Вече няма за кого да гласувам, жалва се Мартин Димитров

"Това са поредните игри, които ще имат много тъжен край"
Обновена: 2 апр 2013 12:38 | 2 апр 2013 12:38,
101
Вече няма за кого да гласувам, жалва се Мартин Димитров
Мартин Димитров няма за кого да гласува. Снимка: архив, Булфото

Десницата загуби здравия разум. За първи път се очертава да няма за кого да гласувам. Така Мартин Димитров коментира в профила си във Facebook поредния разрив между ДСБ и „Синьо единство“.

Партията на Нейнски се отказа от участие в изборите, след като не се разбрали с тъмносините за ръководните постове в бъдещата синя коалиция. Все още се очаква коментар по темата от ДСБ, които вчера обясниха отсъствието на „Синьо единство“ с технически проблем.

Според Мартин Димитров е имало шанс останалите разумни хора да се обединят и да възстановят Синята коалиция под някаква форма.

Още по темата
„Очевидното обаче е, че трябваше да има обединение и път към нова обща партия заради демократично мислещите хора в България. Сега сме свидетели на поредното разделение и то при положение че има подписан документ за създаване на обща партия след изборите. Ако няма съгласие за коалиция, как да повярват хората, че след изборите ще има обща партия. Това са поредните игри, които се очертава да имат много тъжен край“, заявява Димитров.

Той не бил участвал в преговорите между „Единство“ и ДСБ и по тази причина отказва да дава интервюта.

Димитров посочва още, че след като на 15 май 2012 г. СДС развали „Синята коалиция“, която въпреки всичко стабилно влизала в парламента, СДС остана на 0.5% -0.6%.

„Подадох си оставката като председател на СДС, защото ми стана ясно, че целта вече не е влизане в парламента, а слугуване на силните на деня. Убеден съм, че след изборната катастрофа на СДС всички ще са им виновни и няма да успеят да открият никаква вина в себе си“, казва още Димитров.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


101
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
92
1
 
2
 
! Отговори
Първан преди 11 години
Надсежда за пореден път ИЗЛЪГА!!!Тя е искала ПРЕДСЕДАТЕЛСКО място!И не се е съгласила на СЪПРЕДСЕДАТЕЛСКО!!Това не може да стане току така без съглкасие на членската маса на ДСБ!Как си представяте Костов да вземе еднолично решение?!Това би било ПРЕДАТЕЛСТВО!Ние не сме съгласни така ТИХИМЪЛКОМ да си сменим ПРЕДСЕДАТЕЛЯ.Не КОРЕТЕ КОстов-ТОЙ НЯМА ПРАВО НА ТАКОВА РЕШЕНИЕ!!
91
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Марти Марти цяла България разбра,че на Костов не трябва да се вярва само ти и Надка не разбрахте.Той превърна синята идея на милиони българи в бит пазар.
90
3
 
4
 
! Отговори
hahahah преди 11 години
Рубладжиите така изградиха България,че до ден днешен нямаме магистрала,така я градиха че изтровиха всичко живо около кримиковци,девня,козлудуи.А нещастните германци дето си нямаха рубладжии живи да ги оплачеш,мрът горките и англичаните и те,пък швейцарците ако знаете колко са зле.Добре че бяха рубладжиите та и ние да видим живот ....не ви ле срам бе мамка ви червена.
89
1
 
2
 
! Отговори
dp преди 11 години
Няколко пъти под различни статии постнах тезата си, че няма (и никога не е имало)предложени а гласуване различни от слуги на КГБ мафията. Очевиден факт, който итози сега споменава - след като е вън от играта, естествено, инак би пял "само гласувайте,все едно за кого".По реакциите на поствоете ми обаче съдя, че хората *масово* виждат нещататака и просто няма да идат да легитимират за пореден път мафията с гласа си.Процентите участие ще са изцяло фалшифицирани, нямат друг шанс.
88
2
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
това е третият комунистически напев - да не се гласува. Не вярвам някой да се върже и да не гласува.
87
3
 
4
 
! Отговори
славянин преди 11 години
Колкото и да се ''дървят'' сините талибанчета песента им е изпята! И слава Богу!
86
4
 
2
 
! Отговори
до 92 от славянин преди 11 години
За разлика от ''рубладжиите ''които изградиха България във всяко отношение след 1944-та година, ''доларджиите'' я разградиха напълно пак във всяко отношение след 1989-та година! А декортикираните мозъци като твоя в България са в изобилие!
85
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Закривай!
84
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Костов Е проблем за ГЕРБ, БСП, ДПС , Атака и цялата породена от смешение на ДСари ,мутри ,клиентелисти, царисти ,и всички останали добре омазани с борш и рубли партийки. Защото не произлиза от дъртата столетница , защото веднъж доказа,че може да изправи една рухнала икономика, защото последователно защити интересите на Бг и пред САЩ и пред Русия. И затова десетки години рубладжиите го мачкат . Обаче времето минава и се вижда ,че всеки следващ премиер го съизмерват с него
83
7
 
4
 
! Отговори
славянин преди 11 години
На сините талибанчета този парламент им е последният, а да гласуваш отново за ГРОБ означава че мозъкът ти е дълбоко декортикиран! Ще се види на 12-ти май колко българи са с такива мозъци!
82
6
 
7
 
! Отговори
der преди 11 години
Направи едно умно нещо в живота си - ГЛАСУВАЙ ЗА ГЕРБ
81
3
 
2
 
! Отговори
абв преди 11 години
дясно ляво няма значение всичко ще им хартише катафалка с ремарке няма
80
1
 
5
 
! Отговори
desen преди 11 години
От дясно до дясно има голяма разлика,дясното което защитава малкия бизнес,това което защитава конкуренцията и дава шанс на по добрия,няма нищо общо със настоящото "дясно"което по същество е някакъв частен социализъм т.е. имате два производителя на кренвирши,не може да избирате кой да ви продава ток ,имате един производител на горива и забранен на практика внос,изобщо икономика на монополите и макар и частни това не прави икономиката ни пазарна ,точно напротив.
79
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До 86От съществуващите ДСБ е най-дясната партия. Кой е десен според теб? ГЕРБ? Дянков беше десен при тях, видяхме му съдбата. България на гражданите въобще не коментирам, там са сбиртак около Кунева, за който с пушка да ме карат, няма да гласувам (особено след като веднъж гласувах за Прошко и той се изложи по страхотен начин).
78
10
 
9
 
! Отговори
ААА преди 11 години
ДСБ НЕ Е ДЯСНА Партия -- това са зомбирани хора, които не вижда по-далеч от вожда си! Секта готова на самоубиство в името на вожда!!!
77
8
 
12
 
! Отговори
МОРСКИЯ преди 11 години
АМИ ТЯ НАЛИ ТАКАВА БЕШЕ ЦЕЛТА НА КОМУНИСТИТЕ(ОТ БСП И ГЕРП),САМО ЧЕ ВИЕ ЗАСЛЕПЕНИ ОТ ЖАЖДАТА ЗА ВЛАСТ ТОВА ГО ПРОПУСНАХТЕ!!!АКО НАИСТИНА СИ ДЕСЕН ,НЕ БИ ТРЯБВАЛО ДА КАЗВАШ,ЧЕ НЯМА ЗА КОГО ДА ГЛАСУВАШ,ИМА ЕДНА НОРМАЛНА ДЯСНА ПАРТИЯ-И ТОВА Е ДСБ!!!И АЗ ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ТЯХ-СРЕЩУ ДОЛНИТЕ *** И МУТРИТЕ,И ВЪПРЕКИ МИЛИОНИТЕ ПРЪСНАТИ ЗА ДИСКРЕДИТИРАНЕ НА КОСТОВ!!!
76
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не знам кой е виновен и кой не, но едно се вижда с просто око - всички други, които се отделиха от СДС навремето и се пробваха с разни конфигурации на партии в дясно, не са успели да съберат съмишленици. Единствено ДСБ е успяла да събере хора около себе си, па било то и не толкова голям брой.
75
6
 
15
 
! Отговори
pisna mi преди 11 години
ама как е много удобно все Костов виновен,те другите света вода ненапита ай стига вече.аз пък на пук сега ще гласувам за Костов.
74
5
 
19
 
! Отговори
TankoBG_ преди 11 години
Джаф, джаф....Като се хвана с Костов да ядеш от една паница, Мартинчо, предупреждаваха ли те хората, че ще останеш и без лъжица?!
73
4
 
13
 
! Отговори
БоСимеонов преди 11 години
Лошо за синята идея. В България нямаме вече дясно политическо пространство. Имаме социалисти, комунисти...и луди.