Бареков се произнесе: ГЕРБ загърбиха отечеството!

Журналистът си призна, че е пращал SMS на Цветанов
6 юни 2013 16:28,
316
Бареков се произнесе: ГЕРБ загърбиха отечеството!
Николай Бареков Снимка: архив, Булфото

Изпълнителният директор на TV7 Николай Бареков си призна, че е пуснал SMS на бившия вътрешен министър Цветан Цветанов с текст: „Г-н Престъпник, не си трийте ръцете с мен. С НЕуважение: Н. Бареков“.

По-рано в парламента Цветанов публично се оплака от съобщението в отговор на въпрос на репортер на TV7 дали не е подменил вота на избирателите с напускането си на залата на Народното събрание. 

“Да, това е SMS, който аз изпратих вчера на Цветан Цветанов, в който си позволих да го квалифицирам като престъпник. Направих това, защото от няколко седмици Борисов и Цветанов лъжат Европа, че са загубили изборите заради мен и TV7”, заяви Николай Бареков.

Още по темата
Журналистът зададе и публичен въпрос към Цветанов дали е вярно, че по време на изборите за президент и вицепрезидент на страната през 2011 г., Цветанов е направил твърдение пред Станимир Флоров, че щом ГЕРБ печатат бюлетините за изборите, значи ще ги спечелят.

Николай Бареков заяви също, че за разлика от ГЕРБ той е сред хората. Обикаля страната и се среща с разочарованите от управлението от последните три години хора. 

“ГЕРБ загърбиха отечеството си и се самозабравиха”, коментира още той. „Те загубиха изборите заради неучастието на голям брой фалшиви бюлетини в изборите, както и заради поведението си във властта”, категоричен е Бареков.

„Не подменяме вота. Ние защитаваме точно тези над 1 милион български граждани, които вие пренебрегвате от вашата телевизия. Но вие си обслужвате само ДПС”, заяви пък Цветан Цветанов по-рано в кулоарите на парламента.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


316
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
157
5
 
17
 
! Отговори
Kremakliev преди 11 години
Sled tv terora na 11 mai kam bg narod,Telefonen teror?!Patzienti bol?!
156
30
 
15
 
! Отговори
вероятно - не преди 11 години
Можете ли да си представите, че България би могла да бъде управлявана от възпитан, умен, честен, почтен, образован и уравновесен политик? Политик, който е пълна противоположност на Бойко Борисов и физкултирника Цвъки? Най-вероятно - не, защото общоприета по нашите краища е простотията и винаги на мода са откровените простаци! Тъжно е да живееш в тази страна!
155
8
 
33
 
! Отговори
Гражданин преди 11 години
На някои хора им е много удобно да не чуват, че няма как бюлетините от Костинброд да се използват без комисиите- а те са съставени над 50 % от най- различни партии различни от ГЕРБ- включително БСП , ДПС и Атака. Това означава хората от БСП, ДПС и Атака да са били съгласни с подмяната, ако я е имало..... Ще видим какво решение за касиране на изборите ще вземе конституционния съд. Ако каже, че всичко е било нормално- на следващите избори по всички телевизии ще предават "опити за преврати", капан
154
7
 
42
 
! Отговори
стига преди 11 години
Като гледам Станишев, Бареков, Местан, Доган- само с Борисов се занимават!??ТОЙ ли е най-важния?НИма 45 години и след това социалистите не злоупотребяваха? Нали тройанат си отиде след протести? "да изхвърлим ***"? Или никой не помни.ПОЛУЧАВАТЕ ЗАПЛАТИ не за да се ДЪРЛИТЕ като пубери, а да ПОДОБРИТЕ живота на БЪЛГАРИНА:ВАШИЯТ е ОХОЛЕН.НО като ви гледам... "ПРЕМЕНИЛ се ИЛИЯ; кат се видял- ПАК в ТИЯ"!!!
153
9
 
49
 
! Отговори
ЕволюциЯ преди 11 години
Забележителна еволюция !!!!!!!!!!! ОТ ДУДУК до МИРИЗЛИВ *** !!! Жалка турска *** !!!Утре синът ти ще се срамува от името си !!!!! Да си достоен и горд човек , е състояние на духа ........... при отрепките тези категории липсват !!!
152
7
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Бареков се произнесе: Аз съм платена марионетка!Журналистът си призна, че е пращал обидни SMS на Цветанов и други депутати.
151
10
 
2
 
! Отговори
Val преди 11 години
Kvo da kaja i az ne znam ami da recem neka da pocnem seriozno da backame a ne da visim po stacki ili podobni gluposti...hayde vsicki na rabota.
150
8
 
44
 
! Отговори
тъпчо преди 11 години
Накажете го този ***. Изтрийте скапаната му телевизия от програмите. А дебелата с*иня Пеевски ДГД
149
34
 
16
 
! Отговори
Бай Иван преди 11 години
Бареков и Слави Трифонов са "най-големите"
148
6
 
40
 
! Отговори
никой преди 11 години
Това нещо на снимката наистина ли е изп.директор на национална тв?
147
12
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Сидеров и Бареков са символите на предателството в новата ни история. Жалки са и противни! Дори не си струва човек да си хаби думите за тях.
146
10
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ОПАА, К*РВАТА БАРЕКОВ СИ ПРИЗНА ЧЕ Е *** ***! НЕ САМО ЧЕ ОБСЛУЖВА ЧЕРВЕНИТЕ ДРУГАРИ ПУБЛИЧНО И В ХОТЕЛИ, АМИ ПСУВА И ОПОНЕНТИТЕ ИМ... ТАКЪВ *** *** КАТО НЕГО РЯДКО ЩЕ СЕ НАМЕРИ ВТОРИ!
145
7
 
30
 
! Отговори
До 154 преди 11 години
напраотив, тоя си е най-обикновено ла*нце, нищо специално :)
144
46
 
8
 
! Отговори
gost55 преди 11 години
До БГ! Срам за нас Българския народ са хората които защитиват малоумното управление на българоубийците от герб и оплюват журналисти като бареков които казват истината за бойко тиквената мутра и цвъцко
143
5
 
10
 
! Отговори
tsolov преди 11 години
До БГ! ИДВАМЕ С ВИНКЕЛО СЕГА ГИ ИЗБИРАМЕ ПО ПРАВИ И ДЕБЕЛИ
142
8
 
51
 
! Отговори
БГ! преди 11 години
ТОЗИ ПЬРВО ТРЯБВА ДА БЬДЕ ЛИНЧУВАН!!! ПРЕДАДЕ БЬЛГАРИЯ НА ТУРСКОТО ПРАСЕ ПЕЕВСКИ!!!
141
8
 
39
 
! Отговори
иван преди 11 години
Предателя говори за предателство!?!?!
140
7
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Барекоглу е ***!
139
39
 
7
 
! Отговори
tv7 преди 11 години
Давай Бареков разкажй всички далавери на Герберасите долни и гадниииииииииииииииииииии
138
8
 
38
 
! Отговори
ivo преди 11 години
ООООООООО ЖЪЛТИ ТУРЦИИИИИИИИИИ........Бюрек ,не се прибирай в Пловдив ,никой не те иска в града ни.