Ген. Валентин Петров: Цветанов ще си понесе отговорността

Служителите на СДОТО са нарушили закона, за да не си изгубят работата
Обновена: 5 май 2013 17:34 | 5 май 2013 17:30,
266
Ген. Валентин Петров: Цветанов ще си понесе отговорността
Снимка: Bulphoto

Служителите на специализираната дирекция за подслушване СДОТО са били поставени пред дилемата да нарушат закона или да изгубят работата си. Това е заявил в интервю за TV 7 бившият главен секретар на МВР генерал Валентин Петров.

Според Петров е достоверна информацията, че бившият министър на вътрешните работи Цветан Цветанов устно е разпореждал незаконното подслушване на определени лица. Той е убеден, че Цветанов рано или късно ще понесе наказателна отговорност.

Твърденията на тримата служители от СДОТО потвърждават съмненията ми, че Цветан Цветанов е нареждал безразборно подслушвания, е заявил на свой ред бившият депутат от ГЕРБ и шеф на полицията в Хасково Иван Петров. И според него Цветанов рано или късно ще понесе наказателна отговорност.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


266
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
14
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Бойко, Бойко, много си *** Бойко, теб Цветанов те води за носа, като добиче на кланица ! Ситуацията най-добре я охарактеризира преди време режисьорът Александър Морфов: Нискоинтелигентен охранител по стечение на обстоятелствата стана премиер. НИСКОИНТЕЛИГЕНТЕН !
48
7
 
16
 
! Отговори
стоян петров преди 11 години
Цветанов що не им каже да скочат от третия етаж. Колко от вас мислят, че ще изпълнят това му устно разпореждане. А ако това е истина, просто на Цветанов мястото му е в затвора. Но и обяснява защо сме на това дереже - няма и 1 човек с достойнство който да предпочете закона пред кариерата си. И обясненията от рода ама нали знаеш как е не вършат работа.
47
38
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
БРАВО НА БОРИСОВ. ОТНОВО МЕ СПЕЧЕЛИ НА СВОЯ СТРАНА И МАКАР ДА ЗНАМ ,КОЛКО ГРЕШКИ ДОПУСНАХА ТЕ СА ТЕЗИ КОИТО ВОДЯТ НАЙ-ЧЕСТНАТА КОМПАНИЯ. НЕ ТРАЯ КРАДЦИТЕ ДЕТО ВИКАТ "ДРЪЖТЕ КРАДЦИТЕ" СТАНИШЕВ ТОЛКОВА Е ФАЛШИВА,ВОДАЧ НА НАЙ-МАНИПУЛАТИВНАТА ПАРТИЯ,ВОДАЧ НА НАЙ-МРЪСНАТА ПРЕДИЗБОРНА КАМПАНИЯ.
46
13
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Софийска градска прокуратура /СГП/ официално съобщи, че бившият вътрешен министър Цветан Цветанов е извършил престъпление" ! Така Цветанов може да получи до 8 години затвор . Значи Цветанов е ПРЕСТЪПНИК !
45
4
 
10
 
! Отговори
dan преди 11 години
Теб що те изгониха бе умен
44
7
 
21
 
! Отговори
Дани преди 11 години
Генерала не беше ли изгонен, заради далаверки с акцизни стоки. Смях, изгонен от длъжност....
43
21
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Аз съм за подслушване задължително на всички съдии и политици. Защо само те пищят и се страхуват и още престъпниците. Интересно какво крият то се видя при тримата ***. На народа не му пука. Браво Цецо. Подслушван и свои и чужди ***
42
24
 
13
 
! Отговори
Иван преди 11 години
Какво ще правят шумкарите като фирмата възстанови записа от диска .Този който е подхвърлил папките на Станишев не преценил ситуацията и се наложило да развалят моабета на РД.Ако тези хубавци са имали страх да не загубят работата си и са изпълнявали устни заповеди след сигнала до гл.прокурор защо ще поврежда диска - да спасява Цветанов ? Нещо се разминават мотивите.Да не би да е имало нещо смущаващо в диска - например подслушване на Борисов и Цветанов.Кой би поръчал това ?Сещам се за един...
41
22
 
45
 
! Отговори
Новият ... преди 11 години
Новият Бареков се казва Кеворк Кеворкян, известен още с името - Димитър.Митко цял час облизва Будьо-Лалето по Нова ТВ. Гледах и слушах внимателно. Реших категорично да гласувам против Тиквата. В следващите няколко дни ще опитам да склоня моите роднини и приятели, да направят същото.
40
1
 
25
 
! Отговори
eve1 преди 11 години
Древен философ е казал-,,Невежеството е най-демонската сила" Ние българите ще доказваме това.като си изберем отново партиите докарали ни до най-голямата мизерия и корупция в цяла Европа.
39
25
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До разумен човекВ тая "служба" компетентен означава мошеник... При червените е пълно с такива крадци...
38
7
 
24
 
! Отговори
познай преди 11 години
И Борисов също!
37
30
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Две "бивши" *** казали нещо и тъпите ***, вече изпадат в екстаз...
36
9
 
40
 
! Отговори
кафе без захар ! преди 11 години
Глупавия народ пак ще си го избере! Ние младите да вземем да говорим с родители и баби да ненни затриват бъдещето ! Българския народ не е учебна мишка за да се учат некадърници върху нашия живот
35
12
 
38
 
! Отговори
черни кръгове преди 11 години
Забелязахте ли, какви черни кръгове има отскоро около очите си Цецо? Най-вероятните причини са: хронично безсъние, породено от неспокойство и страх, или дълготрайна консумация на алкохол или на други дроги.
34
9
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Правилно ! На слаб акъл добри намерения не вършат работа ! Борисов не познава законите, не разбира от икономика, хабер си няма от енергетика, животновъдството му е ясно печено на фурна а селското стопанство само надробено в чиния. Станахме за резил. Баща му бил полковник комунист а ние сърдечни будали
33
12
 
38
 
! Отговори
случаен преди 11 години
Цв.Цв. да вземе да се скрие в дън гори и да си чете СРС като мемоари !
32
7
 
36
 
! Отговори
репресивни служби преди 11 години
МВР, ГДБОП, СДОТО, НСО и всички останали репресивни служби, които Цецо Лажецо превърна в банда от биячи и подслушвачи на т.н. "герб-Буда", трябва да бъдат разтурени в този им вид! Трябва да бъдат създадени нови, модерни служби, които да пазят законите, а не да служат на престъпните пожарникарски интереси!
31
5
 
33
 
! Отговори
Ужас! преди 11 години
Ужас! Служители на МВР предпочитат да изпълняват незаконни заповеди на нищожеството Цецо Сересето! Но не и да се ръководят от закона? Така се оправдаваха и военнопрестъпниците от СС ние сме невинни, само дето изпълнявахме заповедите на Хитлер!
30
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
PRIATELSKI 4ENGEDJIISKI RAZGOVOR . KATO ZA SRS SE IZPOLZVA EDNA TELEVIZIA . PROKURATURATA I OSTAVA SAMO DA GO PORTOKOLIRA I DA GO PRILOJI KAM DELOTO . A GOSPODARI NA EFIRA DA HVANAT DA U4REDQT EDNA NAGRADA SPECIALNA ZA ARMENECA - 4ENGE ZA VAZMOJNO NAI NI6TOJNIA DJURNALIST . ZAGLAVIETO I E BEZ ZNA4ENIE - KAKTO I IMETO NA 4ENGETO NA KOETO 6TE BADE VRA4ENO