Вигенин: Кабинетът ще работи за 4 години напред

Външният министър търси диалог на високо политическо равнище
14 юли 2013 11:08, Петя Славова
144
Вигенин: Кабинетът ще работи за 4 години напред
Кристиян Вигенин. Снимка: Булфото

Кабинетът ще работи за четири години напред, заяви външният министър Кристиян Вигенин пред БНТ. Той уточни, че това зависи от парламента и от групите, които подкрепят правителството. "Време е да започнем да търсим и диалог на най-високо политическо равнище. - каза още Вигенин - Време и протестите полека-лека да се насочат към една по-позитивна посока с конкретни искания за конкретна политика, не просто оставка".

Министърът обясни още, че и предишното правителство е искало да работи 4 години, но ситуацията ги е принудила да си тръгне по-рано.

"Ако има драма нашето правителство ще си тръгне по-рано. Но не по този начин - още от първия ден да се правят опити за бламиране, за блокиране. Нека бъде даден шанс не толкова на правителството, нека бъде даден шанс на България да излезе от тежките проблеми, в които беше вкарана", коментира още външният министър.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


144
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
2
 
13
 
! Отговори
RAD преди 10 години
До KOSTAS LINKEТи си гледай Албано-БЮРМ-ската държавица друже :)Стройте си паметници, арки и си хортувайте колко сте велики и как сте началото на всички начала!Произвеждайте си история на гърба на всички и мразете силно България. В това ви бива най-много. И ракията "Тиквеш" също я бива, ама иначе *** за зеле не става от вазе ;)И помисли още нещо. Като албанците станат 80 % и разцепят БЮРМ, ти дека ще си харешеш да одиш? У Албаниja, у Србиja, у Република Тетово или ке бегаш у Бугарско ? :))
30
1
 
29
 
! Отговори
Йосиф Висарионович преди 10 години
Малкият червенушко е казал още: "Протестите в България не отекват нито силно, нито опасно в Европа и по света. Не сме във фокуса на вниманието им и не сме изключение от проблемите на останалите страни... Вигенин обясни, че не е нужно посланици от ЕС да ни казват проблемите, защото правителството и НС ги виждали добре и правели всичко възможно за разрешаване на кризата."Колкото млад-толкова и нагъл!
29
1
 
20
 
! Отговори
мъж преди 10 години
Не е нужно това природно недоразумение да се пита защо протестират хората! Достатъчно е да се погледне в огледалото.
28
1
 
24
 
! Отговори
ШАНС преди 10 години
Шанс та шанс, е колко още шанс да им се дава? Не им стигна, че бяха избрани отново и след падането на комунизма, не им стигна провала на 1997, нечуваните кражби от 2007/8, сега пак се оакаха до шия. Не може да има кардбланш за винаги, този филм сме го гледали и плакали всички
27
1
 
19
 
! Отговори
Joro преди 10 години
Педигрипал- за вашите домашни любимци.
26
2
 
30
 
! Отговори
asd преди 10 години
Всички кабинети работят за години напред. Ето например, когато изтеглят заем от някой друг милиард, за да го окрадат, после ние години наред трябва да го връщаме. Или когато тотално унищожат образованието или здравеопазването, после трябват години за да бъдат поправени щетите. А когато изгонят младите и кадърни хора от страната, за да си правят далаверите необезпокоявани, трябват още повече години за да се поправи злото.
25
2
 
41
 
! Отговори
DeDe преди 10 години
ПРОСТО ОСТАВКАААААААА
24
2
 
29
 
! Отговори
Боб преди 10 години
Някой може ли да каже това хомосексуално човече къде е работило преди да се запознае с интимния си приятел. Бас държа, че не е работил никаква сериозна работа.
23
1
 
10
 
! Отговори
Иво-000 преди 10 години
До слИВО-007Ами твоя умствен капацитет се вижда ***,задачка гадай....ходи на врачка и ще разбереш
22
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Кабинетът ще краде за 4 години напред!!!!
21
7
 
3
 
! Отговори
слИВО-007 преди 10 години
и от Корлеоне лъхаше свежест - много странен коментар, почти по същество. Така де простено ти е, та разкажи ни на нас какво искат хората. В смисъл кажи какво искаш ти и го кажи от името на хората, интересно ми е да се запозная с мозъчния ти вопъл.
20
3
 
26
 
! Отговори
политолог преди 10 години
Трябва да си много нагъл и *** за да не осъзнаваш факта, че ГЕРБ са спечелили изборите. БСП-ДПС-Атака-ДС управляват с преврат. Това е истината, а всичко друго са уйдурми на политиците от тройната коалиция. Както и да го гледаш това правителство е олигархично-роднинско-некомпетентно и т.н. Няма как да продължават дълго, още повече, че Брюксел им показа червен картон.
19
6
 
16
 
! Отговори
Иво-000 преди 10 години
До български електоратДа от трактора лъхаше свежест,а млъкни това че хората не ги искат тези крадци не значи че искат Герб
18
2
 
18
 
! Отговори
Иван преди 10 години
Много искаш нахалитет!
17
14
 
6
 
! Отговори
български електорат преди 10 години
разбира се, по-добре бойко да набива обръчите, на тато сина е по-добър *** искаме си боко, още тикви искааме. А Цвък, като го видя по телевизията и онемявам колко интелект лъха от физкултурника с криминално минало. Къде сте ГРЕБ да ни оправите за още 4 години, защо руските матрьошки контролират нещата?? Искам чичо САМ, искам ГМО и евтин шистов газ, майната й на Добруджа!! Защо свалихте кумира ми Боко той беше готов да направи всичко. Добре, че поне Дънди си изнася златото, спокоен съм.
16
4
 
30
 
! Отговори
Малко разум все пак преди 10 години
БСП не може да повярва че вече са си тръгнали - просто още не знаят датата. Другари не може да управлява едно правителство с 10% подкрепа. Нито може да прави реформи ни нищо. Вече се изпокарахте и с половината еврокомисари и 2-те водещи държави в ЕС. Предстои спиране на еврофондове и изолция на България. Проявете разум и подайте оставка по-рано. По-дбре и за вас. Иначе зимата ще ви свалят и вашите избиратели дори.
15
28
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Оставка веднага искам Буда Борисов пожарникара веднага.И Цецо топ ченгето на България.
14
5
 
40
 
! Отговори
4321 преди 10 години
***, скрий се бе женчо!
13
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
без коментар! вижте се и се чуйте! неспасяеми!!!!!!!!!!!!!!!!
12
7
 
40
 
! Отговори
nqkoi_si преди 10 години
Това нагло момченце, което се изказва абсолютно без каквито и да е доводи, по-добре да върви при своя мъж СерГЕЙ и да му прави федероски. Тази година гей-парада е в парламента. Мам*ка ти долна бе *** нагъзен!!!