Държавата може да бъде срината и без гражданска война

Велислава Дърева смята, че протестите са подменени
Обновена: 10 юли 2013 08:42 | 10 юли 2013 07:48, Петя Славова
249
Държавата може да бъде срината и без гражданска война
Велислава Дърева. Снимка: Булфото

Гражданска война? Страната може да бъде срината и без нея!

В характерния си стил журналистката Велислава Дърева коментира пред "24 часа" обстановката в страната.

В своите тези тя изтъква, че не е важно дали протестите са спонтанни или организирани. По-важното е, че са подменени. Според нея държавата е безсилна да се справи с мафията.

Дърева не пропусна да отбележи критики и към основните опоненти на БСП, като обясни, че ГЕРБ ги гони панически ужас, че престъпленията им ще бъдат разкрити. Също така тя обясни, че тези, които са търсели диктатор са го намерили в лицето на Бойко Борисов.

Съветът, който отправи към БСП, бе партията да се върне към себе си, независимо от това какво ще се случи с настоящото управление.

Велислава Дърева не може да си обясни и защо всички плачат за дясното.

"Като че ли това е най-големият проблем на една държава, в която 90% от хората живеят мизерно, имат социални очаквания и имат леви възгледи", обясни още журналистката.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


249
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
197
3
 
2
 
! Отговори
БЪЛГАРИН преди 10 години
До bulemanda: ДЪРЖАВАТА Я СРИНАХА /ЛИКВИДИРАХА С ОФИЦИАЛНИ УКАЗИ/ ТЕЗИ ,КОИТО СПЕЧЕЛИХА СЛЕД 1989 Г. ВЛАСТТА" С МАЛКО ,НО ЗАВИНАГИ"-СДС ЛИКВИДАТОРИТЕ И СЕГА СЪЩИТЕ ,САМО ЧЕ ВЕЧЕ С ГЕРБЕРСКА ПРЕМЯНА ! ПЪРВИТЕ ВЕЧЕ СА НА СМЕТИЩЕТО ,А ПРЕБОЯДИСАЛИТЕ СЕ В ГЕРБАДЖИИ СЕГА ТРЪГНАХА НАТАМ !
196
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Коя държава бе другарко журналистка .Държавата на ДС и всичките и отдели или на комуистическите аидуци наследници на ония убииците дето храниха прасетата си във Белене със хора. ВЪОБЩЕ НЕ НИ ПУКА ЗА ВАШАТА ДЪРЖАВА .Бедни сме правилно отбеляза . И за това не ни е страх .Тия със СПА центровете ,Голф игрищата ,честните прокурори със по 5 хотела на морето тях да ги е страх ЧЕ ЩЕ ГОРЯТ
195
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Дърева е един много читав човек. Винаги е била от неудобните. А протестите в София вече нито са спонтанни, нито са истински. За 20 дена имаме пълна подмяна...
194
4
 
8
 
! Отговори
-159-852- преди 10 години
Излезнала некаква *** да се обяснява какво може да разбере и какво не.Мен какво ме интересува какво дрънка тоя ***-да не би да е направила нещо с което да бъде запомнена или да е някакъв специалист в нещо , освен в дрънкането на глупости.И между другото -много противна мутра има, а ушите и са направо изродски.Проста, грозна и нахална-да се кандидатира за председател на БСП -има шанс да спечели, въпреки силната конкуренция
193
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
От половин година няма правителство и пак се справяме някак :)А някой сеща ли се какво става с контрабандата, проституцията, наркотиците?????
192
3
 
7
 
! Отговори
Червени вампири преди 10 години
Разбира се другарко Дърабърева, партията ти се е доказала в сриването на държавата и то неведнъж!
191
4
 
3
 
! Отговори
ВВС преди 10 години
До Българин:Човече,ти не си добре! Виж я какви нелепости и откровени лъжи говори!''90% от българите живели мизерно''! Дори и в селата хората си имат зеленчукови градини и ''гледат'' животни.
190
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Работата явно е напечена, щом другарите опряха до там, та да активират отново дърти вещици като тази..
189
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ми права е :-)
188
4
 
2
 
! Отговори
Пешо преди 10 години
щом след 23 г. още някои мислят че са останали комунисти в България значи поумнява народа. Да не гледаме кой възстановява икономиката и кой я срива, а да гледаме кой от какъв род е , естествено без ръководството на ГЕРБ че там са все борци срещу Т.Живков начело с Борисов, Младенов, Ц.Цачева, Плевнелиев и т.н.
187
6
 
6
 
! Отговори
dananri преди 10 години
До БългаринЯвно си по голям *** от нея, след като не вдяваш какви простотии дрънка.Аз маи не съм срещал поне малко умен комунист и ти не правиш изключение.
186
6
 
5
 
! Отговори
dananri преди 10 години
Taзи отврат докога ще ни направлява не знам.То бива наглост,бива простотия ,бива идиотизъм но това нейното не се трае.
185
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тази не е в ред, както винаги.
184
5
 
9
 
! Отговори
Шoп преди 10 години
Дърева е един пар екселанс *** на човешкия род.Мрш отука, вещицо!От един калъп сте правени с джуджето Болен.
183
2
 
6
 
! Отговори
Чакащ преди 10 години
Добре де,Минаха почти два месеца. Толкова ли са сложни тези далавери на ГЕРБ, че още не са ги открили?Поне едни 100,200 млн. лв. между батко и братко да намерят. Колосални гьолове и цанкови камъни явно няма, но поне нещо...Или може би, че Боко е назначил сестра си за директор на болница, или поне братовчедка си...Чакам си аз далаверите, но само чувам за това, че самолетите летели (не до Каймановите о-ви) а чиновници работели извнредно обаче нямало са ги уволняват?!??
182
2
 
11
 
! Отговори
ЛЕЛЯ ТОНКА преди 10 години
ВЕЛИСЛАВКЕ,ЗАЩО НИЩО НЕ КАЗВАШ ЗА ЧЕРВЕНИТЕ МИЛИОНЕРИ,А МОЖЕ БИ ИМАТЕ В БИКАПИТО И МИЛИАРДЕРИ,МЛАДИ И НЕ ЧАК ТОЛКОВА МЛАДИ.,ЧЕДО ТИ СИ УЧЕНА Я КАЖИ НА БАБА СИ ТОНКА ДОГАН ЗАЩО НЕ ХОДИ НА РАБОТА И ОТ КАКВО ЖИВЕЕ,АААТОИ МАИ,ЧЕ СТАНА НЕЩО НАЧАЛНИК ПО ВОДАТА ТАМ ЗА ОНЯ КАМЕН,ЦАНКОВ ЛИ МАИ ОТКРАДЕ ЕДИН МИЛИОН ААА,АМИ ЗАЩО КРАДАТ БАБИ КАТО СИ ИМАТ ЗАПЛАТА,АМИ ГЕОРГИ СЕДЕФФФЧОФ,ЗАЩО Е СНИМАН С ФЕС ,АМИ КОИ НАПРАВИ БЪЛГАРЕТЕ НАИ БЕДНИ,БОИКО НАЛИ МАЛКО ОПРАВЛЯВА,ЧЕРВЕНИ БЕСЕПАРИ АМА ЧОРБАДЖИИ.Я БАБИ
181
0
 
4
 
! Отговори
potarsete tova преди 10 години
потърсете цялото това интервю из нета да видите за какво става въпрос....."Шефът на КРИБ, Огян Донев: Българите получават прекалено високи заплати!" .....
180
0
 
3
 
! Отговори
kazvam se Penko преди 10 години
bez da se obijdat nqkoi nacionalnosti v BG / ako ima nqkoi ,koito moje da me informira za slednoto -v koi d1rjavi i s kakva religioznost/komunizma / prodaljavaa da trepe naroda si ? i se zamsilete pri nas V BG koi vi resheva s1dbata i koi stoi zad ogledaloto.
179
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Събудете се ,там където дават пари на заем ,с една дума еврейте, неможе да има стабилни правителства,а да не пишем за нашите , че са предатели ,крадливи и лъжливи , независимо от цвета ,защо оставиха турците да имат тяхна партия,с един закон и правят смяна ако искат ,турци в България няма ,има мюсулмани българи , погледнете, испанците, потогалия , италия, гърция, те всички имат много нелегални азиятци, това полека става и при нас ,кой им дава парички да ходят по Европа ,айде сега де ви видя
178
8
 
7
 
! Отговори
Българин преди 10 години
Тук стрелбата е отчайваща един безкрайно честен, почтен и грамотен човек е подложен на бич от простащината. Не се притеснявай Дърева , тиквите , простаците, лакеите чакат своята "миза". Ти не си нито човек на БСП, нито на Герб нито на новата помийна вълна Ти си наша на Българите. Благодаря, че те има.