Няма да подкрепим ни един кабинет, ще бъдем вашият кошмар!

Тепърва ще опознаете страданието, закани се Сидеров на ГЕРБ
Обновена: 21 май 2013 13:07 | 21 май 2013 11:40,
504
Няма да подкрепим ни един кабинет, ще бъдем вашият кошмар!
Волен Сидеров Снимка: БТА

„Атака“ няма да подкрепи нито един предложен кабинет и нито един премиер в този състав на този парламент. Това отсече лидерът на националистите Волен Сидеров на първото заседание на новото Народно събрание.

Предупреждавам и съветвам ръководството на ГЕРБ да не спекулира с никакви тройни коалиции. Тепърва ще опознаете страданието, престанете със спекулациите и интригите, обърна се Сидеров към бившите управляващи. 

Той допълни, че „Атака“ няма и да подкрепи нито един шеф на НС, предложен от другите партии, няма и да предлага зам.-председател на парламента.

Българският народ е много мъдър, той не даде властта нито на ГЕРБ, нито на БСП, той постави „Атака“ като свой коректив. Ние ще бъдем вашият кошмар, закани се Сидеров, обръщайки се към депутатите.

„Не съм казал, че ще подкрепям нито Орешарски, нито Бадемов, нито Лешников, няма да подкрепям силуети, няма да подкрепям харизми. Ще подкрепям българския народ. Следвайте интереса на българския народ, иначе ще паднете и ще боли“, предупреди лидерът на „Атака“.

Още по темата
„Не можем да имаме нишо общо с ДПС. С ДПС работеше ГЕРБ през цялото време, не пипна нито един управник, нито един министър от ДПС не беше разследван, нито пък някой от БСП“, изтъкна Сидеров.

„Хората излязоха на площадите и събориха корумпираното и некадърно управление на ГЕРБ. ГЕРБ абдикира, ръководството на партията избяга от отговорност, аз не съм се крил като вас, когато купувахте депутати“, продължи емоционално Сидеров.

Няма да защитаваме лобистки и олигархични кръгове, нито интересите на други държави, ние сме изключението, категоричен беше Сидеров.

Сега ще ви гледам сеира и ще бъда контрол и гарант, че няма да изкривите нищо, закани се лидерът на националистите. Ще гледаме какво ще прави този, който състави кабинет и ще управлява, допълни той.

Сидеров предложи заплатите на депутатите да бъдат колкото минималната заплата в България, да се вдигнат пенсиите, а партийните субсидии да се намалят, а тези, които не влизат в НС, изобщо да не взимат. Според него сметките за ток на българите трябва да паднат веднага, а монополите да бъдат изгонени от държавата.

„Какво говорим за ЕС, за 2020 и други такива дъвки? Положението е трагично. Трябва да се вземат мерки за доходите на хората", отсече още Сидеров. Той се обърна и към представителите на чуждите държави на първото заседание на НС.

„583 хиляди пенсионери у нас живеят със 145 лева на месец. Не идвайте тук с надути бузи да ни обяснявате как се прави демокрация. Елате да видите как живеят българите“, призова той.

В края на словото си той пожела на народните представители здраве и покаяние.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


504
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
373
1
 
0
 
! Отговори
Лекар преди 10 години
facebook/photo.php?fbid=4180089880743&l=6998220139
372
0
 
1
 
! Отговори
Referendum преди 10 години
Електронно проучване на общественото мнение:Вашите прогнози за това какво ще е новото правителствоbgreferendum.bg/referendum/378/
371
7
 
8
 
! Отговори
гостенка преди 10 години
Този човек няма ли кой да го освидетелства накрая? И той е едно ченге като всички останали!
370
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Волен Сидеров с вчерашната си реч ги навря в *** г*з където им е мястото и гербавите и червените и *** и техните ментори и покровители от западните посолства .Такъв човек е нужен на България като Сидеров радвам се ,че гласувах за Атака , това е правилният избор за България !
369
4
 
4
 
! Отговори
Станчо преди 10 години
Тежко и горко ни ако такива защитават интересите на народа? Това ли е новия морал,всеки да му рапортува и се прекланя пред налудничевите му амбиции на месия, този ще спазва закона и ще се грижи за обикновенния човек? Такъв ред и страхопочитание както в парламентарната му група гледах последно когато ни приемаха чавдарчета, но явно някои още живее в това време и май наистина всички кандиат за епутати освен всичко руго ще трябва а преставят и меицинско за психично здраве!
368
6
 
4
 
! Отговори
666! СУПЕР... преди 10 години
....ИСТЕРИЯТА ПОБЕДИ ЛУДИТЕ...ДАВАИ СИДЕРЬОФ КАРТЕЧАРО НА ЕСКАДРОНА...!
367
7
 
6
 
! Отговори
СИМО преди 10 години
ВОЛЕН-ЧАЛМАТА ТАКА СЕ ОПЕТЛА В СОБСТВЕНИТЕ СИ ГЛУПОСТИ,ЧЕ НАКРАЯ СОБСТВЕНИТЕ МУ ПРИВЪРЖЕНИЦИ ЩЕ ГО БИЯТ С КАМЪНИ.
366
10
 
6
 
! Отговори
BIG AL преди 10 години
Един психопат , водач на ***, ще ни определя посоките на развитие ..Един мутант , който не знае съдържанието на понятието КОЛОНИЯ, ни'обяснява" , че сме.Един *** , който НЕ знае , че в колонията НЯМА правителство , няма ИЗБОРИ, няма ПАРТИИ, няма смяна на властта периодично , няма свобода и демокрация , няма свободна преса , няма ГРАЖДАНСКИ права и т.н...Този абориген , в момента публично ни убеждава , че сме колония::))Бяхме - но на СССР , предвид признаците на колониите ..:))) за кой ли път руслките рубли - ще управляват България ..Рубладжиии...Проклети да сте ..
365
4
 
14
 
! Отговори
ля ля преди 10 години
каквото и да говорим той е прав! истината винаги боли! да видим до кога ???
364
7
 
7
 
! Отговори
кorleone преди 10 години
Не Ви ли пролича на поза от 1939 г.-модел-Хитлер,Гьобелс,Гьоринг,Дуче,особенно последния който е бил лишен от височина и постоянно е бил с вдигнати ръчички ! Да е.а и *** !
363
5
 
6
 
! Отговори
vs_petrova преди 10 години
Сидеров се вживява много.С тия разперени ръце и страшен поглед.... Виждали сме и други такива в парламента , но вече ги няма там.
362
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До GERB''Е ти си от Герб - това обяснява неграмотността ти
361
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До GERB''*** народ - слаба държава гащите- Тренчо
360
2
 
5
 
! Отговори
Че преди 10 години
До умерен Имаше България по време на соца, сега я няма, и няма да има с такъв народ - рая.
359
5
 
5
 
! Отговори
пилигрим преди 10 години
В най-големите градове на страната,където е съсредоточена интелигенцията и интелигентният бизнес-познайте коя партия спечели с много???"Атака" от глупаво невежество обективно е *** на червените кърлежи.
358
6
 
14
 
! Отговори
ОТ ЯМБОЛ преди 10 години
Срам ме е, че съм ти вярвал ! Ти г-н Сидеров мислиш само за собствения си джоб !
357
4
 
17
 
! Отговори
мaорa преди 10 години
Aбе Волен верно е превъртел........ужaс
356
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Darth Sidious
355
11
 
15
 
! Отговори
пилигрим преди 10 години
"Атака"е партия на полуобразовани,неуспели в живота.Тя е партия на екстремисти.Разчита на млади"луди глави".Тази партия ,начело с бруталния си лидер,ще подпали "чергата" на България!!!
354
2
 
14
 
! Отговори
Един преди 10 години
Това е най- доброто от този народ!!!!!ако депутатите са "каймака" на народа, то е*ати и народа!