Държавата може да бъде срината и без гражданска война

Велислава Дърева смята, че протестите са подменени
Обновена: 10 юли 2013 08:42 | 10 юли 2013 07:48, Петя Славова
249
Държавата може да бъде срината и без гражданска война
Велислава Дърева. Снимка: Булфото

Гражданска война? Страната може да бъде срината и без нея!

В характерния си стил журналистката Велислава Дърева коментира пред "24 часа" обстановката в страната.

В своите тези тя изтъква, че не е важно дали протестите са спонтанни или организирани. По-важното е, че са подменени. Според нея държавата е безсилна да се справи с мафията.

Дърева не пропусна да отбележи критики и към основните опоненти на БСП, като обясни, че ГЕРБ ги гони панически ужас, че престъпленията им ще бъдат разкрити. Също така тя обясни, че тези, които са търсели диктатор са го намерили в лицето на Бойко Борисов.

Съветът, който отправи към БСП, бе партията да се върне към себе си, независимо от това какво ще се случи с настоящото управление.

Велислава Дърева не може да си обясни и защо всички плачат за дясното.

"Като че ли това е най-големият проблем на една държава, в която 90% от хората живеят мизерно, имат социални очаквания и имат леви възгледи", обясни още журналистката.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


249
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
117
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Икономическия растеж именно с лява политика може да се постигне. Справка Швеция. Ако щете справка и Венесуела. В момента в страната ни се води изключително дясна политика включително и от БСП. Лява партия а е шампион по съкращения в държавния сектор. Средна класа няма как да има като се ликвидира и държавата ни е фабрика за милионери. Говорих с протестиращи и повечето имат леви виждания, но ги питам как ще ги постигнат с дясна партия каквато им се натрапва. И те се чудят. Сорос ни го крои пак
116
3
 
12
 
! Отговори
752031 преди 10 години
Упс, вече ни вкарват и тактиката с хаоса и гражданската война. Толкова са предвидими милите. Като им чета глупостите и се чуствам като ученик в час по история на тема " Пропагандни тактики на Сталин и Хитлер". Дърева - 21 ви век сме тия тактики вече не минават.
115
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Проклинайки зловещо дъревица обикаля около новороденото глажданско общество.
114
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Държавата ще се срине щом я управляват ДПС и БСП.
113
2
 
9
 
! Отговори
catenaccio преди 10 години
"Според нея държавата е безсилна да се справи с мафията"това изречение казва всичко!
112
1
 
7
 
! Отговори
ГГ преди 10 години
Този Том Сойер пък за какво се бори. *** и главоблъсканица е тая
111
2
 
20
 
! Отговори
ЧИТАТЕЛ преди 10 години
Червеното същество Дърева вероятно е забравило, че всички фалити на държавата от 45г. са от нейната партия.За убийства и репресии да не говорим.Щом червените талибани не сринаха България, значи сме много устойчиви!За съжаление и много търпеливи.Цялата тази червена талибанска смрад трябваше да бъде изметена отдавна.Справка : Полша, Чехия, Унгария, Хърватска и др., който са там където ние скоро няма да бъдем.
110
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Велислава Дърева смята, че протестите са подменени, този червен артефакт отново замърсява медиите с своите мозъчни пръдни, подменени са баба ти трънката, аре скрий се вече, не ти ли омръзна, само вашата истина е истина.
109
1
 
15
 
! Отговори
do 120 преди 10 години
Приятелю, та нали най-големите ,,комунисти" са всъщност най-големите капиталисти. Красива лява идея (макар и само на пръв поглед) и ужасна практика.Цялото полибюро на БСП са милионери. Курумбашев с червени тел. и собствен ВЕЦ, жената на Кадиев крупен играч в зелената енргия, за Р.Овч да не говорим, ,,социалната" Масларова с бентли и окичена в злато като коледна елхичка и т.н. списъка е много дълъг. Понякога си мисля, че наистина нямате ум в тия глави или и ти си нечие червено отроче на червената
108
3
 
12
 
! Отговори
jeliasko преди 10 години
Дъра-бъра!Все едно да кажеш:"За какво ви е здравословно хранене и ограничение при положение че 90% от хората са с наднормено тегло, имат свински очаквания и гастрономически възгледи"Доста глупава, нелогична и късогледа теза Дърева!
107
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Влизам от време на време във форумите и се чудя на общата култура на защитниците на правителството. Нямат аргументи за тезите си. Псуват и ругаят. Не могат да пишат. Не знаят главна буква, запетая, точка, тире, пълен член и т.н. Тук са немерили отдушник на комплекса си за малоценност и липса на самочувствие. Всеки който е против правителството го свързват незнайно защо с ГЕРБ. Оставете ги да се образоват. Отидете на протестите.
106
21
 
10
 
! Отговори
boicho.boichev.7 преди 10 години
Десничарските *** да мълчат!Нищо хубаво не сте донесли на България, долни ***!десничар ли е- бой по главата, все има защо!Мошеник до мошеника и контрабандист до контрабандиста!
105
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До аааааПроблемът не е в лявото, а в Дърева, която пропагандира грешни представи за протеста според хората на самия протест. Ситите искали да уморят от глад мизерстващите? Дърева да си отвори очите - всички хора на протеста имат родители, баби и деца и никой не иска те да мизерстват, днес или след години.
104
0
 
3
 
! Отговори
Да... преди 10 години
.....Най-сигурният начин който действа и сега и не е от сега е по правов път !!
103
0
 
0
 
! Отговори
ааааа преди 10 години
Може ли да нацъкате толкова минуси на 110? Ако верно така разсъждава младото интернет поколение,значи нищо добро не ни чака!
102
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Да й помогна на Дърева - проблемът е, че в този парламент няма нито дясна, нито лява партия. Има сборище от гадняри, които не искат да работят за гражданите си нито вътре в страната, нито пред европейските институции. Затова протестират хората - защото тези в парламента се държат все едно, че работата им е частен бизнес.
101
13
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
тая дърта кукувица да вземе да млъкне,че пречи на своите хора
100
8
 
16
 
! Отговори
АЗ преди 10 години
ПЕЕВСКИ...СВИНЮ ТЛЪСТА..АКО СЕ ВЪРНЕ БОЙКО ЩЕ ОСТАНАТ ОТ КРАДЕЦО САМО ПРЪЖКИ..
99
2
 
23
 
! Отговори
художника преди 10 години
Една китайска притча: Ученик към учителя.-Учителю, защо тъй умно говориш, а тъй бедно живееш?-Защото мойто момче думите зависят от мене, а живота от господ!И аз бих допълнил- нека да се радваме на това, което имаме! Здраве, дом, деца, приятели, родина. Нека да ни се заплаща/както трябва и навреме/ за свършената работа и никой няма да го е еня за политиците, ЗАЩОТО:Всеки е свободен толкова, колкото си позволии също толкова богат и точно толкова щастлив !!!
98
41
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
дърева е свястна жена. не може да я обвиним в лъжа.