Няма да подкрепим ни един кабинет, ще бъдем вашият кошмар!

Тепърва ще опознаете страданието, закани се Сидеров на ГЕРБ
Обновена: 21 май 2013 13:07 | 21 май 2013 11:40,
504
Няма да подкрепим ни един кабинет, ще бъдем вашият кошмар!
Волен Сидеров Снимка: БТА

„Атака“ няма да подкрепи нито един предложен кабинет и нито един премиер в този състав на този парламент. Това отсече лидерът на националистите Волен Сидеров на първото заседание на новото Народно събрание.

Предупреждавам и съветвам ръководството на ГЕРБ да не спекулира с никакви тройни коалиции. Тепърва ще опознаете страданието, престанете със спекулациите и интригите, обърна се Сидеров към бившите управляващи. 

Той допълни, че „Атака“ няма и да подкрепи нито един шеф на НС, предложен от другите партии, няма и да предлага зам.-председател на парламента.

Българският народ е много мъдър, той не даде властта нито на ГЕРБ, нито на БСП, той постави „Атака“ като свой коректив. Ние ще бъдем вашият кошмар, закани се Сидеров, обръщайки се към депутатите.

„Не съм казал, че ще подкрепям нито Орешарски, нито Бадемов, нито Лешников, няма да подкрепям силуети, няма да подкрепям харизми. Ще подкрепям българския народ. Следвайте интереса на българския народ, иначе ще паднете и ще боли“, предупреди лидерът на „Атака“.

Още по темата
„Не можем да имаме нишо общо с ДПС. С ДПС работеше ГЕРБ през цялото време, не пипна нито един управник, нито един министър от ДПС не беше разследван, нито пък някой от БСП“, изтъкна Сидеров.

„Хората излязоха на площадите и събориха корумпираното и некадърно управление на ГЕРБ. ГЕРБ абдикира, ръководството на партията избяга от отговорност, аз не съм се крил като вас, когато купувахте депутати“, продължи емоционално Сидеров.

Няма да защитаваме лобистки и олигархични кръгове, нито интересите на други държави, ние сме изключението, категоричен беше Сидеров.

Сега ще ви гледам сеира и ще бъда контрол и гарант, че няма да изкривите нищо, закани се лидерът на националистите. Ще гледаме какво ще прави този, който състави кабинет и ще управлява, допълни той.

Сидеров предложи заплатите на депутатите да бъдат колкото минималната заплата в България, да се вдигнат пенсиите, а партийните субсидии да се намалят, а тези, които не влизат в НС, изобщо да не взимат. Според него сметките за ток на българите трябва да паднат веднага, а монополите да бъдат изгонени от държавата.

„Какво говорим за ЕС, за 2020 и други такива дъвки? Положението е трагично. Трябва да се вземат мерки за доходите на хората", отсече още Сидеров. Той се обърна и към представителите на чуждите държави на първото заседание на НС.

„583 хиляди пенсионери у нас живеят със 145 лева на месец. Не идвайте тук с надути бузи да ни обяснявате как се прави демокрация. Елате да видите как живеят българите“, призова той.

В края на словото си той пожела на народните представители здраве и покаяние.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


504
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
12
 
82
 
! Отговори
ТHE Патриот преди 10 години
ВОЛЕН ГИ НАПРАВИ БЪРЛИВИ ВСИЧКИ ПРЕДАТЕЛСКИ КО*ЕЛЕНЦА!ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ ДА ЖИВЕЕ СИДЕРОВ!
12
52
 
29
 
! Отговори
народен преди 10 години
Болен това си може и колко народ излъга тоя да гласува за него.......Ц-ц-ц......
11
8
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
dnes se uverih 4e samo ataka zashtitava grajdanite , vsi4kite drugite samo se smeeha i ne gi interesuva nishto
10
9
 
59
 
! Отговори
Мазния преди 10 години
Волен гази планетата!
9
56
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Нищо ново под Слънцето - Най-малкият, най-незначителният е най-креслив, с надеждата да стане голям. Ми то на пигмея му се иска да е висок, но природата е определила да е нисък. А Волен е и ще си остане политически пигмей!
8
29
 
105
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Волен доказа,че е един истински патриот!
7
22
 
112
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Браво, Волене!
6
0
 
120
 
! Отговори
Р.Овч. преди 10 години
Той се обърна и към представителите на чуждите държави на първото заседание на НС.583 хиляди пенсионери у нас живеят със 145 лева на месец. Не идвайте тук с надути бузи да ни обяснявате как се прави демокрация. Елате да видите как живеят българите
5
59
 
40
 
! Отговори
Джедай мастър преди 10 години
"Тепърва ще опознаете страданието"? Тоя ще ме умори от смях.
4
71
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Диагнозата му изплува на повърхността!А тъкмо бе започнал да прилича на нормален.
3
19
 
102
 
! Отговори
Edin преди 10 години
Честно, гласувах за ГЕРБ на изборите!Но, Сидеров в това си слово бе изключителен - дано направи това което казва, а да не обръща палачинката
2
48
 
16
 
! Отговори
хе хе преди 10 години
А я се поинтересувай кой му купи на Волен телевизията и все още му изплаща кредита за оборудването ?
1
21
 
128
 
! Отговори
yoda преди 10 години
Хайде сега плювачите дето цяла седмица обясняват как Волен бил пристанал на ДПС да ми цъкат минуси. Волен ги *** всички - депутати, министри и дипломати.