„Атака“ не ще нови избори веднага

Ще подкрепя експертен кабинет на БСП, чака обаче неговия план
Обновена: 18 май 2013 13:34 | 18 май 2013 13:34,
543
„Атака“ не ще нови избори веднага
Снимка: БТА

„Можем да подкрепим експертен кабинет на БСП, но трябва да видим неговия план, за да водим преговори. Ще го подкрепим, ако основни точки от плана „Сидеров” влязат в него.” Това заяви пред TV 7 проф. Станислав Станилов от партия „Атака”.

Той уточни, че дори и без първоначална подкрепа от страна на неговата партия за бъдещо програмно правителство „Атака” може да го подкрепя по конкретни точки, които съответстват на предлаганите от нея политики.

Проф. Станилов посочи, че „Атака” би настоявала за минимална заплата от 1000 лв. и минимална пенсия от 500 лв. при спечелването на мнозинство в парламента.

Още по темата
 „Този план ще изпълняваме, когато имаме 121 депутати. Сега ще подкрепим идеята за държавна регулация на икономиката. Глупаво е да не гласуваме, ако по конкретен въпрос сме на едно мнение”, каза Станислав Станилов.

Той обаче беше категоричен, че „Атака” „по никакъв начин” няма да влезе в кабинета с министри, заместници и други управленски позиции.
„Досега не сме водили разговори с БСП, ние сме си изказали позицията, те да му мислят”, заяви проф. Станилов.

Според него „Атака” не е за нови предсрочни избори веднага, а и те биха възпроизвели същия резултат.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


543
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
405
14
 
7
 
! Отговори
Владо преди 10 години
До СиянаИ аз така си мислех през 2009, когато подкрепиха Борисов, но не се оказах прав. Рейтингът им скочи главоломно 1 месец преди тези избори, именно защото атакуваха Борисов най-яростно. И сега, ако наистина удържат на думата си и подкрепят кабинет "Анти-Борисов", подрепата им ще се удвои, а ако Борисов и Цветанов влязат в затвора - ще се утрои. Не се разочаровай от Атака, тази партия има конкретни цели и малко по малко ги постига. Просто са нужни години, не става за 2 дена.
404
9
 
6
 
! Отговори
На боклука преди 10 години
Атака с едно необмислено решение се озова в батака. Добре дошли в обновената партия Батака.
403
4
 
12
 
! Отговори
Сияна преди 10 години
Атака вече е политичeски труп.Жалко ..гласувах за тях.
402
4
 
11
 
! Отговори
Продажник... преди 10 години
Сидеров използва игра на думи за да оправдае подкрепата си за правителство на БСП и ДПС,но какво и да приказва е ясно че продаде подкрепата за АТАКА която получи на изборите.Сега ще разиграва какви ли не театри и постановки за да се оправдае,но баламите са на изчезване.Да подкрепяш тези за които толкова яростно си заявявал че са престъпници означава че и ти самия си се превърнал в престъпник.
401
4
 
7
 
! Отговори
эллл бэнди преди 10 години
Блаженни са вярващите и тяхно е царството Сидерово.
400
0
 
7
 
! Отговори
nero43 преди 10 години
До dimitar прав си именно още един предател на нашите интереси на българите
399
4
 
11
 
! Отговори
nero43 преди 10 години
не иска нови избори защото на следващите такива ще вземе под4%. не може г-Сидеров да подкрепяте комунистите защото така подкрепяте и турците срещу които така силно се боритевинаги съм симпатизирал на партия"Атака" но това не може да се случва сигурно е сън и то кошмарен.надявам се конституционния съд да отсъди правилно за нови избори и тогава дупе да ви е яко
398
1
 
8
 
! Отговори
dimitar преди 10 години
oshte edin predatel na balgarskite ineresi.
397
1
 
8
 
! Отговори
эллл бэнди преди 10 години
до дядо не за власт а за пари,него власт и нация не го интересуват.
396
4
 
7
 
! Отговори
эллл бэнди преди 10 години
Разделителния ров на Българското общество се нарича Белене.От едната страна са национално отговорните партии ГЕРБ И ДПС,от другата рубльовките АТАКА/всеотдаина рубльовка/И БСП/ рубльовка с проевропеиски уклон./Когато траино се определим какви искаме да бъдем Руски сателит или искрен член на ЕС-ще започне и възхода ни.Дотогава ще живеем на ръба на оцеляването,с перманентни политически и икономически кризи /през около 4г/
395
3
 
14
 
! Отговори
Дядо преди 10 години
ТОЗИ НИ ПРЕДАДЕ, НОВИ ИЗБОРИ И ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА . ЛОШО СЪМ СЕ ПОДВЕЛ. КОАЛИЦИЯ С БСП и ДПС . АЛЧЕН ЗА ВЛАСТ.
394
6
 
14
 
! Отговори
Дядо преди 10 години
ВОЛЕНЕ, ЩЕ ИЗПИТАШ ГНЕВА НА НАРОДА!!!!!!!
393
2
 
13
 
! Отговори
Алов преди 10 години
Кога ще обрязват Волен и ще му правят сонетска сватба? Или няма какво да обрязват...:)
392
3
 
11
 
! Отговори
эллл бэнди преди 10 години
Малко разсеяно слушаме Местан,а трябва и записки да си водим когато говори,защото ще се окаже по голям патриот от Феса.На него поне му е нужна/личностно и икономически/ независима и стабилна България,докато на Рублата са му нужни само пари.Громеше по ред комунистите,евреите,турците,сега ще разгроми България.
391
3
 
18
 
! Отговори
море преди 10 години
да спрем турцифициранете на българия ,браво бе волене и ти ми говориш за левски и ботев .
390
5
 
19
 
! Отговори
b преди 10 години
най накрая излезе наяве как доган спонсорира атака,горките скинари и националисти помогнали на волен.....
389
6
 
14
 
! Отговори
эллл бэнди преди 10 години
Волен Феса или още Волен рублата продаде Българският национализъм,но изпълни точно повелята на програмистите.Всеки градус до 180 ввв-кешира по милионче за Сидерчо.
388
1
 
13
 
! Отговори
ввв преди 10 години
С тези изказвания, че подкрепя кабинет на бсп+дпс, как да иска нови избори като всички гласували за него ще гласуват за ГЕРБ, само за да не са зачислени към масата на дпс.Големият и велик националист - колко е смешен и как се завъртя на 180, а още няма правителство.
387
2
 
10
 
! Отговори
эллл бэнди преди 10 години
Русофили срещу Русофоби рунд пореден.На терена ГЕРБ-изявено прозападни,в момента на колене поради контузия,БСП-център с проруски уклон,но следяща изкъсо вятъра по терена.ДПС-прозападна с Турски уклон,в кфти положение,хем да запази терена и себе си ,хем да помогне на съседите,Атака силно проруска ориентация с доста алчен лидер известен като Феса или още Рублата,засега успешно се справя с поставените от треньора задачи,всъщност е и рефер на битката. 70% отЗрителите естествено прецакани.
386
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Сидероглу - рязаната пи-ка