Сидеров и Московски аха да се разберат по мъжки

Лидерът на "Атака" ми каза "мангал мръсен", оплака се ексминистърът
Обновена: 31 май 2013 16:02 | 31 май 2013 11:14,
422
Сидеров и Московски аха да се разберат по мъжки
Волен Сидеров i Ивайло Московски в словесен сблъсък. Снимка: Impact Press Group

Нов скандал между ГЕРБ и “Атака“ избухна в Народното събрание, този път направо в пленарна зала. Острата размяна на реплики, които не се чуха, тъй като не бяха от парламентарната трибуна, беше между лидера на “Атака“ Волен Сидеров и бившия транспортен министър и сегашен депутат от ГЕРБ Ивайло Московски.

"Не е по моя вина. Слизайки от трибуната, Волен Сидеров каза: “На теб ще ти замръзне усмивката, мангал мръсен“. Възпитанието ми позволи да го поканя да излезе навън да ми обясни кой е мангал и на кой ще затваря устата", разясни Московски.

По негови думи, откакто Сидеров е в НС, прави само провокации и като пример даде вчерашния скандал пред стаята на ГЕРБ след срещата на Бойко Борисов с Яне Янев.

Друга версия на събитията даде пък Сидеров. Някаква агресия виждам у тези хора, обясни лидерът на националистите, като допълни, че това се държи на страха за разкритията на управлението на ГЕРБ у сегашните депутати от партията на Бойко Борисов.

Колегите могат да потвърдят, че от сектора на ГЕРБ идва непрекъсната вълна от агресия, език на омразата, озлобление за това, че "Атака" им спря връщането във властта, заяви лидерът на партията.

Сидеров се закани, че ще се погрижи Московски да стигне до съд. Това, което Московски ми каза, е доста скандално, за това какво му е казал Волен Сидеров, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в отговор на въпрос на Dnes.bg за коментар на скандала в пленарна зала.

Още по темата
Той също припомни вчерашните сцени пред стаята на партията му при срещата с РЗС.

По думите на Бойко Борисов с тези провокации „Атака“ цели медийно внимание и опит да прикрият подкрепата си

"Да не им обръщам внимание", заяви Борисов в отговор на въпрос на Dnes.bg каква ще е стратегията на ГЕРБ спрямо провокациите на националистите. "Затова го извиках Московски да го предупредя, че е по-добре той да отнесе някой и друг шамар, отколкото да направим такова нещо", посочи бившият премиер.

Борисов все пак допълни, че се надява да не се стига до шамари в пленарна зала.

Целта на всичко това е отклоняване на общественото внимание, заяви Борисов. По негови думи БСП се опитва да избегне обясненията за щедрите си обещания, които, както стана ясно от думите на Борисов, според него няма да се изпълнят.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


422
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
222
3
 
15
 
! Отговори
Инспеткор ХЕИ преди 10 години
Залагам 10 лева за Московски
221
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Само Фидосова може да се справи с Лудия ,едно кроше и кариерата му свършва .Сигурен съм ,4е от срам ще се скрие завинаги.
220
0
 
13
 
! Отговори
ali-bali преди 10 години
Ми и аз съм от *** --- Срам
219
12
 
1
 
! Отговори
Comodo dragon преди 10 години
243, не лъжи ве, ти лично си гласувал за герб (в което няма нищо лошо, а е направо драматично). Личи ти от язовир Искър чак.
218
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
nacionalen predatel Volen!!!
217
6
 
34
 
! Отговори
hahaa преди 10 години
Че на Воленчо какво мъжко му е останало след предателството,което извърши срещу нас,дето гласувахме за него. Всичко свърши,''националистите'' сте за последно там,където можете да плямпате и да ви гледаме сеира... Я кажете като сте големи патриоти що не излязохте с официално изявление за 50000 фалшиви гласа от Турция? Или само давате пресконференции,за да ни се извинявате... Пълен цирк сте!
216
36
 
9
 
! Отговори
MR. Crunch преди 10 години
Слепи хора. Та нали заради ГЕРБ сме в това положение. АТАКА завинаги! САМО АТАКААА !!!
215
28
 
13
 
! Отговори
АТАКА преди 10 години
Долу ГЕРБ - ДА ЖИВЕЕ АТАКА !
214
11
 
4
 
! Отговори
NIKO11111 преди 10 години
ВСИЧКИ *** В БЪЛГАРИЯ СЕ СЪБРАХА В КОАЛИЦИЯ, ЗАЩОТО ТЕЗИ КОИТО СИ МИСЛЯТ, ЧЕ СМЕ СЛАВЯНИ Т.Е. *** СА ТАМ- СПРАВКА АТАКА И БСП, А СЛАВЯНСКИТЕ *** МНОГО ОБИЧАТ ДА СЕ СНОШАВАТ С ТЮРКО- МОНГОЛИ, СПРАВКА ДПС. ИСТИНСКИТЕ БЪЛГАРИ, КАТО КОРЕННО И НАЙ- СТАРО НАСЕЛЕНИЕ НА БАЛКАНИТЕ, С 68% ЗАПАЗЕН ГЕНОФОНД ОТ НАЙ- ДРЕВНИТЕ НИ ПРЕДЦИ НЯМАМЕ ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО, СПРАВКА НАЙ -ПОСЛЕДНИТЕ ЗАДЪЛБОЧЕНИ ПРОУЧВАНИЯ НА ДНК НА СЪВРЕМЕННИЯ БЪЛГАРИЯ. ОСТАВИХМЕ 30 % СЛАВЯНО- ТЮРКО-*** ДА НИ УПРАВЛЯВАТ.
213
11
 
3
 
! Отговори
Comodo dragon преди 10 години
нема кво да го плюете Волен, при условие, че тук съм бил свидетел съфорумците да наричат този министър именно по този начин.
212
11
 
4
 
! Отговори
До Даниелч0 преди 10 години
До Daniel_BGЩе ти строша зъбите бе *** !!! Един и същ човек пише коментари против АТАКА - ГЕРБЕР вероятно...
211
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Волен явно прекалява с белия прах.Да се държиш като *** и да си националист са две съвсем различни неща. До сега от Волен само много сеир видяхме. Ама реален резултат никакъв. Де ги хилядата лева заплата, къде е АЕЦ Белене, нъде са национализираните мониполи и т.н. Голям праз като тръби наляво и надясно какво искал да направи като не знае как и в крайна сметка резултата е нулев.Оценявайте хората по резултатите а не по приказките.
210
5
 
25
 
! Отговори
Мен преди 10 години
На Сидеров и Бареков дилъра им е един и същ.
209
9
 
7
 
! Отговори
paparak преди 10 години
До БАГАИНбагаин - национализмът е като рака в човешкото тяло , рано или късно убива този който го носи .
208
11
 
7
 
! Отговори
БАГАИН преди 10 години
Идеята за родолюбието (национализма) е именно унищожението на партийното разделение , на партиите - проводник на чужда воля и обединението на държавата . ГЕРБ са англосаксонски васали (чужда агентура) , БСП са *** , които само чакаха Т. Ивков да падне за да разграбят и продадът и майките си( безпринципна ***) , ДПС са турска чужда агентура ... България не се управлява от българи от 1393 год. до сега , а следва и се кланя на чужди идеологии и мироглед . Ние не сме дорасли , за своя собствена държава.
207
22
 
7
 
! Отговори
Малоумни ГЕРБЕРИ преди 10 години
Абе *** ГЕРБЕРИ - МНОГО СТЕ ОТВОРЕНИ ЗАД МОНИТОРИТЕ! Излезте навън да изтрия с вас улицата !!!
206
3
 
10
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
До БАГАИНпрепоръчвам ти да прочетеш " Капиталът " , така ще разбереш какво е меч и какво е рало .
205
14
 
5
 
! Отговори
Малко ромче преди 10 години
До *** ГЕРБЕРИХоди при бате Московски. Шъ тъ бие на пучивки.
204
10
 
3
 
! Отговори
БАГАИН преди 10 години
До rangerТи неможеш да мислиш на нивото на което мисля и разсъждавам аз , защото си попаднал в капана на партийното разделение на нацията .
203
16
 
4
 
! Отговори
гражданска позиция преди 10 години
До 224 (ranger),Абе ТИКВО - Не всеки, който е против ГЕРБЕРИТЕ е ***. Просто Благодарение на ГЕРБ сме в това положение!