Сътресения в партията на Кунева

Стотици членове от Пловдив-област напускат движението
30 мар 2013 16:48,
133
Сътресения в партията на Кунева
Меглена Кунева. Снимка: Булфото, архив

Координаторът на "Движение България на гражданите" (ДБГ) за Пловдив-област Дани Каназирева напуска партията. Това съобщиха от пресцентъра на областната организация.

Заедно с нея "стотици членове на ПП "Движение България на гражданите" и стотици членове на Сдружението от Пловдив и областта ще оттеглят доверието си от партията на г-жа Меглена Кунева", се посочва в съобщението.

Решението си и мотивите за това Каназирева и съпартийците й ще обявят официално утре на специален форум в хотел "Тримонциум-Принцес".

Ръководството на ДБГ за Пловдив-град нееднократно е заявявало, че не работи за партията единствено в името на поста "депутат".

Това се казва в съобщение до медиите от координатора за Пловдив-град д-р Димитър Шишков. Имахме почти една година да се запознаем подробно с начина на структурирането на партията, с нейния устав и решенията на Националния съвет - време достатъчно всеки един от нас да преосмисли каква може да бъде ролята му в реализирането на партийната програма и дали това се покрива с неговите вътрешни нагласи и желания, се посочва още в съобщението на д-р Шишков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


133
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Кунева не разбра че върхушката която управлява няма да я допусне.Тя не е от техните хора.
29
1
 
41
 
! Отговори
ЖороПърви преди 11 години
По мое мнение лицето Пръмова-Кунева медиите се опитаха да я направят "звезда" на небосклона, въпреки, че е толко компрометирана, че думи нямам....
28
1
 
28
 
! Отговори
Сапьора преди 11 години
Тая недоносената що не ходи да си мие газъ на гьола на Белене,,,
27
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
крайно време беше, желаещите да станат депутати да се ориентират! ама как я хлъзнаха? накараха я да стане лидер на партия! сега не може да я напусне и да стане член на друга!
26
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До #16 ФИНАНСИРА СЕ ОТ ДЯВОЛА , АКО ТРЯБВА ДА БЪДЕМ ПО-ТОЧНИ
25
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
а защо така бе Другарко Пръмова ... кво става тука бе
24
3
 
20
 
! Отговори
Върл Левскар преди 11 години
Пръмовица ? Не е ли по-правилно?Я в Перловската !Там и е мястото .
23
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Каназирева от ГЕРБ беше изгонена, а не напусна. Защо обаче така и не се разбра.
22
3
 
44
 
! Отговори
!!!!! преди 11 години
Глупости - тази няма "стотици" потдръжници в цяла Б-я,камо ли в Пловдив !!!
21
5
 
32
 
! Отговори
#16 преди 11 години
Кунева-Пръмова се финансира яко от Алексей Петрови ,Прокопиев и останалите мутри,а Гоце наднича зад рамото и с очаквания на следващата за НЕГО политическа далавера!
20
39
 
24
 
! Отговори
1 преди 11 години
Бойко щее следващият премиер,от него по сериозни не виждаме,от багабонти ни дойде до гуша и от лъжи така че никoй да несе гласи за премиер на БГ.Само ГЕРБ само Бойко.Фурнаджийски лопати колкото щеш.Бойко е велик при него няма компромиси.Той щее.БСП ДПС КОСТОВ НИКОГА НЕДАЙ БОЖЕ ТАЯ БЕЛЯ НА БЪЛГАРИНА.САМО САМО ГЕРБ.
19
4
 
32
 
! Отговори
печелбари преди 11 години
Кунка за къде сте тръгнала...с кой беше на власт преди години.
18
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Нещо не и сработи проекта на Куневица.
17
3
 
11
 
! Отговори
рррр преди 11 години
хахаха кунчето работи за задкулисната коалиция която е обществена тайна и е спонсорирана от тая коалиция герб-дпс-рзс-атака и сега на кунчето партииката и после на кого и да гласуваш пак ще гладуваш лошото е че манипулират и провокират хората от улицата пак в тяхна полза тези партии ни грабят тази 4-ка ограбва не държавата а НАРОДА !
16
5
 
9
 
! Отговори
2 преди 11 години
Иван Пушкаров.1992. Първата работа на МС беше да научи от финансовия министър Иван Костов колко е държавният резерв. - И колко беше той? - 60 милиона!? Цялата държава беше оглозгана до 60 милиона, дори за аспирин нямаше. Направо ни се разтрепераха краката. А само преди година резервът е бил 2 милиарда. След обявения от Луканов мораториум по дълга бяхме в пълна изолация,никоя държава не искаше да преговаря с нас. Андрей Карлович Иван Костов и БКП, бог да ги прости, бяха наистина гениални злодей.
15
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Бравос!
14
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Само колко пари пръсна за PR и по време на президентските избори.Кой луд я спонсорира не знам?Не я ли виждат що за куц кон е?Кой нормален човек ще гласува за това недоразумение?Само пари на вятъра.
13
3
 
21
 
! Отговори
Боцко преди 11 години
Тази лифтинг кукла повече не искам да я виждам!!!! Искаше от мен 5 000лв. за да стана член на ръководна позиция и какво???? Отиде да си поправи брадичката!!!!!!!!!????????? Защо: "Цеко, всяка инвестиция се връща - няма да останеш забравен!" и кой ми дава гаранции че тези инвестиции (за съжаление в брадичката й) ще ми се върнат!
12
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
SORRY MRS YES.
11
37
 
16
 
! Отговори
Сме6ка преди 11 години
ATAKA ПОБЕДА !