Станишев лъже, БСП ще разчита на компромати!

Цветанов отсече, че няма и доза истина за българския „Уотъргейт“
Обновена: 28 мар 2013 17:10 | 28 мар 2013 17:02,
694
Станишев лъже, БСП ще разчита на компромати!
Цветан Цветанов. Снимка: БТА

Сергей Станишев лъже, обяви бившият вътрешен министър Цветан Цветанов. На извънреден брифинг той коментира твърденията на лидера на БСП за българския “Уотъргейт“.

По-рано днес Сергей Станишев съобщи за незаконна схема за подслушване на висши политици и бизнесмени, ръководена лично от бившия вътрешен министър Цветан Цветанов. 

Зам.-председателят на ГЕРБ определи изказванията на Станишев като “серия лъжи“. Според Цветанов червеният лидер е поставил начало на една компроматна предизборна кампания.

Още по темата
В продължилото няколко минути изявление без право на въпроси от медиите Цветанов обясни, че БСП явно ще разчита на черен пиар, анонимки и компромати в предизборната си кампания. По думите на бившия вътрешен министър социалистите организирали “активни мероприятия“ и фабрикували компромати.

В изнесеното днес няма и доза истина, отсече Цветанов. Той обаче беше категоричен, че ГЕРБ няма да влизат в обяснителен режим. ПП ГЕРБ няма да се включи в подобен сценарий, сигурен е Цветанов.

Очаквах повече мъжество от лидера на ПЕС, разочаровано добави зам.-шефът на ГЕРБ. Той изрази своето недоумение от опита да се вкарат българските институции в предизборната борба. В 15.30 Станишев се срещна с главния прокурор Сотир Цацаров, за да внесе сигнала за незаконно подслушване на политици, общественици и бизнесмени при него.

Призоваваме да запазим неутралитета и авторитета на българските институции, заяви Цветанов. По негови думи те не трябва да бъдат използвани в борбата за вота на избирателите.Институциите работят и ще работят при всяко правителство, завърши Цветан Цветанов.

По-рано днес Станишев изброи и хората, които са били подслушвани: Георги Първанов в периода на създаване на „АБВ“, президентът Росен Плевнелиев при създаването на служебния кабинет, лидерите на ДСБ Иван Костов и на „Атака“ Волен Сидеров в периодите, в които са критикували ГЕРБ.

Подслушвани са още Ахмед Доган при делото за „Цанков камък“ и Сергей Станишев неколкократно. Бившият финансов министър Симеон Дянков, еврокомисарят Кристалина Георгиева при посещенията й в България, съдия Нели Куцкова също са били слушани. 

Иво Прокопиев, Гриша Ганчев, Миньо Стайков, Красимир Гергов, Цветелина Бориславова са сред подслушваните бизнесмени, посочи Станишев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


694
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
456
1
 
1
 
! Отговори
севера преди 11 години
вярно ли е че софиянци за по малко от 50 лв не ставали от леглото
455
5
 
2
 
! Отговори
бг преди 11 години
Невероятно е как позицията на ЦЦ се промени във времето. Първоначално каза, че не знае за такова подслушване и ако е имало той не е присъствал. После каза, че ако се докаже подслушването ще излезе от политиката и ще се оттегли всички постове. Но днес вече беше ведро напорист и атакуващ, което означава само едно - всички следи са заметени успешно!
454
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Браво Цветанов! Сергейчо се накъка. Загуби ума и дума и не знаеше какво да каже. Накефих се.
453
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да живеее ПП ГРУХ
452
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До adriana.dimova Zdraveite Adriana. 4eta s udovolstvie Va6ite komentari. Otgovorite do Vas sa dale4e pod nivoto Vi. Daniela
451
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Sadebno nakazuemo e da se predstavqt nedokazani predpolojeniq kato fakti. Stani6ev napravi to4no tova !!!
450
4
 
5
 
! Отговори
шокиран преди 11 години
И в детската градина децата знаят ,че в света съществува презумция за невинност ........т е всеки е невинен до доказване на противното !!!Недопустимо е да се сипе непроверена и още повече Недоказана информация в публичното пространство в момент ,когато здравомислещите се опитват да се ориентирант в сложната обстановка.
449
7
 
8
 
! Отговори
искаме ги до 636 преди 11 години
Само ГЕРБ не се занимава с глупави пиар акции.Само ГЕРБ ще изведе страната от батака!
448
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ТИ лъжеш бе *** долен!Какви 30% за ГРОБ , коя е тая американска социологическа пръдня?НАРОДА НЕ ВИ ИСКА.
447
5
 
3
 
! Отговори
БоСимеонов преди 11 години
Мисля, че преди да се мятат разни глупости из форумите, трябва да се изчака изявлението на прокуратурата по внесения сигнал. Между другото подобни компроматни заигравки с цел манипулация на общественото мнение са специалитет на ГЕРБ. Помним как един министър го унижаваха при арестит, записи в медиите и прочие.
446
6
 
8
 
! Отговори
гражданка преди 11 години
Станишев разбира, че това е краят на партията му и на него.Затова със зъби и нокти ще драпа за властта. Губи почва под краката си и започва да лъже. Това е стратегия. Докато се обясняват, времето минава, а изборите чукат на вратата. Ако може поне няколко човека да му повярват, той ще беде доволен. Аз мисля, че тепърва имаме да чуваме много дивотии от него.Комунистът е като питбул, захапе ли веднъж, не пуска.
445
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Няма да спра да питам аз - Цецо, днес колко лекари убиха деца?
444
1
 
0
 
! Отговори
toni преди 11 години
Ceco e balgarskia Trocki ticha kato lud i dokladva ,BG KUBA na balkanite daje i po zle
443
2
 
1
 
! Отговори
riki преди 11 години
Toia Ceco e nagal i beskrupolen v nikoia evropeiska darjava neiskat dukomen za samolichnost kato si kupuvash karta za telefon samo tuk v BG darjavata na intrigite
442
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
*** БОКЛУКО Е СЕРГЕЙ ГЕЙ ГЕЙ ГЕЙ
441
5
 
5
 
! Отговори
Демон преди 11 години
Адриана Димова е всъщност Цецка Цачева под прикритие!!! Плаче тук за изгубената лапачка!!!
440
5
 
9
 
! Отговори
Демон преди 11 години
Бря, Цвъцко подслушвал Цецка Бориславова!!!Явно престъпниците нещо са поизгубили доверието един в друг!!!
439
8
 
10
 
! Отговори
nedjlko.grozev преди 11 години
Преди седмица и Миро Найденов каза,че БСП лъжат,а каква стана?!До седмица ще разберем и за "лъжата" с подслушванията.Само ще припомня,че Цв.Цв. подслушваше и бб /спомнете си тел. му разговор с ТаноТанов за Мишо Бирата/!Абе-поголовен код "КАФЯВО" /осрахме се до уши!!!/ .
438
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ГнЦветанов откри Америка.Че кой цоцкомунист не лъже ;))
437
5
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
Станишев лъжи щото така му утърва на ц.ц ама ако се окаже вярно тогава тежко му горко.И adriana.dimova ако това беше работещо правителство значи ти специално правиш целия български народ и смозапалилите се хора на ***.И ти ставаш като увяхналите гербери. И самоубилите се хора стават и твой символ.