Оставка на кабинета "Орешарски" иска Цвeтанов

Бившият МВР шеф смята, че Волен Сидеров всява хаос
Обновена: 29 юни 2013 16:45 | 29 юни 2013 16:27,
180
Оставка на кабинета "Орешарски" иска Цвeтанов
Снимка: БТА

Най-доброто решение за България в тази напрегната политическа ситуация е оставката на правителството, настоя зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов, който присъства на двудневния форум под мотото: "Новата политическа култура - предизвикателство пред политическите екипи".

По думите му, трябва да се работи в посока намаляване на напрежението, търсене на обществен консенсус за промени в Изборния кодекс и скорошно провеждане на парламентарни избори, в края на септември.

Още по темата

Според него действията, които се предприемат от българската полиция, са изключително адекватни, защото полицаите винаги са най-потърпевши.

"За голямо съжаление има политици като Волен Сидеров, които не зачитат труда на тези полицаи и търсят тази провокация", смята Цветанов, цитиран от "Фокус".

Бившят МВР шеф коментира, че недопустимо народен представител да влиза в Народното събрание демонстративно с оръжие или с полицейска палка.

"Всеки с поведението си трябва да допринася за намаляване на напрежението, а не да с поведението си да провокира това напрежение", отсече той.

По думите на Цветанов Сидеров е допринесъл за хаоса в държавата.

"На първо място с това, че подкрепи правителството на Пламен Орешарски и в момента и БСП, и ДПС търпят всяко едно негово действие, защото знаят, че от него зависи оставането им власт", коментира той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


180
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
2
 
20
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
Боко не може да прехвърли на никого отговорността за създаването на политическия Франкенщайн Цветан Цветанов
59
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Този който говори истината от 99 села го гонели! Сега овцете дто ми кликат минуси какви облаги имат от този мулти национален парламент!
58
15
 
4
 
! Отговори
до БР преди 10 години
Орешарски е истински икономист, и за това ще работи за мафията, до като ти копаш картофите и няма да разбереш нищо, до като той си направи пачката и нахрани мафията!
57
6
 
17
 
! Отговори
Танев преди 10 години
Прав е човекът в сравнението с царя и пъдаря! Дотам я докарахме. Какви управници искаме да имаме - типове като Цвъ, Тикваров, Цачева, Фидосова, които не знаят бъкел чужд език и ни излагат в чужбина?! Наистина ли? Или продажници като Надка, Паси, Пръмовица? Не че Станишката е цвете за мирисане! Какво да правим? Дайте да намерим "европейци", но не като "парикзолога" или такива, които псуват по комунистите, а са от най-карпамото котило на БКП.
56
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ей, тоя *** още ли не е в пандиза
55
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
da se proveri s kogo Ceco izgriz teleskite prajoli koitpo Buda mu naredi da dostavi na ku4eto otkrilo tialoto na momi4eto ot Pernik
54
4
 
14
 
! Отговори
Аз преди 10 години
Не е до червени сини зелени и тем подобни значи когато този беше на власт някой да му е пречел да управлява до като не се нас.аха
53
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А бе ейййй!!!Писна ми да ги гледам всичките от прехода до сега политици!Махайте се !!!
52
6
 
3
 
! Отговори
stani6gei pedalov преди 10 години
tronata lamia ima to4no 10 dena slet 2dena sider aga 6te se izdani
51
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
КАК МОЖЕ ПРЕСТЪПНИКА ДА ИСКА ОСТАВКА?МЯСТОТО МУ Е В ЗАТВОРА !
50
1
 
15
 
! Отговори
електорат матрялов преди 10 години
До Анонимен 42 Няма държава която да е заменила цар с пъдар и да е "прокопсала". А като се има предвид колко крадлив беше царя, какво да си говорим за пъдяря му...
49
3
 
19
 
! Отговори
електорат матрялов преди 10 години
До pepatilena Toчно при този милиционерски *** олигарсите станаха два пъти по богати....
48
4
 
24
 
! Отговори
БР преди 10 години
До муцаТъп си! Орешарски е един от най-добрите икономисти, ако сам не може да си разпредели парите то нямаше всеки да го хвали, включително и бавноразвиващите се управници на ГЕРБ. А тоя физкултурник няма право да говори, окраде цялата държава и най-накрая си хвърли оставката. За съжаление има такива *** като тебе дето поддържат подобните си по интелект и заради вас и това правителство ще падне, а като се върне Буда, нещата стават страшни.
47
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Има финансови кръгове около този парламент, които веднага като вземаха власта започнаха да тероризират неплатежоспособните! Отлично съм запознат с действията на Про Лего, за това ви съветвам да внимавате с подобни власт имащи терористи!
46
2
 
12
 
! Отговори
Танев преди 10 години
Истината за кукловодите е в мътната вода. Един от тях ще направи парички на гърба на простолюдието, друг ще отърве затвора, трети ще излезе от фризера като политически труп и ще пробва да обязди протестите в името на така милата му власт! В "името на народа", разбира се! 23 години цирк - 23 години "демокрация"! Затова моите деца са в чужбина и не мога да ги върна за нищо на света. За жалост. С типове като Цвъ, Тикваров, Костов, Пръмова, Сакса, Станишев, Янка, Болен да дълъг път не се тръгва!
45
12
 
6
 
! Отговори
pepatilena преди 10 години
До 28 тоя *** за 3 години работа намали криминалната престъпност в пъти, почти ликвидира тежката криминална престъпност и икономическата престъпност. Успя да спре мастити червени олигарси и децата им да източват бюджета с далавери и затова сега ботове като теб повтарят глупости, които им ги казват извънземните. Бих се радвал ако ти и тебеподобните ти се отделите в отделна държава с извънземните и червените олигарси да си живеете сами, ама няма... Вас всички ви има само за наша сметка!
44
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ако протестиращите не се разграничат от изказванията на лидерите на ГЕРБ ще ми е трудно да повярвам в чистоплътността на протестите.Прекалено голямо съвпадение има в исканията на двете страни.А има начини.Например една вечер сборът да е пред централата на ГЕРБ.Нима ББ и ЦЦ да не са заслужили това минимално уважение?
43
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А държава управлявана от гей,бей и луд какво е? Държава на алигофрени като феновете на ибрика.
42
24
 
11
 
! Отговори
Гербер преди 10 години
Браво Цецо !
41
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А хвърлянето не камъни и бутилки по главите на хората какво е бе наркоман? Ибрици долни сте вие!