Възелът ще продължава да се разплита, зарече се Ангел Найденов

Признанието на Мирослав Найденов бил трета серия от "Уотъргейт"
26 апр 2013 11:08,
76
Възелът ще продължава да се разплита, зарече се Ангел Найденов
Ангел Найденов. Снимка: архив Булфото

Възелът ще продължава да се разплита. Така водачът на листа на БСП в Перник Ангел Найденов коментира последните разкрития около скандала с подслушванията.

Вчера ексземеделският министър Мирослав Найденов обяви, че бившият вътрешен министър Цветан Цветанов е подслушвал целия Министерски съвет и президента.

Всичко това идва на фона продължаващия вече седмици наред скандал с подслушвания, който избухна, след като лидерът на БСП Сергей Станишев внесе в прокуратурата сигнал за нерагламентирано подслушване в СДОТО. Прокуратурата потвърди две трети от сигнала и образува 4 досъдебни производства срещу служители на СДОТО.

Признанието на Мирослав Найденов е третата серия в българския Уотъргейт, допълни още Найденов.
По негови думи Цветан Цветанов трябва да се оттегли, в противен случай прокуратурата да предприеме необходимите действия след казаното от бившия земеделски министър Мирослав Найденов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
1
 
1
 
! Отговори
Инспектор Тюхчев преди 11 години
Прав е г-н Найденов! Възелът се разплита. Обаче най-интересното е, когато се разплете. Тогава вкупом със Станишев, Гоце, Доган и измислените ви милионери и милиардери, ще бегате презглава към Москва. Но ако междувременно руснаците свалят Путин, тогава към Северна Корея, Китай или Куба... А защо не и Венецуела, нищо че Че Гечавес вече не управлява.
53
1
 
4
 
! Отговори
До 62 преди 11 години
Щото ще им издиша тезата на БСП, че Цветанов стои зад всичко бре. Не моа се вдена как мое сте толкова слепи и замъглени се едно не сте яли от седмици. Тезата на БСП е, че Цветанов е над всички, дори и на Бойко. Цветанов гърми, щото се е надскочил. Бойко гори, щото го е позволил. БСП намазва голяма филия с лютеница и почва да се гласи да прехвърля пароци в техни сметки 4 години. Нещо, което последните 4 години им беше ограничавано. И като видяха, че още 4 ще са заприщени (поне) и война ще направ
52
0
 
1
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 11 години
ПОДСЛУШВАНИЯ ОТВЛИЧАНИЯ ЕДНИ И СЪЩИ ХОРА СА.ВСИЧКО СЕ ПРАВИ ЗА ПАРИ.
51
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До психолог Частното МВР си действа непрекъснато от началото на демокрацията и срещу прилична сума всеки може да си купи информация.Може би има и служители на МВР ,които изпълняват поръчки на различни партии и престъпни групи..Не забравяйте,че доста често операции на МВР са се проваляли заради къртици.
50
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Възелът ще продължава да се разплита по сценария разработен от БСП ,престъпната мафия и ДС.
49
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
да ти пикая на социалистаако това е вярно цецко не трябва да се оттегли ами да бъде заврян в затвораза никакъв не ставате - затова народа не ви вярвапоне като гербавите да бяхте се изцепили това ще направим онова ще направим
48
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А бе психолог ли си психар ли си,а защо няма разговори на ЦЦ?
47
2
 
8
 
! Отговори
Осъзнал се преди 11 години
Първо Найденов се обади и каза какво се случва. След това Цветанов каза, че Бойко бил начело. В типичен герберски стил на прехвърляне на отговорност, Борисов каза, че Герб винаги е бил на Цветанов и той е двигателят. Отново се опитват да прехвърлят отговорността като топка, докато тя не рикошира някъде или не се потули случая. Преди Станишев тупал топката Сега, кой!? Дори и собствените хора на Борисов и Цветанов са погнусени от извращенията, които ги принуждават да извършват !!!
46
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тоя да си гледа любовницата Мая Манолова ида не се занимава с ГЕРБ!На изборите ще види къде зимуват раците и тая прогнила партия ще се разпадне тотално!Само ГЕРБ и ББорисов!
45
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тоя да си гледа любовницата Мая Манолова щото ще му я вземе някой и да не си дава мнението защото по големи *** от *** няма .Ограбиха народа изнесоха парите си в чужбина пуснаха компроматите с подслушванията и сега чакат да спечелят изборите.Да ама не!Гласувайте за ГЕРБ с бюлетина 15!Така ще се оправи България!
44
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
По бързо го разплитайте защото цяла фанела оплетохте ,а за 12 ще ви трябва.
43
7
 
10
 
! Отговори
Гюро Михайлов преди 11 години
Ми, сега, кой излезе, че е ***? Станишев или Боко? Нормално, вече е модерно по- мускулестите да са по- нежни! ГЕРБ- никога повече.
42
0
 
13
 
! Отговори
IQ 46 преди 11 години
"Възелът ще продължава да се разплита. И Ал.Петров каза същото - защо така еднакво мислят ?"И ти и аз и Алексей Петров сме убедени, че в следващите месеци температурите ще се повишават. И аз се чудя защо така еднакво мислим?
41
13
 
11
 
! Отговори
аз преди 11 години
Това избори ли са или нагли комунистически доноси.Другари,говорете за изборите,т.е.лъжете пенсионерите.Но вие си нямате и на идея,ако спечелите съвсем случайно какво ще правите.Не мислите ли,че с тия компромати все повече хора ще гласуват за ГЕРБ,един от тях съм аз,и докато до сега СЕ КОЛЕБАЕХ,СЕГА СЪМ НАЯСНО.Писна ми вече да гледам все такива мутри като теб и другарите ти,барабар с ДПС.
40
4
 
9
 
! Отговори
СИСА преди 11 години
СЛУШАЙТЕ В АФЕРА. ТОВА Е СТРАШНО ЗА БОРИСОВ. ТОЙ ПИТА КАКВО ЩЕ СТАНЕ СЕГА АКО ПОДСЛУШВАТ КАКВО СТАВА. КАТО ОТВОРИ В АФЕРА И ЩЕ РАЗБЕРЕ. ДОРИ СЕ ЧУВА КАК ОТИВА В ТОАЛЕТНАТА.
39
7
 
14
 
! Отговори
Червенодупестия преди 11 години
И кой беше Ангел Найденов, какъв е бил/с друго може ли да се препитава/, какво може/освен да плюе/, с какво ще бъде запомнен. Както и повечето другари около него. Ще ви видим, като ви връчат мандата. На кой по напред ще го лапнете.
38
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Tikvata ne stawa. Glasuvaite za Ataka, samo Ataka misli dobroto na bulgarite, i samo Ataka ste spre aneksirane na zemi ot Turzia
37
1
 
13
 
! Отговори
Иван преди 11 години
Възелът ще продължава да се разплита. И Ал.Петров каза същото - защо така еднакво мислят ?
36
5
 
12
 
! Отговори
es преди 11 години
ЩЕ ми обяснили некой .аз съм на 58 г, винаги се е подслушвало , даже по брутално, но защо сега се повдига този вуяпрос, по добре е да будат контролирани управляващите. всички управници до сега са много богати.
35
2
 
4
 
! Отговори
Въпрос преди 11 години
До ide stiga beМного ми е интересно БСП как ще отговорят на тези въпроси?