Сидеров и сие: Яне, хвърли жартиера! Горчиво с Бойко!

Националистите спретнаха грозен цирк в кулоарите на НС
Обновена: 30 май 2013 14:36 | 30 май 2013 13:13,
251
Сидеров и сие: Яне, хвърли жартиера! Горчиво с Бойко!
Снимка: БТА

Грозен цирк се разигра в кулоарите на Народното събрание след срещата между ръководството на ГЕРБ и РЗС.

Депутатите от "Атака", начело с лидера им Волен Сидеров, пристигнаха пред парламентарната стая на партията на Бойко Борисов, докато той излизаше след разговора си с Яне Янев.

В този момент националистите ги посрещнаха с бурни викове: "Горчиво".

"Сватбената тематика" продължи с викове: "Хвърли букета", "Хвърли жартиера", "На ръце ли ще се носите" , "Кой е мъжът в семейството" и "Да се целунат младите".

Лидерът Бойко Борисов като че ли не се засегна особено от поведението на Сидеров и компания и посрещна скандиранията им с усмивка.

"Имате опит от тези дни, така че можете да ни покажете как", ехидно вметна Борисов.

Лидерът на РЗС Яне Янев пък се опита да говори за повода за срещата си с ръководството на ГЕРБ - подписката на РЗС до Конституционния съд срещу излъчването на трима депутати на ДПС от София, които според Янев са дошли след преразпределяне на гласовете от Турция.

"Сега софиянци не трябва да допуснат потурчването на София", настоя Янев.

След срещата им стана ясно, че депутатите от ГЕРБ ще подкрепят подписката на РЗС.

Опитът на Борисов и Янев да се върнат на темата на срещата си обаче веднага бе прекъснат от лидера на "Атака" Волен Сидеров, който отново започна да подвиква. Този път той се съсредоточи върху личността на Борисов.

"Бойко и Ердоган се прегръщаха, Ердоган е приятел с Бойко, що не говориш с Ердоган", възмути се Сидеров.

"А ти що не кажеш една дума срещу тази фалшификация, ти защо не каза нито една дума, защо мълчиш, защо сега се целувате с Лютви Местан и Доган", продължи на свой ред Янев.

Бойко Борисов пък запази усмивката си и обясни: "Завистта на хората от "Атака" е видна, защото те никога няма да имат приятели премиери, никога няма да бъдат уважавани", отсече експремиерът и продължи с ударите си по националистите на Сидеров.

"Аз дори мислех, че колегите от "Атака" са дошли да подкрепят подписката за тези избрани трима депутати от ДПС в София. Очаквах, че те са дошли тук, за да се присъединят към нас, а не да бойкотират", обясни Борисов и допълни, че като бивш кмет на София казва, "че е недопустимо в София да има трима депутати от ДПС".

Тук думата отново взе лидерът на РЗС, за да започне да коментира избраното вчера правителство на Пламен Орешарски.

"Ние от РЗС не даваме 100 дни на това правителство. Това правителство е на подменения вот, то е избирано с фалшиви гласове от Турция. Това правителство само преди един мандат имаше цялата власт. Те не са някакви новаци, че да им даваме 100 дни", категоричен бе Яне Янев. "Ние ще бъдем радикална извънпарламентарна опозиция", отсече той.

Янев не пропусна и любимата си тема – олигарсите, които стоят зад сегашната власт.  Той беше категоричен, че българската общественост трябвало да знае кои олигарси стоят зад правителството "Орешарски".

"Трябва ли да се проведе гей парадът, господин Янев?", чу се заядлив журналистически въпрос от партийната телевизия на "Атака".

Лидерът на ГЕРБ отново се опита да се върне на коментар на политическата обстановка в страната, но този път беше прекъснат от шефа на пресцентъра на "Атака" и депутат на националистите – Меглена Александрова.

"Бойко, защо шептиш?", попита тя. "Бойко ще викаш на чичо ти", сопна се лидерът на ГЕРБ.

Между подвикванията и грозните думи стана ясно, че ГЕРБ ще дадат 100 дни доверие на Орешарски, макар че, както се изрази Борисов, му е притеснено.

Цветан Цветанов пък щял да си остане зам.-председател на ГЕРБ, докато тече разследването срещу него.

След като срещата свърши, Сидеров продължи с острите си изказвания, най-вече по адрес на Янев.

"Не мисля, че трябва да се отнасяме сериозно към човек, който така се е провалил на изборите. Той би трябвало да подаде оставка като лидер на партията си след тази потресаваща загуба и провал, който претъпя на 12 май", заяви Волен Сидеров.

Той отново повтори, че ГЕРБ са се опитали да помогнат на РЗС и НФСБ да влязат в парламента, но те въпреки това не са успели.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


251
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
9
 
62
 
! Отговори
strephen преди 11 години
МНОГО НЕЩА Е ВИДЯЛО ТОВА НС ПРЕЗ ИСТОРИЯТА СИ, НО ТАКЪВ *** И РЯДКО ЛА..НО КАТО СИДЕР ЕФЕНДИ НЕ Е!!! СИГУРЕН СЪМ, ЧЕ СКОРО ЩЕ МУ СТАНЕ МНОГО ТЕЖКО ДА СЪЩЕСТВУВА! НО ТОЙ СЕ НАТОВАРИЛ С ДОСТАТЪЧНО СРЕДСТВА ДА ЖИВЕЕ ДОБРЕ НЕ В БГ! ОБАЧЕ КАКВО ЩЕ ПРАВЯТ РЕДОВИТЕ МУ ПУДЕЛЧЕТА? ЧУКОЛОВ - ТОЗИ ЧУК И СИЕ? НАЛИ ЕДИН ДЕН НЯМА ДА СА НС И ЩЕ СЕЕ ВЪРНАТ ПО ДУПКИТЕ СИ, ОТ КЪДЕТО СА ИЗПЪЛЗЕЛИ? АМИ ТАЗИ ДАМА, КОЯТО Е ДОШЛА ОТ НЯКОЯ СЕЛСКА ПАЛАНКА - ЕГАТИ И УВАЖЕНИЕТО КЪМ ЕДИН ПОЛИТИК И ПРЕМИЕР!!!
27
8
 
55
 
! Отговори
! преди 11 години
Долен ,е лабораторен опит на КГБ .Хранен е изключително и само с ГМО .Затова не му се сърдете .
26
8
 
72
 
! Отговори
gang преди 11 години
Сайдероф е тотален и долен "***", пълен ***. Той се надупи на Местаня и Доганя, пък тръгнал да се кълчи като няква долна ***...достатъчно прояви има за Карлуково, стига само да му изиска някой освидетелстване!
25
10
 
53
 
! Отговори
GEro преди 11 години
До анонимен 15 Мдаааа. Точно в народното събрание са се разбрали Бойко и Яне. Че няма къде другаде да се видят, та в стаята на ГЕРБ в народното събрание. Може човек да е ***, но Вие биете всякакви рекордиВие да не сте гласувал за сидероглу на последните избори? Да Ви е честит този "патриот" !
24
9
 
80
 
! Отговори
Gost преди 11 години
Направо съм възмутена, не ми го побира главата ! Как е възможно такова поведение ?! Просташко ! Откровено гнусно ! Това ли са ни народните представители ?! Този *** Сидеров ?! Безпардонен *** ! Народното събрание = седянка на село ! Нямам думи ! "моя пък е по-голям" само не сме чули още... отвратена съм ! И ние трябва да се мъчим да си възпитаме децата като нормални хора ?! Най- голямата чалга в държавата е в парламента !
23
7
 
73
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Сидеров вече не прикрива лудостта си !
22
8
 
83
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Простотията на Сидеров няма граници.То не беше напивания на самолети, буйствания, блъскане на полицаи и всякакви.Какво е следващото?
21
9
 
72
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Волене, да те ш*ба цялото столипиново ти пожелавам. *** турчин такъв гнусен!
20
26
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Той отново повтори, че ГЕРБ са се опитали да помогнат на РЗС и НФСБ да влязат в парламента, но те въпреки това не са успелиПОВЕЧЕ СКАТ НЯМА ДА ГЛЕДАМ!!!!!!!!!!
19
7
 
52
 
! Отговори
Чупакабра преди 11 години
Сидов, Сидеров Крадецът сега дали *** вика дръжте крадеца?*** продажен!!!!!!!
18
52
 
14
 
! Отговори
Divine преди 11 години
Е АЗ КАТО ВИ КАЗВАХ, ЕЧ ЯНЕ ЯНЕВ СЪС ЖЕНА СИ НЕ СЕ Е ВИЖДАЛ ОТ МЕСЕЦИ ВИЕ НЕ ВЯРВАТЕ. ЕТО КЪДЕ БИЛ ПРОБЛЕМА БОЦКО И ЯНЕ СЕ СГОДИХА. ДА СЕ ВЗЕМАТ МЛАДИТЕ И ДВАМАТА СА ПИДАЛИ, ЕТО ФРАНЦИЯ ЗАРАДИ ТЯХ ПРОКАРА ЗАКОНА ЗА ГЕЙ БРАКОВЕТЕ ХАХА
17
3
 
18
 
! Отговори
Сотиров преди 11 години
Към 16 Анонименоколо 20 лв. той е евтин
16
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Искаме бой, искаме бой, искаме бой!
15
10
 
69
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
воленчо колко ли парички е взел за да се надупи така удобно на доганчо
14
49
 
21
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
Вчера в НС Цветанов каза че през следващите седмици ще започнат да излизат компромати срещу новите министри-каза го пак от простотия но трябва да се замислим.Но трябва някой да ги разпространи -е днеска са се разбрали с вярното си пуделче Яни Янев, той става за това да вдига шум.А питаме се информацията откъде я има Цветанов -нали не е подслушвал.Целта на тия простаци сега е да дразнят народа и да го изведат на улицата,разбира се и ще платят затова-те за това стават най много
13
12
 
64
 
! Отговори
IJK преди 11 години
Сидероглу е предател, ближещ нещо си на Путин. Но затова пък богат. Без семейство. ***.
12
10
 
75
 
! Отговори
сашо преди 11 години
За съжаление,Сидеров се оказа предател.Явно е че се води единствено от алчност ,гола отмъстителност и невероятна простащина.Открито даде път на дпс-бсп мафията и си мисли,че избирателите му схващат какво става.Дано да има нови избори скоро.
11
10
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Сидеров и Янев на едно място- безценно! Особено за цирк!
10
9
 
74
 
! Отговори
Gost преди 11 години
Не е нормално народен представител да се държи по този начин , да не се намира на мегдана в селото си?! При това на възраст някъде около 12 години ?!
9
14
 
75
 
! Отговори
! преди 11 години
Господи ,прибери си този изтърсак Долен и давай по -качествени *** за в бъдеще .Амин