Сътресения в партията на Кунева

Стотици членове от Пловдив-област напускат движението
30 мар 2013 16:48,
133
Сътресения в партията на Кунева
Меглена Кунева. Снимка: Булфото, архив

Координаторът на "Движение България на гражданите" (ДБГ) за Пловдив-област Дани Каназирева напуска партията. Това съобщиха от пресцентъра на областната организация.

Заедно с нея "стотици членове на ПП "Движение България на гражданите" и стотици членове на Сдружението от Пловдив и областта ще оттеглят доверието си от партията на г-жа Меглена Кунева", се посочва в съобщението.

Решението си и мотивите за това Каназирева и съпартийците й ще обявят официално утре на специален форум в хотел "Тримонциум-Принцес".

Ръководството на ДБГ за Пловдив-град нееднократно е заявявало, че не работи за партията единствено в името на поста "депутат".

Това се казва в съобщение до медиите от координатора за Пловдив-град д-р Димитър Шишков. Имахме почти една година да се запознаем подробно с начина на структурирането на партията, с нейния устав и решенията на Националния съвет - време достатъчно всеки един от нас да преосмисли каква може да бъде ролята му в реализирането на партийната програма и дали това се покрива с неговите вътрешни нагласи и желания, се посочва още в съобщението на д-р Шишков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


133
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
При всички правителства на прехода без изключение започвайки от онова на Андрей Луканов през 1990 г., та чак до царското, тя е неизменно старши съветник или директор на Правната дирекция на Министерския съвет.Кунева ръководи юридическите им звена, а това е ключова длъжност. През нея минават абсолютно всички решения на Министерския съвет, всички международни договори явни и тайни, всички заповеди и разпореждания,включително и за затваряне на атомните реактори на АЕЦКозлодуй
9
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Фактът, че политбюровската снаха е била на ключови позиции при всякакви разноцветни и антагонистични политически правителства, потвърждава ролята и намесата на кукловодите и тяхния чадър над Кунева. Показва също и онова, което разкрива Григор Лилов в двата тома на книгата си Тайните на големите играчи.
8
1
 
26
 
! Отговори
rument преди 11 години
Че то хората не ги броят за партия бе,как няма да напускат....
7
2
 
37
 
! Отговори
www преди 11 години
Меглена Кунева иска да обере България по линия на енергетиката. Може би мнозина от нейната "партия" са разбрали това и категорично отказват да и носят отговорността.
6
5
 
35
 
! Отговори
kozlodyhyi преди 11 години
tazi jena zatri bulgaria kogato be6e evro k .....r
5
1
 
47
 
! Отговори
сливналия преди 11 години
То да е само в Пловдив........и в Сливен напуснаха.:)) Като им спуснаха парушитистите от София и всички си биха камшика. За ко да се напъват - няма да седнат на софрата. А нали това беше целта на занятието:) Същото става и с комунистите. И те парашутист спуснаха. Я влезевтория, я не.
4
2
 
28
 
! Отговори
то е ясно преди 11 години
Ясно е какво не е наред. И там, както и на повечето места (ако не и всички), са им натресли някой парашутист за да оглави листата. И хората, понеже нямат желание да помагат на някой, когото не познават, но за когото знаят, че няма да работи за интереса им, просто отказват да го подкрепят. И моля, да престанат с тези небивалици, че видите ли, не било важно да е местен, защото в парламента се работело за национални каузи, а не за местни. По същата логика, защо пък не може да е от Пловдив?
3
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тази е за СЦЗ !!!
2
3
 
33
 
! Отговори
лупи преди 11 години
Тая Каназирева май по същия начин напусна и ГЕРБ
1
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тия май ги тресе треска?