Сидеров и Московски аха да се разберат по мъжки

Лидерът на "Атака" ми каза "мангал мръсен", оплака се ексминистърът
Обновена: 31 май 2013 16:02 | 31 май 2013 11:14,
422
Сидеров и Московски аха да се разберат по мъжки
Волен Сидеров i Ивайло Московски в словесен сблъсък. Снимка: Impact Press Group

Нов скандал между ГЕРБ и “Атака“ избухна в Народното събрание, този път направо в пленарна зала. Острата размяна на реплики, които не се чуха, тъй като не бяха от парламентарната трибуна, беше между лидера на “Атака“ Волен Сидеров и бившия транспортен министър и сегашен депутат от ГЕРБ Ивайло Московски.

"Не е по моя вина. Слизайки от трибуната, Волен Сидеров каза: “На теб ще ти замръзне усмивката, мангал мръсен“. Възпитанието ми позволи да го поканя да излезе навън да ми обясни кой е мангал и на кой ще затваря устата", разясни Московски.

По негови думи, откакто Сидеров е в НС, прави само провокации и като пример даде вчерашния скандал пред стаята на ГЕРБ след срещата на Бойко Борисов с Яне Янев.

Друга версия на събитията даде пък Сидеров. Някаква агресия виждам у тези хора, обясни лидерът на националистите, като допълни, че това се държи на страха за разкритията на управлението на ГЕРБ у сегашните депутати от партията на Бойко Борисов.

Колегите могат да потвърдят, че от сектора на ГЕРБ идва непрекъсната вълна от агресия, език на омразата, озлобление за това, че "Атака" им спря връщането във властта, заяви лидерът на партията.

Сидеров се закани, че ще се погрижи Московски да стигне до съд. Това, което Московски ми каза, е доста скандално, за това какво му е казал Волен Сидеров, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в отговор на въпрос на Dnes.bg за коментар на скандала в пленарна зала.

Още по темата
Той също припомни вчерашните сцени пред стаята на партията му при срещата с РЗС.

По думите на Бойко Борисов с тези провокации „Атака“ цели медийно внимание и опит да прикрият подкрепата си

"Да не им обръщам внимание", заяви Борисов в отговор на въпрос на Dnes.bg каква ще е стратегията на ГЕРБ спрямо провокациите на националистите. "Затова го извиках Московски да го предупредя, че е по-добре той да отнесе някой и друг шамар, отколкото да направим такова нещо", посочи бившият премиер.

Борисов все пак допълни, че се надява да не се стига до шамари в пленарна зала.

Целта на всичко това е отклоняване на общественото внимание, заяви Борисов. По негови думи БСП се опитва да избегне обясненията за щедрите си обещания, които, както стана ясно от думите на Борисов, според него няма да се изпълнят.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


422
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
242
23
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И аз щях да му кажа същото на Московски!
241
5
 
38
 
! Отговори
гей бей злодей преди 10 години
Болен бил много страхлив бе!! Московски като му каза да излязат онзи бесния се окъка от страх и си подви опашката!!Смо от лаф го докарава фурнаджиисакаат лопата Болен!!
240
27
 
7
 
! Отговори
БАГАИН преди 10 години
До 269 Не ми говори глупости . Аз не съм фен на ''комиците'', на самобичуването и на ''кръчмарските бъзици на гол ***'' . Не ми е нито смешно , нито се подавам на манипулациите на васални пионки(ГЕРБ0 , сложили на власт етнически турчин за министър на културата на България. Волен Сидеров не даде гласът си за БСП или ДПС , а за да може да се стигне до избор на кабинет и България да не остане без управление като номадска ***. От тук нататък именно АТАКА ще бъде балансът и контролът за васалните *** от ГЕРБ ,БСП И ДПС в парламента.
239
4
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До БАГАИНТОЙ СИДЕР ЕФЕНДИ СА ПРАИ САМО НА ЛУД! ИНАЧЕ ПАРИЧКИТЕ ОТ БСП - ТО И ДЕ *** СЕ - ТО СИ ГИ ПРИБИРА И КЪТА СЪВСЕМ, КАТО НОРМАЛЕН! ДАЖЕ НА ШОПОВ НЕ Е КАЗАЛ ТОЧНАТА СУМА....
238
13
 
4
 
! Отговори
БАГАИН преди 10 години
До МислещТова, че твоите приоритети в живота е да пиеш , ядеш и да се е*еш като животно и това да запълва изцяло духовните ти нужди , не означава , че аз съм луд , а че ти си ограничен и че Ф-то на мозъчната ти кухина е колкото това на орех .
237
11
 
13
 
! Отговори
БАГАИН преди 10 години
До Мислещ''СВЕСТНИТЕ У НАС СМЯТАТ ЗА ЛУДИ'' - Христо Ботев
236
4
 
20
 
! Отговори
Мислещ преди 10 години
Багаин, разбирам, че няма пари в лудниците, ама да ви пуснат всички....Сидер Ага клати фес и коро ще е член на ПЕС!
235
4
 
24
 
! Отговори
marsian преди 10 години
Как така ,да се разберем като мъже.Че той Сидерофффф не е мъж .
234
4
 
15
 
! Отговори
БАГАИН преди 10 години
Най -добрият роб е този , който си мисли , че е свободен!
233
7
 
9
 
! Отговори
БАГАИН преди 10 години
Нека ви обесня как стоят нещата в света и къде сме ние: САЩ(управляван от английски родов елит) има 700 военни бази с ~ 15 000 000 армия в тях в 130 държави в света. Тези 130 ''независими държави'' са окупирани от англосаксонска имперска армия(бази на ''НАТО'') и немогат да се нарекът свободни. Елитът на тези нации е унищожени заменен с елит васален на САЩ. С едно щракване на пръсти от страна на САЩ и всички тези 130 ''независими нации'' осигуряват с вота си мнозинство на САЩ в ООН и озаконяват престъпленията на англосаксонските империалисти в света. Най -добрият роб е този , който си мисли
232
3
 
9
 
! Отговори
БАГАИН преди 10 години
До NIKO11111Всички тези народи , които днес използват българската азбука - кирилица , са цивилизовани и културно асимилирани от Българска та империя в миналото . Кто западът е цивилизован и културно асимилиран , от вече изчезналите латинци . Те(латинците) не издържаха теста на времето . Те изчезнаха , но ние все още сме тук и когато съвременното национално пробуждане , което вече в ход завърши напълно , то ние отново ще заемем полагащото ни се по право и заслуги място в света . Ние заедно с гърците и латинците стоим в ядрото на европейската цивилизация .
231
5
 
20
 
! Отговори
strephen преди 10 години
До гад *** komentar 257 ВЛИЗА В ДПС ВОЛЕН, ТРЪГВА СИ ДОВОЛЕН! ОБАЧЕ СИ ОСТАВА БОЛЕН!!!!!
230
5
 
4
 
! Отговори
Йосиф Висарионович преди 10 години
Мы его породили, мы ему по морде чайником дадим!
229
6
 
27
 
! Отговори
strephen преди 10 години
ТАКТИКАТА Е ЕЛЕМЕНТАРНА И МЪЛЧАЛИВО ОДОБРЕНА ОТ БСП И ДПС! НОВОТО Е, ЧЕ ИМАТ ПАРТНЬОР АТАКА, КОЙТО НИКОЙ НЕ ИСКА, НО Е ДОБРЕ ДОШЪЛ, З ДА ИМ СВЪРШИ МРЪСНАТА РАБОТА! ЦЕЛТА Е БОЛЕНЧО ДА ВТРЕЩИ НОРМАЛНИТЕ ХОРА ОТ ГЕРБ, КОИТО НЕ ОЧАКВАТ ДА СА ПОПАДНАЛИ В ЗВЕРИЛНИК! А ВСЕКИ НОРМАЛЕН ЧОВЕК, СРЕЩАЙКИ ЕДИН *** И ПАРАНОИДЕН УМРЯЛ СПЕРМАТОЗОИД КАТО БОЛЕНЧО ЩЕ СЕ СВИЕ! САМО БОЛЕНЧО ДА СЕ МОЛИ ДА НЕ МУ ИЗБИЯТ НА НЯКОЙ БУШОНИТЕ, ЗАЩОТО ЩЕ ГО ОТНЕСЕ ЗДРАВО СЪС СВОИТЕ 70 КИЛА С МОКРИ ДРЕХИ!
228
6
 
4
 
! Отговори
NIKO11111 преди 10 години
До 250 БагаинПринципно си прав, но ние българите нямаме голямо генетично сходство, с чехи, руснаци, поляци например условно наречените славянски народи, които са възприели българската култура и просвещение.Има тънка, но съществена разлика на заблудата, която трябва ясно да се определи в съзнанието на българина.
227
4
 
11
 
! Отговори
Апостол Апостолов преди 10 години
За всичко това е виновен Костов!
226
6
 
27
 
! Отговори
Доган-кръстител преди 10 години
И във Варна всички атакисти псуват като...обидени.
225
4
 
2
 
! Отговори
БАГАИН преди 10 години
*словени
224
6
 
4
 
! Отговори
БАГАИН преди 10 години
До NIKO11111Ние сме славяни , или по -точно - словения и това е лингвистичен термин , а не расов . Пртоизлиза от българската дума - Слово - народ със своя собствена азбука , писмен език . Ние сме наследници на създателите на една от трите европейски азбуки - кирилицата , създадена и разпространена от централна Европа до Китай , чрез културно налагане и културен империализъм от силната българска Патриаршия , през Първата и Втората Българска Империя. Днес ние сме роби борещи се за хляб , но в миналото сме водили класова борба със латинците ,за културно налагане и доминация в Европа и отвъд
223
5
 
1
 
! Отговори
123 преди 10 години
Рядко си позволявам такива квалификации, но поведението и на двамата може да се определи като "първична порстащина" и "мачовски комплекс". Изумително, че се е случило, но по изумителното е, че има такъв широк обществен отзвук!