ГЕРБ ще пребъде, убеден е Цветан Цветанов

Зад отцепниците стои Бареков, твърди той
Обновена: 8 юли 2013 09:12 | 8 юли 2013 08:40,
184
ГЕРБ ще пребъде, убеден е Цветан Цветанов
Снимка: архив, Булфото

Убеден съм, че няма да има вълна от напускащи партия ГЕРБ, категоричен бе зам.-председателят на политическа партия ГЕРБ Цветан Цветанов.

"В събота бях във Враца, където приеха нови членове и всички изразяват подкрепа", допълни той пред Нова телевизия в коментар на вчерашното писмо на петима отявлени ГЕРБ-ери да напуснат партията и да основат нова политическа формация.

Вчера Иван Петров, Павел Димитров, Недялко Недялков, Константин Хаджигаев, Емил Димитров разпространиха декларация до медиите, че започват поетапно прекратяване на членството си в ГЕРБ.

Още по темата

В декларацията им се посочва, че през последните години партията е била овладяна от хора, непритежаващи съвкупността от морални, политически и професионални качества, изисквани и очаквани от обществото.

Цветанов днес обясни, че членството в партиите е доброволно и всеки сам преценява дали да остане или да си тръгне.

По думите му зад отцепниците от ГЕРБ най-вероятно стои Николай Бареков, защото "знаем, че той ще прави политически проект", каза Цветанов.

Според сметките на дясната ръка на Бойко Борисов в ГЕРБ членуват над 70 хиляди души.

По темата за протестите и това дали те ГЕРБ седи зад тях Цветанов каза, че няма как за часове да се организират 20 хиляди души.

"Това са спекулации. Протестът е справедлив, защото е недопустимо държавата да се управлява по този начин", аргументира се бившият вътрешен министър и добави, че лицата на ГЕРБ не присъстват на тези протести.

Времето трябва да покаже истината, а истината е, че съм невинен. Съдът е този, който преценява дали едно лице е виновно или не", коментира той сблъсъка си с Темида по вече двете образувани срещу него дела – едното за възпрепятстване на разследването срещу бившия началник на ГДБОП във Велико Търново Орлин Тодоров, а другото, че е допуснал безконтролно подслушване.

За обвиненията срещу него Цветанов обясни: "Това е опит за дискредитиране, както на мен, така и на ГЕРБ. Аз съм невинен и това ще се докаже с времето. Ханс Пьотеринг, депутат от Бундестага ще участва също в защитата ми", посочи той.

"Що се отнася до това, че съм възпрепятствал използването на СРС-та, СРС-тата е един технически способ, а има много други оперативни способи, които могат да се използват. Следователите са тези, които трябва да доказват твърденията си", обясни още бившият вътрешен министър.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


184
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
8
 
43
 
! Отговори
ХА ХА ХА преди 10 години
ТЕЗИ МРЪСНИ БЪЛГАРОУБИЙЦИ НЕ СПРЯХА ДА НАСТРОЙВАТ ЕВРОПА СРЕЩУ НАС С ЕДНА ЕДИНСТВЕНА ЦЕЛ - ВЛАСТ, ПРЕСТЪПНИК ВИКА ДРУГ НЕМСКИ ПРЕСТЪПНИК ДА ГО ЗАЩИТАВА В БЪЛГАРСКИ СЪД, ХА ХА ХА ОТ КЪДЕ НА КЪДЕ
12
6
 
34
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 10 години
На Барека много му вдигат...акциите;да олаби цяла една...европейска партия.Това не е...кротък журналист,предъвкващ...сдъвканите новини,а цял...терминатор.Давай Барек,докажи на какво си способен.Стига...жени са правили партии;време е един истински мъж да застане на чело и да разбие статуквото.
11
8
 
34
 
! Отговори
Не е виновен преди 10 години
Не е виновен само той. Виновна е цялата система създала възможност хора ,като : мафиота Борисов, хидроинженера Доган, неуравновесения Сидеров, трипероносеца Първанов, арогантния и ограничен Станишев и др. да ни управляват. Виновна е повсеместната корупция поддържана от управляващите и дълбоко вкоренена в бита на българина, виновни сме и ние самите защото имаме робска психика, нисък интелект, лошо възпитание и липса ва демократични традиции.Няма оправия!Бягайте от БГ.СЪЗНАНИЕТО СЕ ПРОМЕНЯ БАВНО.
10
9
 
52
 
! Отговори
ХА ХА ХА преди 10 години
ДО ТОЗИ Ханс Пьотеринг, ДЕПУТАТ ОТ Бундестага ЛИ ОПРЯ ДА ТЕ ЗАЩИТАВА ДОЛНА ПОДЛОГО, ПРОДАЖНИК, НИЩОЖЕСТВО. ЯСО СИ СЕ НААКАЛ ЦЕЦОООО ДА ОПРЕШ ДО ЕВРОДЕПУТАТИ ДА ТЕ ЗАЩИТАВАТ. ТИ СИ ПОДСЪДИМ В БЪЛГАРИЯ И ЩЕ ТЕ СЪДИ БЪЛГАРСКИ СЪД А НАРОДА ВЕЧЕ ТЕ ОСЪДИ
9
7
 
44
 
! Отговори
БРАННИК преди 10 години
ПОлиционери вече не ми трябват, ходи в катуните да черпиш кебапчета и лимонада. *** ***. Националните предатели ще виснат.
8
8
 
54
 
! Отговори
Ал преди 10 години
Чудя се в коя нормална държава политици с обвинения за тежки престъпления се канят и дават пространни интервюта в медиите. И тук доказваме своята уникалност и липса на каквато и да е морална хигиена.
7
6
 
54
 
! Отговори
Me4o преди 10 години
"ГЕРБ ще пребъде!".. бе то и за българо-съветската дружба така казваха, ама сега няма нито Съветски съюз, нито дружба.. То май и България няма вече..
6
9
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А защо не написахте как се измъкна наглеца от въпроса за невинната Гери?...Типично по герберастки се измъкна от темата препращайки към ***...а накрайя на новия въпрос....че ГЕРБ ще помага на Гери с каквото може! Дори заради нея заслужава да отиде в затвора!
5
6
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
6, много съм далецхе от пенсия:))) И не аз. като гледам как са ги подкарали... А иначе изобщо не ме интересува ни ГЕРБ ни БСП. Все една стока са:)))) 1-ви и 2-ри отбор на БКП:))))
4
12
 
56
 
! Отговори
гост преди 10 години
Да не нарушаваме стандартите въведени от Цвъко.Не съдът решава кой е виновен, а вътрешният министър и прокурор Роман.ЦВЪКО ТИ СИ АБСОЛЮТЕН ПРЕСТЪПНИК - НА КОЛЕНЕ!
3
10
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Абе грозен мутрю не са ли те гръмнали все още
2
3
 
30
 
! Отговори
ожоаяж преди 10 години
Ханс Пьотеринг, депутат от Бундестага ще участва също в защитата ми".
1
12
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Като ви съберат всички в затвора, нама да можете да се люспите и ще пребъдете! :)