Не спя от разочарование, призна Нейнски

Костов не искал да има съпредседатели в бъдещата коалиция
Обновена: 3 апр 2013 15:03 | 3 апр 2013 11:27,
180
Не спя от разочарование, призна Нейнски

Липсата на доверие и на гаранция, че пътят до единна партия между ДСБ и „Синьо единство“ ще бъде извървян, е основната причина за поредния разрив вдясно. Това стана ясно от думите на Надежда Нейнски пред bTV. 

Партията ѝ „Синьо единство” не само не се вля във вече регистрираната коалиция между ДСБ и Български демократически форум, но и оттегли собствената си регистрация от ЦИК.

Нейнски обясни, че се отказала от участие в изборите, за да не обърква повече хората. Тя категорично отхвърли твърденията на ДСБ, че причините за несфоримирането на коалиция са технически.

Иван Костов не се съгласил да има съпредседатели в коалицията между ДСБ и „Синьо единство”, посочи още Надежда Нейнски като причина за оттеглянето си. Тя заяви, че е отказала да бъде водач на листа.

„Единството не е свързано с това някой да намери място в партийни листи. Извървяхме много дълъг път за обединение”, заяви Нейнски.

Тя била шокирана след регистрация на коалицията ДСБ и Български демократически форум. „Не мога да спя от разочарование“, добави тя.

Още по темата
Нейнски обясни, че е разочарована най-вече заради младите хора в "Синьо единство".

"Хората, които оглавиха "Единство", бяха на годините на моите деца. Това бяха децата на протестите. Мъчно ми е най-много за тях, защото бяха много разочаровани", заяви тя.

Надежда Нейнски подчерта, че ще продължава да се стреми към единство за СДС и ДСБ. Тя уточни, че от 2005 г. няма личен проект - не е заемала и не е кандидатствала в партиен проект и ангажиментът й е морален.

„Аз ще призова да се гласува и за ДСБ и за СДС, но не е изключено отново да се превърна в демон по време на кампанията”, добави тя.

Нейнски не е разговаряла с Иван Костов след прекратяването на преговорите между ДСБ и „Синьо единство“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


180
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
7
 
16
 
! Отговори
Пфу преди 11 години
Щом е толкова лесно да изскочат разногласия, по-добре без Надето. ДСБ единствена има някакъв електорат от десните партии - да събират около себе си свестни хора и да се градят като сила, а другите ще се съобразяват с тях, ако искат да са в коалиция. Това Единство се роди преди няколко месеца, никой не знае точно какво споделят и какво не от идеите на ДСБ, а тя сега иска да става съпредседател. Пфу!
9
7
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
каква е тая фамилия *** ...... "Нейнски" въртиопашка долна
8
5
 
29
 
! Отговори
СС преди 11 години
Ахх, горката:) И какво ще те правим сега такава...безсънна?
7
12
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Грозна си вече, Надке, и Костов та не иска! И други хора не могат да спят, защото ти и твойто другарче таковахте мамата на държавата.
6
8
 
32
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 11 години
Не се...кахъри Надке.След изборите,*** на гости на Костофф да пиете кафе в Драгалевци.Тогава ще има много време,да ти обърне...внимание;сега...лети из облаците.
5
13
 
39
 
! Отговори
лелка преди 11 години
Тия двамата вече са толкова омръзнали на хората. да си намерят някаква нормална работа и да изчезват от публичното пространство!
4
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
така ти се пада
3
9
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А бе Наде, ще кротнеш, къде ще ходиш...Днес се дърпаш, но утре ще целуваш ръка на Иван. Няма как, мила, и ти го знаеш.
2
4
 
34
 
! Отговори
СС преди 11 години
А ние се чудиме от какво са така бубунясала !!
1
4
 
28
 
! Отговори
щирлиц преди 11 години
Я оди да раниш журналистите..