ГЕРБ aтакува вота, внесе 3 жалби за касиране в КС

Партията вкара и жалбите на РЗС и НФСБ
Обновена: 22 май 2013 17:50 | 22 май 2013 17:50, Камелия Цветанова
230
ГЕРБ aтакува вота, внесе 3 жалби за касиране в КС
В 16,30 ч. депутати от ГЕРБ внесоха жалбите в КС. Снимка: Булфото

Депутати от ГЕБР внесоха три искания за касиране на изборите на 12 май в Конституционния съд.

При внасянето стана ясно, че вместо една - само жалбата на ГЕРБ за касиране на вота заради нарушения в деня за размисъл, депутатите са внесли искане за касиране и от името на РЗС и НФСБ.

Депутатът Красимир Ципов обясни, че в папките, внесени в КС, има описани много нарушения.

Те се отнасят не само за деня на размисъл, когато гръмна скандалът с намерените в склад в Костинброд 350 000 бюлетини, но и за самия изборен ден.

Още по темата
Става дума за нарушения както в страната, така и в секциите в чужбина. РЗС оспорва резултатите от секциите в Турция, а НФСБ иска касиране заради драстични нарушения в районните комисии.

Приложили сме и доказателства за тези съществени нарушения, обясни Ципов.

Жалбата на ГЕРБ е подписана от 96 представители на партията в НС от общо 97. Единственият, който не я е подписал, е Александър Ненков, за да няма съмнения за конфликт на интереси, защото е син на конституционния съдия Румен Ненков.
 
КС трябва да се произнесе винаги когато е сезиран, това не пречи държавата да се развива, каза Ципов в отговор на въпроса дали не е по-добре да се върви към работещо правителство, а не към нови избори предвид ситуацията в
страната. Той заяви, че ГЕРБ не оказва натиск върху КС.

Други са представителите на политически субекти, които са оказвали, оказват и ще продължат да оказват натиск върху КС, допълни Ципов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


230
Още по темата: ГЕРБКСкасиране
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
165
22
 
33
 
! Отговори
Не на 16та република преди 10 години
Червените ми*етчии искат да ни откъсна от Европа и да ни закачат за каруцата на матушката им - време е да се освободим от ''освободителите'' !Изборите са невалидни!Биесипе са убиийци и крадци!Депесе е незаконно!Болен е ****ал!България за Българите!Всички на улицата! За да я има България!
164
6
 
11
 
! Отговори
ПАЗАРДЖИК преди 10 години
СЕГА ЩЕ СЕ САМОУБИВАТЕ ЗА ВЛАСТ САМИ ЩЕ СЕ УНИШОЖАВАТЕ
163
16
 
18
 
! Отговори
електорат матрялов преди 10 години
До Анонимен 186 Значи да приемем че някои друг е виновен, че общински съветник от ГЕРБ печели поръчка за печатане на бюлетини без конкурс и печатницата на общинският съветник на ГЕРБ са намерени 350 000 бюлетини, които не е трябвало да бъдат отпечатвани, а и дори да са отпечатани е трябвало да бъдат описани и предадени на поръчителя.... Е сори, не сме милиционери, нито с милиционерски интелект. Впрочем никой не е казал че бюлетините са били за ГЕРБ, самите ГЕРБ тръгнаха гузни негонени да бягат
162
35
 
38
 
! Отговори
Katinar преди 10 години
Като не искате ГЕРБ сега ще видите как от утре тока, ще поскъпне с 40% и това, въпреки че навсякъде казват, че потреблението е намаляло. Ще си имаме и нов АЕЦ.Къде са господата с лопатите и всичките онези 40 партии, които хванаха субсидийка и сега си трайкат?
161
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ДО ВАСИЛЕВ: АБЕ ТИ В КОЙ ВЕК ЖИВЕШ,ПРИЯТЕЛЮ,ТИ СЕРИОЗНО ЛИИИИИ ГО НАПИСА ТОВА????????????????
160
45
 
29
 
! Отговори
Muntcho Demokrata преди 10 години
Влакът замина, гербери...Преходът - реставрацията на капитализма - свършва. Гответе се за Народен съд - може и да го касирате от оня свят!
159
33
 
27
 
! Отговори
Bai Hoi преди 10 години
Gerb prestupnici mrusni !!
158
11
 
19
 
! Отговори
Иво преди 10 години
До АнонименАсвалт !?! Абе ейй матряла. Ти си от онези с основното дето са гласували за новата тройна. Що ли неграмотниците врещят най-много? Риторичен въпрос.
157
9
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тръгнали аслани-върнали се нас*ани
156
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
tia sa kato muletata pri transporta na korkaticite i marihuinicite. nosiat papki, nic, a vsi4ko se znae: kade gi nosiat, koi e sastavil papkite, kvo ima vatre i koi sa gi podpisali, nic!ako ima nekoi da e kompetetnten kak da se kiari kato otneses nekade papki e bat ni Cecko.
155
29
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ВИЖДАТЕЛИ ОХРАНЕНИТЕ ЗАГЛАДИЛИ КОСЪМ ДРУГАРИ ГРОБАРИ? ЕТО ТЕЗИ СЕЛСКИ ТАРИКАТЧЕТА УНИЩОЖИХА 100 000 ФИРМИ С ПОДМОЛНИТЕ СИ ДЕЙСТВИЯ И БЕЗДЕЙСТВИЯ И ОСТАВИХА БЕЗ ПРЕПИТАНИЕ 450 000 НОВИ БЕЗРАБОТНИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ. ИСКАТЕЛИ ДА ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ВИ УНИЩОЖАВАТ И ДА ВИ ХРАНЯТ С АСВАЛТ? АКО ИСКАТЕ ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ДА ИМ ЛИЖЕТЕ ДОЛУ ПОДПИСАНИТЕ.
154
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
на всички които са в парламента не им ли стана ясно че държавата тлее и не се ли вземат правилните решения ще бъдат изритани от парламента
153
1
 
8
 
! Отговори
ром преди 10 години
До БЪЛГАРИНот такива българи страда България
152
18
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Каквото и да си говорим факт е, че такава манипулация с тези бюлетини до сега не е имало. В смисъл, че в деня на размисъл нанесоха много тежък удар по ГЕРБ. И вече две седмици след изборите .. нищо не е доказано. Но от комунистите може да се очаква всичко дори да предадат собствената си майка, за да се доберат до властта.
151
9
 
11
 
! Отговори
До „ТОВА СА ФАКТИТЕ” преди 10 години
БСП-палачите/предатели/ на БКПГЕРБ-Проект на обкръжението близко и вярно на Тодор ЖивковДПС-Проект на БСПАтака-интересна формация с интересен лидер :) Формацията излезе от орбитата на първоначалния си финансист Слави Бинев. Слави Бинев е наследник на убития Цветан Цветанов. Цветан Цветанов беше човекът обявил война на старите групировки ВИС и СИК, сещайте се :)
150
14
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До ВасилевПрегледай се, човек! Виж си портмонето, виж си хладилника и тогава ни ги хвали гербавите! От кол и въже събрани - истъсаци на комунисти второ качеств!Хвали ги, слагай минуси - можеш-правиш!Но това им беше на гербавите, а и на останалите партизани! Червения картон е на половина изваден за всички!Разбираш ли го това, жалка душице!
149
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Здравейте циркаджии
148
12
 
22
 
! Отговори
Патиланец преди 10 години
До зъл 176Ти говориш за Бойко. Както казах на мене ми е през таковата за Бойко, който и да е на власт - бизнеса си въри. Въпросът е, че сега ще стане "прекрасно" в прекия и преносния смисъл. Имам предвид, че Орешарски е неграмотен, ако, че се изявява преподавател в УНСС. А и не може да направи нищо без ментора с меката китка и Местан.Ако досега 4 години си страдал от това, че някой е бъркал в *** на комунистите. Сега ще страдаш неизвестно колко, заради това, че комунистите имат да си връщат
147
9
 
18
 
! Отговори
ПЕС преди 10 години
Другари!!!!Не забравяйте, че ние сме на всеки километър!А в Сънито и в Созопол - на всеки метър!!!Не се предавайте, ние сме от джелязо (ние сме наредили на нашия електорат да бере джелязо!)!!
146
7
 
14
 
! Отговори
!?!?! преди 10 години
Скрийте се, бе тюфлеци! Загива 1300 годишна държава, натода й се свършва, а вие само за собствените г*зове мислите!Избори, касации,**тки майни!Я марш да работите и за си изринете л*йната!Че наесен, назима- ние ще ви изринем!И февруари ще ви се струва водевил тогава!Ни срам, ни очи!Алчни, *** ***!