Сидеров се разсърди на Нова тв, прекъсна интервю

„Нямам охрана, младите и здрави хора с мен са депутати“
Обновена: 18 юли 2013 10:09 | 18 юли 2013 10:09, Камелия Цветанова
170
Сидеров се разсърди на Нова тв, прекъсна интервю
Лидерът на "Атака" Волен Сидеров в парламента. Снимка: БТА, архив

Лидерът на „Атака“  Волен Сидеров обвини социологическите агенции и някои медии, че са платени и изпълняват определени поръчки.

„И агенции, и медии обслужват определени икономически кръгове. Затова и големите телевизии представят събитията в страната тенденциозно, те изпълняват поръчки, които са свързани с определени икономически кръгове, примерно свързани с президента Росен Плевнелиев и енергийни кръгове“, нападна той в ефира на Нова телевизия, която също подреди сред платените медии.

Още по темата
Сидеров отказа да отговори и на въпроса дали изпраща провокатори на антиправителствените протести.

След като репортерът на телевизията настоя да каже дали наистина  това се случва, лидерът на националистите я попита „колко ви платиха за тази поръчка“.

„Нова телевизия е платена от ГЕРБ и изпълнява долнопробни поръчки", обвини той, след което прекъсна интервюто.

Преди да направи това обаче, той отрече да има охрана.

„Нямам охрана. Младите и здрави хора, които се движат до мен, са народни представители. Охрана имат Цветан Цветанов - 15 човека, Бойко Борисов -  15 или 18 човека НСО и частни гардове, Яне Янев, него не знам от какво го пазят ”, заяви той.

Сидеров отказа да коментира и резултатите от последното проучване на Националния център за изследване на общественото мнение (НЦИОМ), според което недоверието към него вече достига 86%.

„Винаги съм се отнасял резервирано към агенции, а НЦИОМ е държавна и винаги се съобразява с това кой е на власт. Виждал съм как социолози прогнозират 1 процента за „Атака“ на избори, а ние взимаме 9%“, коментира лидерът на националистите. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


170
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
kapke kak si jivqla s tozi polu4ovek
74
3
 
13
 
! Отговори
до 52 преди 10 години
До Анонимен: Прав си много даже...и най-накрая ТОЙ...той изпълни своята мисия...и се съюзи с радетелите,и само за 2 месеца пенсиите рипнаха на 2000...ама сръбски динари...и назначиха във властта праведни люде и патриотЕ и политически чисти,замениха сикаджията с виссссс..мисссс...дрисссс и подобни праведни организации...и народа от благодат полуде и тръгна на протест,ей така,че нема в коя да се дене(омръзнаха му почивките и скъпите куРорти)..и той..се чуди и мае...как е възможно..платени са явно
73
7
 
22
 
! Отговори
Anonymus преди 10 години
За безнаказаното поведение на волен (нарочно е с малка буква), са виновни, както партиите разчитащи на подкепата му, така и подръжниците му. След като има хора, които го следват и пишат в негова защита, те трябва да понесат отговорността за поведението му. Защото той няма да се изживява като лидер, ако комплексираните *** не го следват. От всеки един такъв трябва да търсим отговорност!
72
7
 
7
 
! Отговори
magi преди 10 години
Медиите,защо не питате кой плаща кафето и баниците.Искаме да знаем,какво се крият!
71
5
 
5
 
! Отговори
volen4o преди 10 години
lud pravi xorata ludi
70
15
 
6
 
! Отговори
Иван преди 10 години
В този конкретен случай Сидеров е прав. Реално се работи за нова тройна коалиция - ГЕРБ, БСП ДПС. Таман ще имат 2/3 мнозинство!Това има и хубава страна - най сетна БСП ще умре! Проблемни са другите две - че ни мислят лошото.
69
7
 
13
 
! Отговори
СЕЛЯНКА преди 10 години
На *** като му захвалиш вие като вълк,а влах ако се върне от казармата без нашивка не може да се ожени - същият е и това лудо малко човече, комплексар помислило ,че е хванало бога за рога.Защо трябва да го канят по медиите,да върви при Бареков ,таман са си лика прилика вместо да ни трови деня още от сутринта с жалките си изцепки.След много малко време ще бъде като гладен *** ,където и кучкарите няма да го искат ,а народа и излъганите о,освен с ку-во с друго няма да го наричат.
68
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Естествено, че всички са платени, Волен е единствения, който ми го казва.
67
4
 
12
 
! Отговори
359 преди 10 години
На тази снимка защо не е с кожено яке?!
66
1
 
15
 
! Отговори
h преди 10 години
САщО НИКОЙ ТОЛКОВА ГОДИНИ НЕ ПОПИТА ЗА ОХРАНАТА НА "АХМЕД ДУГАНЯ' ??? - или за него никой нищо не трбяв ада пита ;)
65
5
 
17
 
! Отговори
Извини се, бее!!! преди 10 години
ха ха ха ха ха ха. много е свеж тоя. супер забавен. въобще политиката е баси шоуто. спрях да гледам филми и сериали-скучни са.
64
2
 
4
 
! Отговори
АЗ преди 10 години
До Неволен: Разбира се,няма да се караме.Нито ще "пием кафе",нито ще "ядем банички",нали така!?Да,радвам се,че ме разбираш!
63
10
 
25
 
! Отговори
Я преди 10 години
Медиите, защо не игнорирате този т.нар. "народен представител"? Просто не му давайте думата, та нали той доскоро наричаше журналистите с вулгарни изрази, върнете му го като не го показвате повече и не го споменавате. Мисля, че така ще спечели цялата държава.
62
9
 
27
 
! Отговори
коте преди 10 години
Педя човек пак го стегна памперса :-)
61
10
 
21
 
! Отговори
Stealth преди 10 години
Сидеров отказа да коментира и резултатите от последното проучване на Националния център за изследване на общественото мнение (НЦИОМ), според което недоверието към него вече достига 86%.Винаги съм се отнасял резервирано към агенции, а НЦИОМ е държавна и винаги се съобразява с това кой е на власт. - Е добре бе нашия, кой сега е на власт, не сте ли вие в момента? :D Съвсем се омота тоя.
60
2
 
8
 
! Отговори
Неволен преди 10 години
До АЗЕми твоя си работа. Няма да се караме сега, я!
59
12
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Сидеров трепери, че, ако падне правителството и с него е свършено, като "политик"... Учудващо е как един *** може да излъже хиляди простаци да гласуват за него и с това да провалят една държава...
58
10
 
34
 
! Отговори
Неволен свидетел преди 10 години
Аз националист не виждам тук. Екстремист - да. На някои им харесва и ще го последват, но не защото е националист. Всички знаем, че е точно обратното. Опитва се да завземе тази "територия" (национализма), но я изпусна, изложи се. Но пък сметката сигурно е добре напълнена. Иначе защо ще ни тормози?
57
29
 
13
 
! Отговори
АЗ преди 10 години
Вярвате или не,аз съм категорично за Волен,харесвам и Местан?!И двамата са умни и много интересни!
56
4
 
11
 
! Отговори
дофтур оф були преди 10 години
До joro jackИди на психолог.Помага.