Държавата може да бъде срината и без гражданска война

Велислава Дърева смята, че протестите са подменени
Обновена: 10 юли 2013 08:42 | 10 юли 2013 07:48, Петя Славова
249
Държавата може да бъде срината и без гражданска война
Велислава Дърева. Снимка: Булфото

Гражданска война? Страната може да бъде срината и без нея!

В характерния си стил журналистката Велислава Дърева коментира пред "24 часа" обстановката в страната.

В своите тези тя изтъква, че не е важно дали протестите са спонтанни или организирани. По-важното е, че са подменени. Според нея държавата е безсилна да се справи с мафията.

Дърева не пропусна да отбележи критики и към основните опоненти на БСП, като обясни, че ГЕРБ ги гони панически ужас, че престъпленията им ще бъдат разкрити. Също така тя обясни, че тези, които са търсели диктатор са го намерили в лицето на Бойко Борисов.

Съветът, който отправи към БСП, бе партията да се върне към себе си, независимо от това какво ще се случи с настоящото управление.

Велислава Дърева не може да си обясни и защо всички плачат за дясното.

"Като че ли това е най-големият проблем на една държава, в която 90% от хората живеят мизерно, имат социални очаквания и имат леви възгледи", обясни още журналистката.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


249
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
157
20
 
6
 
! Отговори
Наблюдател преди 10 години
Много е точна и перфектна Дърева, не съм симпатизант на нейните идеи, но и свалям шапка. Като представител на микро бизнеса и средната класа определено считам ,че тези протести не прочитат моите виждания. Това е изтървана сбирщина ,която изпитва страх ,че може и се появява едно успешно управление. Все пак въпреки ,че керванът си върви сега управляващите трябва да се отеглят през Март за да има избори през Май. Това , на което му казваха Герб е кауза пердута. Дано се формира дясна и лява партия.
156
6
 
9
 
! Отговори
КАКА преди 10 години
КАКВОТО СИ НАДРОБИМ,ТОВА ЩЕ СИ СЪРБАМЕ!НИКОЙ ОТ НИКОГО НЕ Е ДОВОЛЕН, НО И НЯМА РАЗУМНА АЛТЕРНАТИВА И КОНСТРУКТИВНО МИСЛЕНЕ.В ТОЗИ ХАОС НЯМА ПОРЯДЪК ЗА СЪЖАЛЕНИЕ...ДЯСНОТО Е МЪРТВО.ГЕРБ Е ПСЕВДОДЯСНО-НЯКАКВА СТРАННА ЕМАНАЦИЯ НА БОИ-НЕЩО ЛИЛАВО-МОРАВО С КАФЕНИКАВ ОТТЕНЪК
155
7
 
29
 
! Отговори
BG.BG преди 10 години
Комунисти, защо харчите парите народни за платени драскачи? Та нали *** и червените бабички нямат компютри и не ползват интернет? Вашите лъжи остават във въздуха.
154
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ЛЕЗБОС
153
6
 
24
 
! Отговори
Читател преди 10 години
"Държавата може да бъде срината и без гражданска война" Щом Велислава Дърева го казва, вярно е! *** отгдето са минали, всичко са сринали. Специалисти са по сриването, трябва да им се признае. Великата Руска империя унищожиха, че с нас ли ще се церемонят? "Напред, другари смело..."
152
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тая, ако се хване с Болен ще изтепат рибата в ЕС, за кеф на ***.кин и КГБ
151
19
 
22
 
! Отговори
Даола преди 10 години
Познавам я от времето, когато писа сценариите за документалните филми за Васил Левски. Умница е и има онова, което се нарича политически прозрения, няма значения какво е потеклото й - тя е човек с позиция , която постоянно стабилизира и презицира. Едно време царете са имали такива хора за " тайни съветници", без да е било задължително да се вслушват в съветите им, просто един коректив. Може визията й да не е приятна, но тя говори истини.
150
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Kak se dava tribuna na takava krava?
149
12
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Като не си създала деца за тази държава си трай фосил гнусен. Ти ли ще определяш бъдещето на моите деца ялова мрша без капка хигиенни навици!
148
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
На тази може да и публикувате мнения но не и слагайте снимка.Все пак човек може да влезе в интернет точно преди обяд и да повърне.
147
9
 
30
 
! Отговори
1 преди 10 години
Свежо девойче от здраво комунистическо потекло.Познавам я от в "Комсомолска искра"-Пловдив. Здрава партийна другарка, дъщеря на активни борци /срещу нас лошите дето не сме комунисти. Аз нито чета нито слушам *** тези на тази баба яга, но видях заглавието и трябва да ви кажа че е напълно вярно.Живков фалира България тотално през 1989 г.Две години след това си имахме още един фалит - при Луканов.И тъкмо си мислехме че се оттърваваме Виденов ни срина като природно бедствие.3 фалита за 23 год
146
10
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Вие сринахте държавата още 1989 г., така че не давайте акъл. Сега щяхме да живеем, като бели хора ако не бяхте вие.
145
6
 
23
 
! Отговори
Байгън Ганьо преди 10 години
Тази, първо да си измие зъбите, за да не плаши децата и по-подир да дава акъл!
144
5
 
28
 
! Отговори
бай Генчо преди 10 години
БСП е партия на олигарсите и на маргиналите (90% ***). Това е!Те са кукли в ръцете на първите, а за да имат гласове купуват вторите (чрез т.нар. социални пакети - детски, енергийни и прочие благинки), а таже и директно. То не че и други не го правят (партии). Най-траги-комични да тези които гласуват за тях по съвест (основно хора над 80г.) - хем пенсиите им жалки и мизерни (най-вече защото са изядени от маргиналите) хем се кълнат във вечна вярност на червените си партийни кумири. Да се смееш
143
27
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Дърева е абсолютно права - протестите просто са подменени. Вместо да изразяват справедлив народен гняв, тези "пърформанси" обслужват ГЕРБ-олигархията, която се страхува да не стане клиент на прокуратурата. И затова ЦЦ бави топката и отказва да бъде регистриран в полицията заради повдигнатите му криминални обвинения (а преди време по негово нареждане бяха включени в полицейския регистър критикуващи го журналисти)....
142
10
 
20
 
! Отговори
СЕЛЯНКА преди 10 години
Дърева защо не се скрие някъде и да пише мемоари ,а се натрапва с анализи и съвети ,младите не я знаят но ние помним изявите и в началото на прехода та чак до сега.И на мен ми се иска да съм млада и даже казачок да играя,но не става децата ни искат рок и рап ,затова да се скрие и остави бъдещето в ръцете на младите и ТЕХНИТЕ ДЕЦА, старите мутри нямат право акъл да дават ,защото го нямат.
141
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Държавата може да бъде срината от вещици като Дърева и компаньонките и от Бсп. Изобщо не им дреме какво искат хората . Те имат неистовото желание да са на власт непрекъснато. Видяхме ги колко откраднаха и какво могат преди.
140
6
 
17
 
! Отговори
qur4u преди 10 години
Тази вещица преди няколко дни се опита да раздели нацията с една публикация. А днес в един ежедневник има едно много интересно заглавие. "Нивите изядоха парите за кравите" -цитирам по памет. Сега се опитват да разделят земеделци и животновъди. Типично по комунистически.
139
10
 
13
 
! Отговори
Ивана преди 10 години
Искам да попитам, тъй като не живея в България! Госпожицата дали се е эадомила???
138
11
 
19
 
! Отговори
164 - още преди 10 години
Помня старата Дърева как обикаляше дворовете по време на соц. изборите , караше се , че още в 8 сутринта не е гласувано и врещеше за пълна изборна победа. Изобщо не се учудвам , че щерка и днес ги пише такива комуняшка му работа. Между другото много съм любопитен, дали православната дева е кръстена и кога. Мисля , че и отдавате огромно внимание изобщо поради факта, че пишете за нея. Току виж си помисли ,че идва поредната серия на Мумията ... Не си заслужава и не си струва. Тя е нещастно и самотно създание от едни отминали времена. Просто да я забравим.