледал - простичкото момче от народа.
81
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ИМА ЧУДЕСНИ КАДРИ ОТ ЕЛЕКТОРАТА НА СТОИЧКОВ- ГРУПА ДЪРТИ *** ЛЮПЯТ СЕМКИ В ЗАЛА АРМЕЕЦ. ТОВА СА СЪСТУДЕНТИТЕ НА СТОИЧКОВ ОТ НЕГОВИЯ ВИПУСК
80
7
 
8
 
! Отговори
Х преди 11 години
ЗА СТУДЕНТИТЕ ОТ БСП ЗА ЛИЦЕ Е ИЗБРАН ЕВГЕНИ МИНЧЕВ А ЗА ДПС -АЗИС.
79
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Знам,че Стоичков никога не е бил студент,но не зная дали си е закупил някаква диплома.Учудва ме каква кауза подкрепя той,след като не знае значението на тази дума.Ако беше умен нямаше да позволи на тези,който преди време му дадоха докторска титла ,сега да го правят отново за присмех.Повече от сигурно е,че и студентите навъртащи се около него са със същите умствени възможности.А за наема се знае кой го е платил,но кой дал парите не се знае нищо,въпреки,че всеки може да се досети.
78
5
 
23
 
! Отговори
Смеххх преди 11 години
Стоичков поредния велик гербер. Здрав физически, бай ганьовски манталитет, простотия, 1-2 прочетени книги, наглост .... перфектен гербер.
77
2
 
17
 
! Отговори
Методи Хъша преди 11 години
кво искате повИчИ от човекът, който още преди 20 и кусур години, като активен футболист, пак пред студенти от родния му Пловдивски регион, изрече: Повичи ибети, по-малко учйети, днес е и почетен консул в БарЦИлона и доктор хонорис кауза.
76
6
 
29
 
! Отговори
:) преди 11 години
Стоичков е приятелче на Боко. Той му даде син буркан още когато беше Велик Генерал на МВР :) ГЕРБ определено правят жалки милиционерски постановки. Толкова ли нямат някой добър ПР да ги посъветва как да си правят мръснишките номера ?
75
1
 
26
 
! Отговори
смях преди 11 години
Че Ангел колко години е студент????аз откакто се помня,той все студент?това не е възможно?
74
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
много пари и малко мозък те че гербавите ще го използват е ясно но какво са му обещали не е ясно
73
2
 
21
 
! Отговори
Методи Хъша преди 11 години
Журналистът РУМЕН ИЛИЕВ/БЛИЦ написа тогава статия за новия академичен идол с килийно образование:Доктор Стоичков: Здравейте, ***, алма ви матерна! Така Камата ще се обръща към студентите, след като получи почетното звание доктор хонорис каузаот Пловдивския университет Паисий Хилендарски. А тези, които го ядосват, вече няма да чуват каруцарската псувня: На ***. Тя ще бъде заменена с далеч по-интелигентната: Алма ви матерна!. Тъй де! Стоичков вече е доктор, интелектуалец, народен будител.
72
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ако това е "модерното дясно" в момента,нека Бог да пази България!И амин.
71
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
КОЙ ПЛАТИ ЗАЛА АРМЕЕЦ , ТАНЦЬОРИТЕ И ВАЛЯ БАЛКАНСКА И НА *** ВЪТРЕ В ЗАЛАТА ?
70
4
 
16
 
! Отговори
камата преди 11 години
Гърбавите ни пробутват кибрити да има с какво да се палим и стоичков да ни рита.Садисти!
69
1
 
26
 
! Отговори
Орлов мост преди 11 години
Ха ха ха голям смях ... Този неандерталец ли ще е лице на "Орлов мост"? Срамота дами и господа студенти. Свършиха ли се образованите и ерудирани личности допринесли за демокрацията в тази държава? Стоичков може да е лице на тоалетна хартия. *** селянин устремен да уреди живота си с единственото нещо, което може а именно да рита топка. Тази повратлива личност изобщо не се вписва сред хората от Орлов мост. Гражданският протест си е граждански протест. Той има много лица. Моето, вашето и т.н.
68
0
 
19
 
! Отговори
дядо преди 11 години
какви студенти ами или студентите са пълни боклуциили в дъпржавата ни са се свършили свястни хора та я дакарахме до тамстудентите да не знаят че българия не е нито спортна зала нито стадиони стига простотии - не виждате ли че хората в залата бяха от филиалите на факултетоот страната - и още се обясняват политическите ***
67
2
 
17
 
! Отговори
SS преди 11 години
Имам подозрения ,че младежа на снимката е съвсем мъничко по умен от модерния ляв , иначе казано ама много е ***.