Не смея да допусна, че в момента се подслушва, обяви Райков

Нямам впечатления да е доказано, че Цветанов е виновен, уточни премиерът
Обновена: 16 апр 2013 15:10 | 16 апр 2013 13:20, Красимир Ангелов
242
Не смея да допусна, че в момента се подслушва, обяви Райков
Марин Райков. Снимка: БТА

Дори не смея да допусна, че е възможно по време на служебното правителство да са извършвани нерегламентирани подслушвания, обяви служебният премиер Марин Райков, който присъства на Деня на отворените врати във Висшия съдебен съвет.
 
Министър-председателят изрази очакване в разумно време институциите да приключат разследването и посочи, че във връзка с неговата обективност вече са отстранени двама служители на МВР.

"Нямам впечатления да е доказано Цветан Цветанов да е виновен", посочи Райков и допълни, че България е демократична държава, в която има презумпция за невиновност, до доказване на противното.

Още по темата
Той обясни, че по негово настояване шефът на СДОТО Сергей Кацаров и началникът на отдел Радко Димитров, са временно отстранени от длъжност до приключване на досъдебните производства срещу тях.

Dnes.bg припомня, че преди ден прокуратурата обяви, че във връзка със сигнала на лидера на БСП Сергей Станишев, има предпоставки за незаконно подслушване и има редица нарушения в СДОТО.

Срещу четирима ръководители на СДОТО са образувани досъдебни производство - двама бивши началници на СДОТО - Цветан Иванов и Камен Костов, на настоящия - Сергей Кацаров и на началника на отдел в дирекцията - Радко Димитров.  Последните двама бяха временно отстранени от длъжност до изясняването на случая.

Помолен да коментира позицията на прокуратурата бившият вътрешен министър Цветан Цветанов посочи: "Притеснявам се дали заедно с бившия министър-председател не сме подложени на незаконно подслушване".

По думите му въпросното подслушване е започнало в момента след напускането му от МВР и по време на вече започналата предизборна кампания.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


242
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
172
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
nikoga niama da se dokaje che Cvetanov e vinoven za nesho.... vsichko she se prikrie i zamaje.
171
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
***, твоята министърка Първанова ти заби нож в гърба!
170
3
 
2
 
! Отговори
JACK преди 11 години
райков- заврял си главата в *** си гербаджийска ***!
169
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тоя пък !!! И той не знае нищо . Къде ги намират все не знаят, ами тогава какво правят в правителството ?
168
1
 
3
 
! Отговори
Комунист преди 11 години
А бе хора стига сте плюли будалите комунисти, защото вие още сте живи и живеете благодарение на това което те създадоха и ни го оставиха сега да го ползваме и яко го ползваме и крадем Да ни са живи и здрави, иначе от Харвар нищо не идва,
167
0
 
1
 
! Отговори
Georgi преди 11 години
Живота се определя от технически грамотните, а не от политиците. Срещу всеки може да се изфабрикува всичко, което може да провали всеки живот. А, кой го може и кой плаща за да се случи, са различни неща. Поръчителя също може да се поръча. А и не платените сметки също са мотив за очерняне. Може да звучи, като сценарий на филм, но пък, кое в България не е игра? Лошото е, че понякога става "играчка-плачка".
166
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Дупедавец храбър!
165
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не смея да допусна, че в момента се подслушва, обяви Райков..Алиас *** Маринкин, дребен агент на чужди служби...
164
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Марин Райков е много възпитан, неинтелигентен, добре подстриган! Ако имаше и малко гръбнак!Но това при безгръбначните червеи е невъзможно!
163
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Марин Райков, агент на ЦРУ с кодово име *** Мижитуркин
162
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Лекето Райков се изказа, пак неподготвен!
161
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Уважаеми господин премиер,Вие запознахте ли се с доклада на Прокуратурата? Та в него има данни за нерегламентирано ползване на автомобила за подслушване и по време на служебния кабинет на когото Вие сте Премиер. Така че си вкараайте ред в МВР.Слушах по бТВ госпожа Първанова и ми стана обидно че това ни управлява. Имах чувството е това е поредна калинка. Тя май освен един английски език друга квалификация няма.Май за това и викат в МВР преводачката на Цветанов.Няма разлика в управлението
160
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Аз пък никога не съм имал впечатления, че бандитите Боко и Цеко са невинни! "Мислите" на господина Райков само потвърждават чии интереси защитава и чии далавери замазват в служебното правителство. Бъдете умни, защото следващият народен гняв ще ви изхвърли от употреба! Пък и нали Райков не е отхвърлил подозренията, че също е ченге? Или това е "чалга на прехода"? Нагличко, ама Те така са ги учили!
159
1
 
8
 
! Отговори
Спеца преди 11 години
Значи нямаш впечатление ..Аз пък определено имам впечатление ,че се натискаш да пърдиш заедно с Бойко и Цветан в тяхното гърне!Играеш си с огъня Райков ...ще ти пламне задни..ка!!!
158
2
 
9
 
! Отговори
Чичката преди 11 години
Райков , Райков ама и ти си бил един *** , като тия гербери!!!
157
1
 
8
 
! Отговори
говори по-силно! преди 11 години
Цецо: Марине, говори по-силно, че не се чува! Ще трябва да повтаряме записа!
156
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Я кажете тогава Цветанов да не е *** да подслушва и после да изкарва записите при положение ,че това ще му изяде главата.Досега всички компромати ,които се изкараха бяха срещу ГЕРБ.Явно май друг е поръчителя.Дали пък не е с адрес ПОЗИТАНО.
155
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Вие, Г-н Райков може и да не смеете да допуснете,ама аз допускам честно да Ви кажа...Може би след прокурорската проверка вече не се практикува, но до онзи момент със сигурност...
154
0
 
16
 
! Отговори
ф-1 преди 11 години
Райков е една патерица, метач на герберските далавери!На това место го постави Хитреца, от него не може да се очаква нищо положително.
153
1
 
6
 
! Отговори
азе преди 11 години
***, вас никой не ви слуша! Замазаха ви очите с нова "интересна темичка", пък цените на консумативите пак са си същите и дори не се коментират вече. Може ли да сте такива ***???