Оставка на кабинета "Орешарски" иска Цвeтанов

Бившият МВР шеф смята, че Волен Сидеров всява хаос
Обновена: 29 юни 2013 16:45 | 29 юни 2013 16:27,
180
Оставка на кабинета "Орешарски" иска Цвeтанов
Снимка: БТА

Най-доброто решение за България в тази напрегната политическа ситуация е оставката на правителството, настоя зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов, който присъства на двудневния форум под мотото: "Новата политическа култура - предизвикателство пред политическите екипи".

По думите му, трябва да се работи в посока намаляване на напрежението, търсене на обществен консенсус за промени в Изборния кодекс и скорошно провеждане на парламентарни избори, в края на септември.

Още по темата

Според него действията, които се предприемат от българската полиция, са изключително адекватни, защото полицаите винаги са най-потърпевши.

"За голямо съжаление има политици като Волен Сидеров, които не зачитат труда на тези полицаи и търсят тази провокация", смята Цветанов, цитиран от "Фокус".

Бившят МВР шеф коментира, че недопустимо народен представител да влиза в Народното събрание демонстративно с оръжие или с полицейска палка.

"Всеки с поведението си трябва да допринася за намаляване на напрежението, а не да с поведението си да провокира това напрежение", отсече той.

По думите на Цветанов Сидеров е допринесъл за хаоса в държавата.

"На първо място с това, че подкрепи правителството на Пламен Орешарски и в момента и БСП, и ДПС търпят всяко едно негово действие, защото знаят, че от него зависи оставането им власт", коментира той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


180
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
100
16
 
8
 
! Отговори
х преди 10 години
Прав е Цветанов, на много хора са им промити мозъците следствие на десетилетията комунистическа наглост
99
7
 
19
 
! Отговори
ОХ! преди 10 години
СКРИЙ СЕ НЕ ПРОВАЛЯЙ И МАЛКОТО КОЕТО Е ОСТАНАЛО ОТ ГЕРБ ХОРАТА СЕ ОТКАЗВАТ МАСОВО ОТ ГЕРБ ЗАРАДИ ЦВЕТАНОВ ФИДОСОВА И ОЩ НЯКОЛКО ФЛЕГМИ
98
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До всички които плюете Цветанов. Ако се напънете още малко, ще ви олекне (от към отзад) на добър час.
97
7
 
31
 
! Отговори
gogo преди 10 години
Аз съм герберче и силнаДС мене ме е родила;с грубост, с крадене обилномойта Партия е сила.Аз съм герберче. Обичамнаште планини застроени,крадец да се наричам -първа радост е за мене.Аз съм герберче зловонно,в край злокобен аз живея,всичко българско и родноплюя, мачкам и пилея.Аз съм герберче и раснав дни немили, в срамно време,син съм на змия опасна,син съм на будистко племе.
96
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
О ! Любителят на срастването на държавата с властта отново се появи.Само по живково време имаше такова срастване--не си ли член на БКП ,не можеш да заемаш определени длъжности и спираш да се развиваш кариерно. Със идеите на Цветанов за "верни поддържници" се цели и постига същото. Това си е тоталитаризъм в чист вид. Стремежът е да има голямо количество клакьори и някакво количество мълчеливи недоволни...Така у нас е създадена мафията "Мой човек"...Хиляди по здрави на любителите на тоталитаризма!
95
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Оди да те гушка тъщата и да слушаш!
94
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Има произнесена присъда за НЕЗАКОННО ПОДСЛУШВАНЕ. От български съд. Незаконно са подслушвани разговори на подсъдим и негов адвокат. Ако нарушаването на закона е нещо друго, ако не НЕЗАКОННО, какво е тогава? Има и многобройни други нарушения с манипулиране на СРС чрез вадене и прибавяне на реплики, за да се "докаже" вината на някой невинно набеден. И т.н. За това пряко отговаря човекът с особена форма на главата. В цивилизована страна би му се събрал доста голям срок за "отслужване" при бай Ставр
93
6
 
10
 
! Отговори
www преди 10 години
ДА ПРАВИЛНО - ТОЙ ОСТАВКА ТИ В ЗАТВОРА..
92
22
 
6
 
! Отговори
Оня преди 10 години
До 95Престъпление до този момент няма доказано...
91
6
 
27
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
Големият въпрос е: знаел ли е Борисов, че неговият подчинен Цветанов е вършил престъпления? Нищо в тази държава не става без знанието и личното одобрение на Бойко. Така твърди и Цветанов не е вършил нищо без знанието на Борисов. Това се доказва от фактa, че ексградският прокурор Кокинов докладва първо на Борисов резултатите от проверките на прокуратурата.
90
6
 
31
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
Цветанов се закле, че не е нарушавал закона. Едва ли хората, които го познават, са му повярвали с клетви в здравето и живота на децата не се прикриват престъпления.
89
8
 
37
 
! Отговори
Фалконе преди 10 години
герб не стават нито за власт а както виждаме всеки денне стават и за опозициявъобще некадърна работаВЪН БЕ ГЕРБ!!!
88
5
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Нека да има нови избори и пак ще гласувам против българоубийеците от герб.Само и само да видя нас.аните гъ.ове на бойко медотиев борисов мутренската тиква ,пинокио на снимката и техните безмозъщъни герберски фенове.Така ще вие герберчета със тези протести си вкарахте автогол
87
5
 
29
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
Примката се стяга около Цветанов. Той говореше, че съдът обслужва мафията, че нарочно се протакат дела. Сега прокуратурата, която е част от съдебната система, го гони самия него.
86
4
 
26
 
! Отговори
1 преди 10 години
От както Сидеров стана председател на комисията по корупция , някои хора ги тресе голям страх и използват цялата медийна и друга пропаганда против Сидеров.
85
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Първо - затвор за теб. След това всеки по реда си.
84
7
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тоя цветан цветанов ако го видя някъде в провинциата.Със огромно удоволствие ще му се изплюя върху грозната му мутра.Нека да има нови избори и пак ще гласувам против българоубийеците от герб.Само и само да видя нас*аните гъ*ове на бойко медотиев борисов тиквенската мутра на пинокио на снимката и техните герберски безмозъщни фенове.Така че вие герберчета си вкарахте автогол със тези протести
83
2
 
17
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
Отдавна звучи банално, но е добре да се повтаря - в така наречения нормален свят, към който уж принадлежим, за такива неща политиците веднага си отиват. Нещо повече: в нормалния свят такива хора трудно биха си пробили път в политиката. В България те стигат до върховете на държавата.
82
5
 
37
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
Жалки и смешни се Тикви дебелокори в своето самонавиване. Че не спечелихте изборите е факт, а че все още ни затрупва всичката ви мръсотия и афери е показател, че със сигурност все повече хора ще се осъзнаят и напуснат потъващия кораб- Герб
81
4
 
31
 
! Отговори
Валентин преди 10 години
В мътни вода утайката от ла*на почна пак да драпа нагоре.