Корнелия Нинова: Дайте шанс на това правителство!

Можем да се разберем с всеки един от протестиращите, смята тя
Обновена: 15 юли 2013 09:04 | 14 юли 2013 21:46,
231
Корнелия Нинова: Дайте шанс на това правителство!
Снимка: Bulgaria On Air

„Коалиция за България твърдо стои зад Орешарски и сегашното правителството. В парламента изпълняваме заложената програма“. Така председателят на парламентарната група на Коалиция за България Корнелия Нинова коментира пред Bulgaria On Air днешното изявление на депутатът от ДПС и заместник-председател на парламента Христо Бисеров за възможността от друго правителство в рамките на това Народно събрание.

„Не е комфортно да се работи на фона на протестите. Ако се успокоят емоциите и седнем да поговорим заедно,  ще се разберем с всеки един“, категорична беше Нинова.

„Ако са майки - увеличаваме майчинските, ако са пенсионери – въвеждаме златното швейцарско правило, ако са безработни студенти – ще има помощи. Ще въведем и мерки в помощ на бизнеса като премахнем около хиляда лицензионни проблема, които има пречат на работата“, обясни тя. Нинова подчерта, че средствата за социалния пакет не предвиждат актуализация на бюджета.

Това, което налага стъпката е разплащането на държавата с бизнеса, общините и болниците, твърди тя.

Според нея, ако никой от протестиращите не възприема тези мерки като положителни, то не ги е грижа за България.
На въпрос какво ще предприеме Коалиция за България, ако ДПС оттегли подкрепата си, Нинова отговори, че нямат план „Б“. Тя призова да се даде шанс на кабинета „Орешарски“.

„Работим по промени в Закона за обществените поръчки, призоваваме и гражданските организации да се включат в обсъждането на Изборния кодекс“, каза още тя.

По думите й в момента е нереалистично да се говори за стопляне на взаимоотношенията им с ГЕРБ. „Необходимо е първо да се появят в НС, за да има подобни разговори, но правителството си изпълнява добре програмата си, тъй че не виждам смисъл за такива действия“, смята Нинова.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


231
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
94
2
 
28
 
! Отговори
Пактир преди 10 години
"въвеждаме златното швейцарско правило"!!!Ха ха ха, тая крава да не би да е швейцарската крава Милка?!Вероятно ще сключи договор с Швейцарската банка да ни прати златото си.Още меднъж К Р А В А, от рода сиво искърско ***.
93
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
За какво Ви е този шанс? Да продължавате да назначавате доказани крадци и некадърници? Напълно да докажете, че Доган Ви дърпа конците? Моля, сменете си "лидерчето", което е по непостоянно и нежно от дамски полов орган, пак тогава искайте шанс......... Имахте шанс, но не го използвахте, а напълнихте гащите, както ВИНАГИ правите!
92
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Шанса го имахте 23 години!!!Още колко искате да ви търпим?
91
4
 
40
 
! Отговори
Пенчо преди 10 години
Корнешия е права, има начин да се разберат с протестиращите и той е като дадат ОСТАВКА!! Толкова ли е сложно комунистите да разберат, че никой ме ги иска освен шепа червени пенсии пред НДК, 20-тина зомбита и няколко платени форумни мижитурки???
90
3
 
30
 
! Отговори
магистрала преди 10 години
*** крава - хората не искат да я видят и чуятизчезниии
89
2
 
31
 
! Отговори
един от многото преди 10 години
Дадохме ... не става..... да си ходи ...
88
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ДАДА, ТАЗИ ЛУДА ЛИ Е !
87
2
 
25
 
! Отговори
Adelina преди 10 години
О-СТАВ-КА!
86
5
 
35
 
! Отговори
эллл бэнди преди 10 години
Оказва се че Орешарски е поредният комунистически балон.Изхвърлен от СДС поради подозрение в корупционни схеми,при Станишев му спират вече без подозрени еврофондовете поради доказана свръх корупция и за награда мин.председател.Та в какво е експерт в корупцията ли и на този професионализъм ли разчитаме да ни оправи.Та какво шанс да развиете схемите си ли искате.
85
3
 
36
 
! Отговори
Не преди 10 години
Г-ж Нинова, Корнелиьооооооооо!Какъв шанс-да продължавате да назначавате бандити, крадци, ***, СЕСТРИ, брат'чеди, стринки, чичовци на "сладки" длъжности, без да имат и грам опит и ценз?Шанс да си натъкмите поредната порция далавери?Та Вие започнахте с глупости, подготвяте поредното ЧУДОВИЩНО ограбване/ за незнаещите: поинтересувайте се как БСП се готвят да вземат заем за Южен Поток, и при какви лихви, които ще плащаме ВСИЧКИ/МАХАЙТЕ СЕ ОТ БЪЛГАРИЯ, *** МРЪСНИ КРАДЛИВИ!!!!МАРШ ОТ ТУКА
84
3
 
25
 
! Отговори
Иво преди 10 години
Махаи се мазна крадлива ***...скоро 6те пла4кате вси4ки крадливи *** от 6вецката троика в парламента...
83
4
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Какво искат тия ***? Шанс?! Ами хората вече месец протестират мирно, това е шанс. Не им се дава шанс, когато вече започнем да хвърляме камъни по тях. За сега всеки ден е панс за тях и те го пропиляват.
82
3
 
30
 
! Отговори
fedosi преди 10 години
Тая мечтае да ни е къса паметта и да не помним урока с пръчките на Хан Кубрат. Да им покажем, че помним уроците на историята.
81
1
 
8
 
! Отговори
Merakov преди 10 години
To Sheicarskoto pravilo dobre,ama pensijte bulgarski.Tazi gospoza mi se struva,che stava za mnogo drugi neshta,ama ne i akal da dava.Ne se lazat tolkova lesno umnite hora.Izkazvaneto i e za lapni sharani i firosali pensij
80
4
 
32
 
! Отговори
Shop преди 10 години
Какъв шанс искаш, да не ви е вързал някой? За кое точно протестиращите ви попречиха?
79
2
 
28
 
! Отговори
Корнелия преди 10 години
Еееее..... няма да ви стигнат и 5 мандата, ако тръгнете да се разбирате с "всеки един" поотделно от протестиращите :D
78
8
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Сега има доста по-силни мотиви от онези протести през 97-***!!!Защото знаем накъде ни водят тези червени некадърници и НЕ искаме да ги оставим да ни съсипат за пореден път...*)))
77
6
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Още една червена кухавелка се изказа тъпо...Аман от социалистически ***...Оставка!
76
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
О С Т А В К А ! БСП(БКП)дс,кгб си състави ДПС....ЗА ДА СА ВЕЧНО ВЪВ ВЛАСТТА...*))) И си е така...Тези червени кърлежи винаги са пренебрегвали народа,мислейки само за своето БЛАГОСЪСТОЯНИЕ до 9-то коляно - и това си е ФАКТ! БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ! А М И Н !О С Т А В К А на бандитското правителство! В Е Д Н А Г А !
75
3
 
29
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 10 години
дадох шанс, като гласувах за мръсните комунисти, избирайки между хора и *** (Буда, Цецо) и каво направиха мръсните комунистически ***? Назначиха веднага шопара Делян Пеевски - интелектуално и морално на нивото на Цветанов за шеф на ДАНС. Не няма да дам шанс на това правитлство и на децата на Плъха, дано всички да умрат!