Сътресения в партията на Кунева

Стотици членове от Пловдив-област напускат движението
30 мар 2013 16:48,
133
Сътресения в партията на Кунева
Меглена Кунева. Снимка: Булфото, архив

Координаторът на "Движение България на гражданите" (ДБГ) за Пловдив-област Дани Каназирева напуска партията. Това съобщиха от пресцентъра на областната организация.

Заедно с нея "стотици членове на ПП "Движение България на гражданите" и стотици членове на Сдружението от Пловдив и областта ще оттеглят доверието си от партията на г-жа Меглена Кунева", се посочва в съобщението.

Решението си и мотивите за това Каназирева и съпартийците й ще обявят официално утре на специален форум в хотел "Тримонциум-Принцес".

Ръководството на ДБГ за Пловдив-град нееднократно е заявявало, че не работи за партията единствено в името на поста "депутат".

Това се казва в съобщение до медиите от координатора за Пловдив-град д-р Димитър Шишков. Имахме почти една година да се запознаем подробно с начина на структурирането на партията, с нейния устав и решенията на Националния съвет - време достатъчно всеки един от нас да преосмисли каква може да бъде ролята му в реализирането на партийната програма и дали това се покрива с неговите вътрешни нагласи и желания, се посочва още в съобщението на д-р Шишков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


133
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
90
0
 
0
 
! Отговори
Трезвен преди 11 години
Трябва маааааалко повечко да се мисли преди да се пише.Има едно координирано цепене, пъпкуване, разпадане..В съчетание с едно всеобщо обединяване, срещу един всеобщ, глобален, галактически враг - Костов.Кои се обединиха изведнъж? - Мафиятааааа...Срещу кого се обедини мафията? - Срещу Костооооов..И защо? - понеже го обичаааа...нали?
89
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ДБГ се разпада и то при положение че му дават 3 процента. СДС-кабаиванов не може да се регистрира. това налива вода в мелницата на ДСБ (засега с 1,5 процента, но ще вдигне) .Иначе засега парламента влиза 4 партии - герб-Колация за Бълагиря с по 20-ина проценат и Атака-ДПс с по 11-12 процента.. Скоро няма да има правителство.
88
8
 
2
 
! Отговори
България на граждани преди 11 години
Не разбирам какви са претенциите на хора, които не са свършили работа и за 5 лева в партията а сънуват първи и втори места в листите. И после какво... Идва Цветанов с куфарчето или с компроматите и разцепва парламентарната група... Справка рзс, справка атака. Радвам се, че Движението ще се изчисти от клиентелистите и кариеристите и ще се яви още по - силно на изборите. А слагащите минуси вероятно не искат да бъдат управлявани от можещи, интелигенти и най - вече нормални хора.
87
9
 
3
 
! Отговори
От 96 преди 11 години
Гледам, че сте ми наблъскали само минуси. Май никой не иска да му плащат минимална заплата от 1000лв или всички тук сте работодатели...Пак ще гласувате за БКП (т.е. имам педвид ГЕРБ + БСП + ДПС + ДСБ + НДСВ и т.н. разновидности).
86
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ТАЯ МОЖЕ ДА ОПЪРДИ КОЧАНА
85
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Един факт за мен няма логическо обяснение. Как този доказал се във времето ***, как тази *** намира съмишленици и последователи. "Царят" излъга народа, но никой не го познаваше и не знаеше що за стока е. Но тази мутреса години наред трупа само негативи за България и народа и пак се намират хора, които и се връзват. Необяснима за мен. Толкова много *** ли има в тази държава.
84
1
 
23
 
! Отговори
Живите помним преди 11 години
Меглена Кунева-ПРЪМОВА носи главната вина, заедно с предишния външен министър Надежда Михайлова за затварянето на четири от блоковете на АЕЦ Козлодуй, които можеха спокойно да функционират и до ден днешен. И най-интересното е, че госпожите твърдяха, че това е изискване на ЕС, а се оказа след всички международни инспекции, че реакторите са напълно безопасни и че някой е обещал постове и пари на двете госпожи, за да продадат българските интереси срещу жълти стотинки.
83
0
 
18
 
! Отговори
Живите помним преди 11 години
Миглена Кунева-ПРЪМОВА виновникът да се договорят в пъти по-ниски плащания за земеделските и животновъдни производители в сравнение с останалите държави от ЕС (в момента плащанията на декар са 130 евро, докато средните цени в останалите държави е 250 евро), което доведе до досъсипването на българското земеделие и животновъдство и до вноса на храни от какви ли не държави, където тези сектори са мощно субсидирани.
82
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Dani kanazireva e politicheska prostitutka:) veroiatno ne samo politi`eska:))) Dori ot GROB ia izhvarliha:)))
81
1
 
8
 
! Отговори
Поговорка преди 11 години
Народа помни и добро и лошо,а тази с личните си интереси
80
1
 
17
 
! Отговори
некропедофил преди 11 години
Аре стига ни го набутвахте в лицата тоя грозен бабишкел.
79
16
 
9
 
! Отговори
1000лв преди 11 години
Волен ще дава по 1000лв заплата, а другите ми обещават "затягане на коланите". За кой мислите, че ще гласувам? Тук целия квартал сме за него. А после най-сетне ще живеем добре!
78
1
 
11
 
! Отговори
хх преди 11 години
Тая пикла Данче Каназирева се явява за кой ли път от коя ли поред партия на избори?Какво е постигнала с труд?
77
3
 
23
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
Казах вчера, че партията на Кунева няма да премине четирипроцентовата бариера за парламента! А днес, самата тя взе да реди министрите си! Жалка и недостойна жена!
76
2
 
22
 
! Отговори
ива преди 11 години
САМО *** ще гласува за нея Тя е за затвора защото подписа за затварянето на 4 и5 реактори в Козлудуй и за още много други бели. Тя е с английски, учен като дете в чужбина с наши пари, но е *** .Чуйте я как говори при всичкото и образование
75
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Пръмова пак се опита да манипулира хората си, но в тази партия явно няма само ***, които да я следват.Все пак тя не е Царя и няма неговите козове, а и не е комарджия като негово величество, който блъфира България, че ще я оправи за 800 дни.
74
15
 
12
 
! Отговори
ВОЛЕН СИДЕРОВ преди 11 години
НАПРЕД АТАКА, ЗА ПОБЕДА ИМА ВРЕМЕ !!!
73
0
 
7
 
! Отговори
муспи преди 11 години
Много се извинявам че пропуснах да напомня че свинчто е еврейче.
72
3
 
2
 
! Отговори
муспи преди 11 години
Членовете напускат, защото искат една по зряла жена, това невръстно момиче не може да се вреди. Че то още няма завършено средно образование! Че то - срамно е да се каже, но още е девствено!
71
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Давай Мигленче, мачкай до припадък Малкия Барозу и достойнствата на шефовете на ПАРИБА! БСП и тази *** ще останат много изненадани от народните нагласи. Живеят в някакъв измислен си свят. Другаря Станишев се усети да се скатава и да не се показва на протестите, че положението на Добрев щеше да му се види като детска игра.