„Атака“ не ще нови избори веднага

Ще подкрепя експертен кабинет на БСП, чака обаче неговия план
Обновена: 18 май 2013 13:34 | 18 май 2013 13:34,
543
„Атака“ не ще нови избори веднага
Снимка: БТА

„Можем да подкрепим експертен кабинет на БСП, но трябва да видим неговия план, за да водим преговори. Ще го подкрепим, ако основни точки от плана „Сидеров” влязат в него.” Това заяви пред TV 7 проф. Станислав Станилов от партия „Атака”.

Той уточни, че дори и без първоначална подкрепа от страна на неговата партия за бъдещо програмно правителство „Атака” може да го подкрепя по конкретни точки, които съответстват на предлаганите от нея политики.

Проф. Станилов посочи, че „Атака” би настоявала за минимална заплата от 1000 лв. и минимална пенсия от 500 лв. при спечелването на мнозинство в парламента.

Още по темата
 „Този план ще изпълняваме, когато имаме 121 депутати. Сега ще подкрепим идеята за държавна регулация на икономиката. Глупаво е да не гласуваме, ако по конкретен въпрос сме на едно мнение”, каза Станислав Станилов.

Той обаче беше категоричен, че „Атака” „по никакъв начин” няма да влезе в кабинета с министри, заместници и други управленски позиции.
„Досега не сме водили разговори с БСП, ние сме си изказали позицията, те да му мислят”, заяви проф. Станилов.

Според него „Атака” не е за нови предсрочни избори веднага, а и те биха възпроизвели същия резултат.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


543
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
365
9
 
7
 
! Отговори
razum преди 10 години
Ataka e bila vinagi razumna i otgovorna partiq,ve4e e qsno
364
7
 
22
 
! Отговори
Сидеров преди 10 години
Сидеров Подкрепиш ли Комунистите и Турците следвашия път името АТАКА ше е история
363
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
AMI PONE MOYA VOJD NE SE PREGRASHTA KATO TVOIA S ERDOGAN PLISHTEK I AKO ISKASH DA TI GO PREVEDAT NAEMI SI SEKRETARKA LA*NAR TI NA MENE NAKLON NA 4LENA SHTE MI DAVASH VEDNAGA GO MESTIA OT EDINIAT V DRUGIAT
362
0
 
9
 
! Отговори
saipemable преди 10 години
Трудно чета на български когато е писано с латински символи,затова им прескачам написаното-пишете на кирилица моля Ви!
361
0
 
0
 
! Отговори
эллл бэнди преди 10 години
До Анонименпреведи поне на разбираем диалект
360
2
 
2
 
! Отговори
эллл бэнди преди 10 години
Срамувам се от интернационалистите които превърнаха България в руини,гордея се че идеята за изграждането на Държава се появява отново,затова гласувах за Атака! За възраждане на Османската империя говориш нали.
359
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
I NA TEBE KVA TI E AZBUKATA EFENDI LI SI REJILENTI LI SI KAV SI VE TARMAK
358
0
 
1
 
! Отговори
эллл бэнди преди 10 години
TAPO I NEGRAMOTNO E PO DOBRE OT KOLKOTO DA MANIPULIRASH XORATA I DA SI MISLISH 4E PASAT TREVA BOKLUTSI OSHTE MALKO VI OSTAVA DO 21 MAI Каква азбука ползваш,поне в света нямаподобна на тази.Това стилът и азбуката на новият ви вожд ли е.
357
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
TAPO I NEGRAMOTNO E PO DOBRE OT KOLKOTO DA MANIPULIRASH XORATA I DA SI MISLISH 4E PASAT TREVA BOKLUTSI OSHTE MALKO VI OSTAVA DO 21 MAI
356
2
 
0
 
! Отговори
эллл бэнди преди 10 години
До АнонименТЪПО И НЕГРАМОТНО
355
4
 
6
 
! Отговори
эллл бэнди преди 10 години
Новият кумир на България Волен Сергеевич Местанов,по народному ВОЛЕН ФЕСА.
354
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
JANDARMERIATA NA TOIA SAIT OT ADMINISTRATORI BARABAR S STRANDJATA UBBITOTO KU4E DA VZEMAT DA SI LIAGAT AKO NE ISKAT DA STANAT KRIVI MORKOVI V PRODALJENIE NA TSIALATA VE4ER :D
353
3
 
2
 
! Отговори
saipemable преди 10 години
Срамувам се от интернационалистите които превърнаха България в руини,гордея се че идеята за изграждането на Държава се появява отново,затова гласувах за Атака!
352
0
 
4
 
! Отговори
эллл бэнди преди 10 години
Пирински заяви тази сутрин ,че предизборното споразумение има и не спомената досега клауза за активно след изборно сътрудничество.Сега започва изпълнението му,жалко за тези които му повярваха.Уважавам искрено националистите,защото съм убеден ,че милеят за България,но ми е смешно за Сидеровистите и ми е много интересно защо депутатите не минават на психо тест
351
6
 
4
 
! Отговори
saipemable преди 10 години
Гласувах за Атака защото не ми харесва алтернативата представена от БСП,ГЕРБ иДПС,...верно към момента нямаме тотално превъзходство и трябва да се съобразяваме с другите,но те също са принудени да се съобразяват с нас! От това печели народа!
350
0
 
2
 
! Отговори
эллл бэнди преди 10 години
В нормална страна подкрепата на този тип хора е цел и гордост за всяка партия,тук е срамно ако те те подкрепят и са изолирани от останалата част от населението. Да не говорим,че се чуват срамежливи призиви за тяхното унищожение,засега само в материално отношение.Но ще стане трагично ако не намерите път към тях и те се организират и възприемат вашето поведение на изолация.
349
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Дано най-сетне *** гласували за Атака разберат каква грешка направиха като гласуваха за тази интересчийска и семейна партия. Да им е честита минималната заплата от 1000лв. Щом гласуваме за подобна пасмина, вкл. Герб, БСП и т.н., си заслужаваме съдбата.
348
7
 
7
 
! Отговори
saipemable преди 10 години
Волен не е казал че ще учавства в кабинета.Сидеров казва че ще гласува със ЗА когато кабинета се движи по плана Сидеров-това е Нормално,обратното да не гласуваш за собствените си предложения би било самоубийство!!!
347
3
 
17
 
! Отговори
Сполука за боклука преди 10 години
Атака сега е една ГОЛЯМА РИБА хванала се на въдицата на БСП и това ще е нейната лебедова песен. Симпатизантите едва ли ще и простят и при нови избори ще я пратят при др. Иван Костов. Мислех, че Волен е по-мъдър, но явно съм се лъгал. БСП го ликвидира по най-лесния за нея начин - като му предложи сътрудничество.
346
5
 
12
 
! Отговори
эллл бэнди преди 10 години
Нежеланието да се разговаря с Борисов е нежелание да се разговаря с 1млн.Българи-работещи,образовани,плащащи такси,данъци,осигуровки и всичко останало.Във всяка една нормална страна тези хора се считат за гръбнака на държавността,но според Сидеров те са излишни и ненужни на България,но страшното става когато тези хора осъзнаят и решат ,че България не им е нужна.Сидеров дали те обичат или ти ги мразиш няма значение,важното е че точно те те хранят.