Платена партийна поръчка, това вижда на площада Сидеров

Организаторите им били активисти на ГЕРБ и на Командира
17 юли 2013 14:50,
479
Платена партийна поръчка, това вижда на площада Сидеров
Снимка: БТА

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров настоя, че това, което се вижда на площада пред парламента и Министерския съвет, не е народното недоволство, а платено събитие.

"Тия няколкостотин човека в центъра на София - нека са 1000, 2000, 3000 - за тях има достатъчно данни, че повечето от тях са платени и партийни поръчки", категоричен бе той пред БНР.

Националистът обяви, че организаторите им са активисти от ГЕРБ и приближени до Иван Костов и Марин Райков хора.

Още по темата
"Това не го приемам като народни протести, а като партийна поръчка, зад която стоят интереси, икономически интереси, енергийни лобита и кръгове, които са свързани с президента Плевнелиев и с неговите офшорни далавери, заради които бях силно нападан, включително върху главния прокурор се оказва натиск да бъда арестуван", допълни той.

Според него изкарването наяве именно на тези интереси са причината за "яростната кампания", подета срещу него, в която той е определен като "хулиганстващ екстремист".

"Ако това е хулиганство, значи разкриването на корупция е хулиганство", отсече Сидеров.

"Да осигуриш работа на парламента не означава подкрепа за кабинета", така той отговори на въпроса дали подкрепя все още кабинета "Орешарски".

По думите му ГЕРБ в момента "пазарува" своето връщане в парламента и на практика договаря една негласна коалиция, подтиквани от ЕНП и ПЕС.

"ГЕРБ са избрани от хората, за да бъдат народни представители. Това, че не идват на работа и на практика подменят вота на хората, това е техен проблем. Ако искат да се връщат, ако искат да не се връщат. Чувам медийните отзвуци и виждам, че г-н Борисов рязко промени курса си. Той говори нелепости, причините да напусне парламента са други. Мъката там е голяма, страхът, че ще започнат разследвания за тяхното управление, е голям. И затова те търсят някакво съглашение с БСП, за да смекчат. Борисов иска да се договори да не бъде разследван", завърши Волен Сидеров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


479
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
366
0
 
0
 
! Отговори
НИЯ преди 10 години
Направих си труда, да поработя 2дни, и какво установих???? Всички коментари по долу,са написани от ЕДИН /АЙ ПИ/ адрес. БЪЛГАРИ?????. Който мисли---СЪЖАЛЯВА, който РАЗСЪЖДАВА---ПОБЕЖДАВА.....
365
1
 
1
 
! Отговори
Тодоров преди 10 години
Много герберски и костовски *** се виждат тука личът си капиталистите тука които държат за евросъюза защото ако Русия ние съюзник капиталистите няма да грабят и експлоатират бедният народ сега много от вас го е страх за съмнителният му бизнес да не му го вземат "комунистите". Много скоро мнозина от вас ще си спомнят думите на Ленин:"КАПИТАЛИЗМЪТ РАЖДА БЕДНОСТ А БЕДНОСТТА РАЖДА РЕВОЛЮЦИЯ".
364
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Крайно време е медиите да го игнорират тоя предател с глупостите му
363
11
 
6
 
! Отговори
BG преди 10 години
За пореден път Нова се показаха като една продажна и необективна медия. Заяждат се със Сидеров, а не говорят за огромните охрани от НСО на Борисов, Цветанов и Доган, които струват на българския данакоплатец по 200000лв. на месец за всеки. Не е интересно че Борисов си купи брониран мерцедес ЕС класа за 1 000 000 (няма грешка - един милион) ЕВРО. Обаче Сидеров е както винаги най-лошият...защото е автентичен и се бори и разобличава безобразията на олигархията, разбира се...
362
9
 
6
 
! Отговори
Силвия Нинова преди 10 години
През февруари протестираха бедните, гладните отрудените българи, за които от жизнено значение бяха цените на тока и хляба, а сега виждаме новобогаташи, *** и гей дружинки, които се забавляват с ролери, колела и кучета с емблематични пластмасови ***. Те не ходят на работа, защото с професия "протестиращ" се взима надница кеш.
361
3
 
11
 
! Отговори
Journey преди 10 години
Този *** го гледах сутринта.КОгато журналистката изкара снимки на охраната му, как е до него в парламента, а след това сред протестиращите, провокираща напрежение и тоя започна старата си песен:-Телевизията била платена, журналистката изпълнявала поръчка и т.н.Браво на Нова.Предава най-обективно събитията в страната.
360
2
 
23
 
! Отговори
ДО АТАКИСТИТЕ ? преди 10 години
ЗАЩО БОЛЕН НЕ ДАДЕ МНЕНИЕ ЗА НАЗНАЧАВАНЕТО ЗА ДЕПУТАТ НА Александър Методиев Сали, чието име предизвика скандал и беше замесено с частното енерго в ромската махала на Самоков.ТОЯ ТОК ГО ПЛАЩАМЕ БЪЛГАРИТЕ. НА ВИ КАБИНЕТА НА ОРЕШАРСКИ, ДАЙТЕ МУ ОЩЕ ВРЕМЕ ТОТАЛНО ДА НИ ПОГРЕБЪТ
359
2
 
5
 
! Отговори
млад меринджеи преди 10 години
КО? НЕ
358
4
 
23
 
! Отговори
ставри преди 10 години
Продажник,сега започна да обижда българите.
357
6
 
19
 
! Отговори
G преди 10 години
Сидеров да си пие хапчетата. Тия 1000-2000-3000 души са 10000-20000-30000 души. Имало е дни да са и повече. Елементарно. Цариградско шосе е 20 метра, до 4 км са 80000 кв.м. Да не е било плътно, да е имало 1 човек на 2 кв.м. са 40000 души.
356
7
 
20
 
! Отговори
Протестиращ преди 10 години
Трябва да питаме БСП как назначи Сидеров(човек на муртигруп и Илия Павлов ) за председател на комисията по корупция.Това е скандално.Хора свързани с мафията на клучови места.(за справка фотографии с Илия Павлов)
355
10
 
24
 
! Отговори
партия ЮРУШ преди 10 години
Медиите защо продължават да дават трибуна на този национален предател? Да го игнорират това турско ***, да го оставят да си лае в неговата смешна телевизия "Алфа", той и без това прилича на Алф!
354
8
 
20
 
! Отговори
Господарите преди 10 години
Хулиган Сидеров подмина хулиган Вучков в нашата класация на смешни ора....ха..ха..ха
353
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До КАРЪКИзпълним е да, ако искаш да затриеш държавата и да ни продадеш като роби на Азиатцките ***. Какви национални интереси защитава Сидеров? Или по-точно чии? Не българските, това е сигурно. Че те турците не биха ни го причинили това, което Сидеров е замислил.
352
10
 
21
 
! Отговори
androsbg преди 10 години
този не се ли засрами ?!
351
7
 
13
 
! Отговори
Shop преди 10 години
Тук е Европа и Путин може да го д*ха. Ако сте толкова отворени, почвайте да разпръсквате протестите и да видим какво ще се случи. Тези "бригади" на Атака са като шперплатовите танкове, които са слагали да плашат противника. Видяхме как ги купуват за 2-30 лева и една пица. Реалните атакисти са шматароци като Волен, Чуколов или онуй със сплесканата муцка.
350
2
 
12
 
! Отговори
КАРЪК преди 10 години
До 422Не казвам, че одобрявам. Казвам, че планът е изпълним, но опасен. Все пак в него има неща, които правителството трябва да разгледа, но надали. Орешарски не е Стамболов, че да се опълчва на по-силните и да отстоява гледището си.Истината е, че нямаме национално отговорни политици.
349
38
 
13
 
! Отговори
Our Saviour преди 10 години
Давай, Волене, ние сме с тебе, за победа идва време...!Мачкай непросветната ПРОДАЖНА тълпа, станала жертва на чуждоземната дълга ръка чрез Костов и ГЕРБОУРУНГАЛИТЕ!Жалко че няма повече свестни българи като теб!
348
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До КАРЪКТози "план" е пълна лудост. Значи няма да се продаваме на ЕС, ще се продаваме на Русия и Китай. Голям план е това.И те, Руснаците, защото за пичове, ще ни отпуснат едни огрмони кредити да си построим високотехнологични паркове... , нов АЕЦ и още 2 блока в Козлодуй и да си ги чуваме на главата, защото ние ток няма на кого да продаваме. И после ще трябва да им подарим държавата, защото тези кредити и половината няма да можем да върнем.
347
5
 
1
 
! Отговори
DODO преди 10 години
сИДЕРЕ, Боко се кани на се примъкне като *** на деПутатската банка до Лиленце... ДОГОВОРИЛ е - вракя се у Парламенто, и няма да го съдят за золумите...Мдааа, лошо Сидере, Лошо,... не може тъй...И ти Сидере ще оставиш тъз работа тъй, аЗад гърба ти - ДОГОВОРИЛИСЬ А???? СРАМ СИДЕРЕ, СРАМ