ГЕРБ ще се разцепи, категоричен е Мирослав Найденов

"Политическото воайорство е страшно изкушаващо"
Обновена: 26 юни 2013 07:37 | 25 юни 2013 21:18, Елка Василева
154
ГЕРБ ще се разцепи, категоричен е Мирослав Найденов
Мирослав Найденов. Снимка: архив, Булфото

„Категорично ГЕРБ ще се разцепи. Хората отидоха заради Бойко Борисов и заради ценностите на Европейската народна партия (ЕНП), а в момента самият той заяви, че партията е на Цветан Цветанов”. Тази категорична позиция изрази пред bTV бившият земеделски министър Мирослав Найденов.

В отворено писмо партийни организации от цялата страна поискаха да бъдат отстранени Цветан Цветанов, Искра Фидосова и ковчежникът на партията Цветомир Паунов. По думите на Найденов причината за това е авторитарен и безпардонен стил на партийно управление, който те са наложили.

На среща в Етрополе членове на ГЕРБ са обсъдили т.нар. „кърваво писмо” с искания за отстраняване на тримата. Въпреки заявките на Борисов и Цветанов, че конфликти няма, а функционерите търсели вниманието на лидера си, Мирослав Найденов твърди, че сдобряване няма. „Подаването на ръка е жест на възпитание”, коментира още той.

Още по темата

„Подслушването (скандалният разговор Найденов-Борисов-Кокинов) преля чашата, нарушаването на човешки права не се толерира никъде. Политическото воайорство е страшно изкушаващо. Всеки иска да знае какво се случва в неговите противници и това се изражда в гледане под чаршафите”, заяви Найденов.

Той е убеден, че освен него и други от ГЕРБ са били подслушвани незаконно от СДОТО или друга, подопечна на бившия вътрешен министър структура.

На сбирката в Етрополе е решено да бъде създадена Facebook  група с името „Истината за ГЕРБ”. Там е публикувано и „кървавото писмо”, в което се посочва, че оставките на Цветанов, Фидосова и Паунов са належащи по ред причини, сред които и „безпринципното и на моменти нагло налагане на техни протежета”.

По думите на Найденов не се говори за създаването на „ГЕРБ 2”. Ставало дума за хора, които споделят еднакви десни убеждения.

По повод образуваните днес две дела за полетите на Авиоотряд 28, бившият министър заяви, че той самият няколко пъти е ползвал услугите му. Единият път било заради хуманитарна криза между Сърбия и Косово. „МС реши да отида, излетях със Спартана с бизнесмени и кацнахме на военно летище. Срещнах се с Хашим Тачи и договорихме хуманитарен канал”, обясни Найденов. Друг повод да лети било наводнението в с. Бисер.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


154
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
106
3
 
37
 
! Отговори
Пешо преди 10 години
А ти Миро отдавна трябваше да си в затвора.
105
15
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ГЕРБ няма да се разцепи! Колкото и да им се иска на някой това просто няма да се случи.
104
12
 
47
 
! Отговори
100 преди 10 години
Тоя е изключително противен ***! И се продаде на мръсните ***, а Герб му пазеха гърба. ***!
103
6
 
34
 
! Отговори
омерзен преди 10 години
Предателите са еднакво презирани и от двете страни. Такъв *** не бях виждал скоро. Няма да имаш бъдеще, това е ясно, живей си с парите, дадени ти от БСП, и не се поглеждай в огледалото.
102
8
 
16
 
! Отговори
DDD 67 преди 10 години
До Анонимен 114:За разлика от теб, аз съм *** дипломиран инженер, фирмата ми е регистрирана в далечната 1992-а, и до момента е на пазара. Сам си сметни с многото си образования, колко години са това. И съм противник на ГЕРБ! Според теб това прави ли ме човек "втора ръка"?
101
14
 
18
 
! Отговори
USA преди 10 години
До Никога повече ГЕРБPo Zabluden ot teb v Foruma ne Vigdam.....
100
5
 
20
 
! Отговори
76 преди 10 години
Я, Микрофон Найденов
99
9
 
30
 
! Отговори
Протест преди 10 години
Тези протести не са за да се върне герб на власт
98
19
 
41
 
! Отговори
sboo преди 10 години
Ако ГЕРБ се разцепи ,това значи само едно,БСП първа политическа сила,следвана от ДПС,това ли искаме ??????????????В момента колкото и да не харесва на някои ГЕРБ това май е единствената алтернатива срещу съюза БСП,ДПС и Атака.
97
33
 
22
 
! Отговори
НЕЕ преди 10 години
Никога вече герб,съсипаха народа
96
5
 
26
 
! Отговори
vajnata преди 10 години
Този предател да се скрие някаде и да не плюе ако беше във власта да *** щеше да говори друго!
95
11
 
13
 
! Отговори
Никога повече ГЕРБ преди 10 години
До Анонимен 114E .. има и заблудени , дано скоро се осъзнаете !
94
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Този предател го пускат по медиите с поредното ла...но винаги, когато хората са призовани да избират - сега във Варна предстоят избори и битката там е жестока. Затова и онзи, който се прави на главен прокурор пуска от два дни пушилки с имунитета на Цветанов и дела за авиоотряда. Те другарите по друг начин не могат да се явят на избори, само с ченгеджийски компромати, което показва колко високо им е мнението за опростачения умишлено народ. И понеже НЯМА истински провинения на ГЕРБ, все такива...
93
18
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Привърженик съм на ГЕРБ - владея три западни езика и имам две магистратури и една преквалификация, завършени с отличие. Не знам какво си личи за мен, но за теб си личи, че си платен. Това е доста неприятно, нали?
92
23
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Привържениците на ГЕРБ са предимно милиционери, мутри и простаци. Личи си по езика.
91
8
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И на децата е ясно, че записите в Банкя са правени от този мършопродавец.Не бих защитавал Цветанов, но тоя е егати наглата твар.
90
12
 
24
 
! Отговори
петър преди 10 години
МНОГО ТИ СЕ ИСКА, ЗАЩОТО И ТИ БЕШЕ ВНЕДРЕН В ГЕРБ . АТЕНТ ПОД ПРИКРИТИЕ. ЗАПОЧНАХА ДА ИЗЛИЗАТ ВНЕДРЕНИТЕ- В ПЛОВДИВ, В СТАРА ЗАГОРА. ЩЕ ИЗЛЕЗАТ ОЩЕ МНОГО ТАКИВА АГЕНТИ НА СЛУЖБИТЕ. ЩЕ СЕ ПРЕЧИСТИ ГЕРБ И ТОВА Е ДОБРЕ.
89
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
NE SI PRAV.
88
4
 
28
 
! Отговори
Ботуш Каишев преди 10 години
То пък кой ли е мислил, че това недоносче ще изкара повече от царската партия?Плъховете напускат кораба!
87
5
 
31
 
! Отговори
Ренегат преди 10 години
Тоя нали щеше да бяга и да се крие някой да не го утрепе. Да си признае какво са му дали за да храчи по хората, с които е работил. Малка черна душица!